Suurennos kehyksellä

Haluatko suurennoksen kehyksellä? Suurennoksemme ja kehittämämme valokuvat toimitetaan korkealaatuisimmalle valokuvapaperille painettuna. Kuva-aiheesi tulevat näin esille mitä parhain päin – haluamme sinun olevan suurennokseesi 100 % tyytyväinen.

Suosittelemme tilaamaan valmiiksi kehystetyn suurennoksen, jonka ansiosta voit ripustaa suurennoksesi heti vastaanotettuasi sen. Valitse lukuisten erilaisten kehysten joukosta omasi löytääksesi sen, joka sopii parhaiten juuri omaan kuvaasi. Meiltä löytyy jokaiseen makuun sopivat vaihtoehdot.

Kuvakoko
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Hinta
  Näyttää 70 tuotteet
  Näyttää 70 tuotteet

  Kehitä valokuva – säilyttääksesi, kunnioittaaksesi ja muistaaksesi tähtihetkesi 

  Valokuvien kehittäminen sen sijaan, että ne jäisivät matkapuhelimen kuvakansioon tai tietokoneen kovalevylle, on aina hyvä idea. Kaikki kunnia digitaaliselle kehitykselle, mutta joissakin tapauksissa fyysinen vaihtoehto on parempi, ja valokuvat ovat tästä yksi esimerkki. Fyysiset valokuvat tuntuvat helpommin saatavilta, ja nykyään ne ovat myös hieman virkistäviä, koska huomattavan suuri osa kuvista jää talteen ainoastaan digitaaliseen maailmaan.

  Valitessamme koteihimme seinätaidetta unohdamme joskus meille kaikkein rakkaimmat kuva-aiheet: omat valokuvamme! Tilaamalla suurennoksen rakkaasta kuvasta ja kehystämällä sen seinälle lopputulos on niin persoonallinen ja uniikki kuin seinätaide voi vain olla. Samalla kehystetty valokuva tarjoaa myös lämpimiä muistoja ja tuntemuksia joka kerta sitä katsellessa, ja se muistuttaa yhdestä elämän suosikkihetkistä. Lisäksi kehystetty suurennos on hyvä vinkki lahjana annettavaksi. Esimerkiksi kuvasuurennos lastenlasten kuvasta isovanhemmille tai yhteinen valokuvamuisto rakkaalle ystävälle annettavaksi on takuulla erittäin arvostettu lahja.

  Valokuvasuurennoksen kehystäminen – helppoa ja kätevää!

  Mikäli etsit erittäin kätevää ratkaisua, tarjoamme myös valokuvasuurennosta kehystettynä, mikä tarkoittaa, että suurennos toimitetaan täydellisenä – kehystettynä itse valitsemaasi kehykseen. Tilaaminen käy helposti ja nopeasti: valitse vain tästä kategoriasta itsellesi mieluisin kehys, napsauta tuotekuvaa ja lataa kehykseen kuva, josta haluat saada suurennoksen. Valitse seuraavaksi, haluatko kuvan olevan vaaka- vai pystysuuntainen, ja rajaa kuva lopuksi haluamaasi näkymään helppokäyttöisen digitaalisen työkalumme avulla.

  Suurennoksesi painetaan omassa valokuvalaboratoriossamme laadukkaimmalle premiumlaatuiselle valokuvapaperille. Muutaman päivän kuluttua tilauksesta kehys toimitetaan sinulle siten, että tilaamasi suurennos on kehystetty siihen valmiiksi – tämän helpommin suurennoksen kehystäminen ei voisi onnistuakaan!

  Matta- vai kiiltäväpintainen valokuvapaperi?

  Kehystettäviin valokuviin suosittelemme valitsemaan lähestulkoon aina puolimatan valokuvapaperin. Tämä johtuu siitä, että kiiltävä valokuvapaperi heijastaa huomattavasti ja se saattaa myös tarttua kiinni kehyslasiin. Täyskiiltävä valokuvapaperi sopii sen sijaan erinomaisesti sellaisia kuvia kehitettäessä, jotka aiotaan kiinnittää valokuva-albumiin.

  Kehystettäviin valokuvasuurennoksiin käyttämämme puolimatta valokuvapaperi – Photo Luster 260 grammaa – tuo esiin valokuvasi kauniit värit ja kontrastit, ja se sopii täydellisesti kaikkiin kuva-aiheisiin. Kyseessä on vahva ja ikääntymistä kestävä premiumlaatuinen valokuvapaperi tunnetulta brändiltä nimeltä Hahnemühle, joka on maailman johtava valokuvapaperin valmistaja. Olemme valinneet käyttöömme tämän vahvan valokuvapaperin siksi, että se tarjoaa kuvillesi aidon ja ihastuttavan ilmeen.

  Valikoimamme kehykset valokuvasuurennoksille

  Se, millainen kehys omaan suurennokseen tulee valita, on kokonaan makuasia. Suosittu valinta esimerkiksi hääkuville ovat kullanväriset kehykset tai valkoiset kehykset, mutta valinnaksi voi yhtä hyvin osua myös hopeanvärinen ornamenttikehys tai tyylikäs musta kehys. Tähän ei ole olemassa sääntöjä – voit valita kehyksen, joka sopii mielestäsi parhaiten sekä kuvallesi että paikkaan, johon kehystetty suurennos aiotaan sijoittaa. Valokuvasuurennoksille tarjoamamme kehykset muodostavat valikoiman, josta löydät takuulla itsellesi mieluisan vaihtoehdon. Löydät meiltä niin valkoiset kuin mustatkin kehykset, sekä tyylikkäät että hieman huomiota herättävämmät, klassiset ja trendikkäät, kuten myös puukehykset ja komposiittikehykset – sinun tarvitsee vain valita.

  Tilaa suurennos kehystettynä

  Kuten edellä mainittiin, kehystetyn suurennoksen tilaaminen käy helposti. Katso vain yläpuolelta löytyvän valikoimamme kehykset ja valitse niistä suosikkisi. Lataa sitten valokuvasi sivustollemme ja tee kuvaasi haluamasi pikasäädöt – ja jätä tilauksesi! Muutaman päivän kuluttua pääset ripustamaan kotisi seinälle täydellisesti kehystetyn suurennoksen.