Tilaa oma juliste

(11)

Löytyykö sinulta lempiaihe, jonka ajattelet ansaitsevan julisteen paikan kotisi seinillä? Ehkäpä kyseessä on lempivalokuvasi? Tai sitten pieni kuva nuorison lempibändistä, jonka haluat suuremmassa koossa? Tai kaunis maisema, joka tekee sinut iloiseksi? Vaiko jotain aivan muuta? Teemme julisteen täsmälleen haluamastasi aiheesta – valitse vain julisteelle kuva-aihe ja koko.

Tilaa oma juliste helposti ja kätevästi tästä alta ja saat kotiisi persoonallisemman tunnun alta aikayksikön. Myös useamman kuin yhden aiheen tilaaminen käy hyvin helposti. Me toteutamme julisteesi täysin toiveidesi mukaisesti.

Kuvakoko
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Hinta
  Näyttää 11 tuotteet
  Näyttää 11 tuotteet

  Tee oma julisteesi ja luo persoonallinen sisustus

  Luo oma persoonallinen julisteesi omista valokuvistasi, taideteoksistasi tai graafisista aiheista! Sinun tarvitsee vain seurata helppoja ohjeita jokaisen tuotevaihtoehdon kohdalla ja ladata kuvamateraalisi JPG- tai PNG-muodossa. Muutaman päivän päästä sinulla on aivan oma juliste kotisi koristeeksi!

  Julisteemme painetaan omassa painostudiossamme 230-grammaiselle korkealaatuiselle paperille, joka on FSC-sertifioitua ja erittäin kestävää. Olemme valinneet vahvan ja mattapintaisen paperin kauniin painojäljen vuoksi ilman heijasteita ja laadukkaan jäljen takaamiseksi. Postereitamme on saatavana standardikokoisina. Jos haluat kehityttää valokuvan, käy katsomassa täältä täältä.

  Onko sinulla kysymyksiä persoonallisista julisteistamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

  On olemassa paljon hienoja tauluja, joilla voit piristää kotiasi, mutta kaikkein hauskinta on tietenkin, jos voit ripustaa ikiomat aiheesi seinälle. Mitä sanoisit esimerkiksi hienon mustavalkoisen perhevalokuvan muuttamisesta isoksi julisteeksi, jonka sitten ripustat olohuoneeseen? Tai kaunis värikäs kuva lomalta, johon olit erityisen tyytyväinen? Jos sinulla on silmää väreille ja muodoille, voit ehkä jopa suunnitella aivan oman aiheen, jolla haluat mielellään somistaa kotiasi.

  Ainoa asia, mikä sinun pitää ottaa huomioon persoonallista julistetta meiltä tilatessasi on, että kuva on JPG- tai PNG- muodossa, jotta siinä säilyy hyvä laatu. Ammattitaitoisen painamisen ja korkealaatuisen paperin järjestämme me! Kerromme sinulle tietenkin, jos kuvasi ei näyttäisi olevan tarpeeksi hyvä juuri siinä muotoilussa kuin olet sen valinnut.

  Muotoilut, joista voit valita, ovat yleisimpiä, ja voit olla varma, että ne toimivat, kun sitten ripustat julisteesi seinälle tai sijoitat sen kehystettynä huonekalun yläpuolelle. Autamme tietenkin sinua valitsemaan juuri oikean muotoilun, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen! Hyvänä nyrkkisääntönä pidetään, että kuvan suhteet ovat samat kuin toivotussa julisteessa, mutta usein voimme päästä hienoon tulokseen ilman tätäkin.