KAILA

KAILA on uusi ruotsalainen tavaramerkki joka tarjoaa hillittyä ruotsalaista muotoilua ja laatua -  kohtuulliseen hintaan. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä.

Peilivalikoimassa on tyylikkäitä peilejä, erikokoisia ja erilaisia pyöreitä peilejä, sekä eri sävyisillä peililaseilla. Ajaton muotoilu - peilit jotka sopii joka kotiin ja sisustustyyliin.

Näyttää 1 - 60 / 149 tuotteet

KAILA

Sana ”KAILA” tarkoittaa havaijin kielellä ”tyyli”. Yksinkertainen sana yksinkertaisella sisällöllä, joka sopii mainiosti KAILAn tavaramerkille. Tavaramerkki joka tarjoaa laatua ja hillittyä ruotsalaista muotoilua - kohtuulliseen hintaan. Muotoilu joka on tyylikäs, teeskentelemätön ja saatavissa.

Ajaton trendikäs muotoilu

Muutoilukonsepti on klassisen ruotsalaisen muotoilutyylin moderni versio, jolle on ominaista tyylikkyys, käytännöllisyys ja minimalismi. KAILAn sisustusyksityiskohdilla on ajaton trendikäs muotoilu jonka pitäisi toimia vuosia eteenpäin ja sopii joka kotiin ja sisustustyyliin. Sisustusyksityiskohdat jotka tuntuvat trendikkäiltä trendikkäässä kodissa ja klassisilta klassisessa kodissa.

Tuotteita kaikille

Saatavuus on suuri osa KAILAn tavaramerkkifilosofiaa. On tärkeää että hillitty muotoilu, toimivuus ja laatu ei välttämättä aiheuta korkeita hintoja. KAILA haluaa tarjota laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita - kaikille. 

Hillitty toimivuus

Tyylin ja toimivuuden voi mainiosti yhdistää; esineet jotka ovat käytännöllisiä voivat myös olla kauniita. Peili on mainio esimerkki tästä. Sisustusyksityiskohta jota voi käyttää päivittäin kun puemme vaatteet, harjaamme hiukset ja valmistaudumme päivää varten. Ilman tätä sisustusyksityiskohtaa meillä olisi epäilemättä vaikea pärjätä - johtuen monesta käytännöllisestä syystä. Siksi peili on saanut ottaa enemmän tilaa kodeissamme ja on jo monta vuotta ollut melkein yhtä tärkeä laadukas koriste, kuin kätevä apu.

Peilivalikoima

KAILAn peilivalikoimassa on kaikenkokoisia, -värisiä ja muotoisia peilejä. Kaikilla on yhteisenä ominaisuuksena hillitty tyylikkyys. Peilit ovat hyvin suosittuja ja valikoima kasvaa; peilit jotka nyt löydät meidän valikoimasta ovat:

Ohut, pyöreä peili ilman kehyksiä

Pyöreä peili - hillityn yksinkertainen. Peili on hyvin ohut ja siinä ei ole kehykstä, mikä tekee siitä helposti sulautuvan joka kotiin ja sisustustyyliin. Tämä tyylikäs, pyöreä peili on saatavilla monessa eri koossa.

Pyöreä pieli fasettihiotulla reunalla

Tällä variantilla on sama hillitty ilme kuin yllä olevalla pyöreällä peilillä, mutta tällä on vielä yksi tyylikäs yksityiskohta: fasettihiottu reuna. Tämä antaa peilille vähän enemmän klassisen ja ylellisen ilmeen. Myös tämä peili on saatavilla monessa eri koossa.

Pyöreä peili sävytetyllä peililasilla

Peilit sävytetyillä peililaseilla ovat vaikuttavia ja silmäänpistäviä hienostuneella tavalla. Valitse sävy joka harmonisoi sisustuksesi kanssa, tai valitse sävy joka luo tehokkaan ja tyylikkään kontrastin. Tänään saatavat sävyt ovat kulta, ruusukulta ja harmaa. Joka peilisävy on saatavilla monessa eri koossa.