Pöytäpeilit

(23)

Aina seinäpeili ei ole se sopivin vaihtoehto, vaan sen sijaan pöytäpeili voi vastata joskus paremmin tarpeisiin. Pöytäpeili tuo kodin sisustukseen raikkaan tuulahduksen, mistä johtuen valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia pöytäpeilejä, joista valita.

Saisiko pöytäpeilisi olla ilmeeltään viileän moderni? Vaiko sen sijaan ajattoman tyylikäs? Tai ehkäpä haluat valita pöytäpeilin, joka muistuttaa perinteistä piironkipeiliä? Valinta on sinun!

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Valonlähde
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Valonlähde
  • Paino
   [g]
  • Hinta
  Näyttää 23 tuotteet
  Näyttää 23 tuotteet

  Pöytäpeilit

  Pöytäpeilit toimivat upeina yksityiskohtina sisustuksessa. Valikoimastamme löytyy pöytäpeilejä niin trendikkäissä, retrotyylisissä, tyylikkäissä kuin klassisissakin malleissa. Toisin sanoen meiltä löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva pöytäpeili – sinun tarvitsee vain valita niiden joukosta juuri se yksilö, joka sopii parhaiten oman kotisi sisustukseen!

  Pöytäpeilejämme on saatavilla useissa eri muodoissa – valittavissa on esimerkiksi pyöreitä, ovaalinmuotoisia ja suorakulmaisia malleja. Ehkäpä haluat yhteen huoneeseen useamman kuin yhden pöytäpeilin, mahdollisesti jopa samalle pöydälle? Siinä tapauksessa kaksi pienempää pöytäpeiliä on oiva valinta, sillä ne nostattavat toinen toistaan mitä kauniimmalla tavalla.

  Pöytäpeili – cool yksityiskohta sisustuksessa

  Tyylikkäät peilit ovat aina upeita lisäyksiä tuomaan tehostusta sisustukseen, sen lisäksi että niitä voi tietysti käyttää peilaamiseen. Mikäli huoneeseen halutaan saada hieman lisänostetta, vastauksena tähän tarpeeseen voi olla joko pöytäpeili tai jokin muun mallisista peileistämme.

  Itsellesi sopivin peili kannattaa valita kotisi sisustustyylistä riippuen, ja parhaimmillaan oikein valittu peili täydentää kotia tyylikkäästi. Valitsitpa peileistämme minkä tahansa, meiltä saat aina sekä erittäin laadukkaan että todella tyylikkään peilin, jonka ansiosta kotisi tulee säihkymään entistä upeammin!

  Mitä pöytäpeilin valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

  Ensinnäkin pöytäpeiliä hankittaessa kannattaa miettiä sitä, minkä tyyppinen peili sopii huoneeseen, johon aiot sen sijoittaa. Joskus käy niin, että mieluisa peili löytyy hyvinkin helposti, mutta sen sijaan sille on vaikea löytää sopivaa paikkaa. Aina on kuitenkin mahdollista muuttaa hieman huoneen muuta sisustusta, jotta peili sopii paremmin kokonaisuuteen. Sillä kukapa haluaisi sivuuttaa hienon, itselleen mieluisan peilin ostamista ainoastaan siitä syystä, että sille on vaikeuksia löytää sopivaa paikkaa!

  Joskus voi olla kiva rakentaa koko huoneen sisustus jonkin pienemmän, omaan makuun sopivan sisustusyksityiskohdan ympärille. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi yksi upeista pöytäpeileistämme, joka voi toimia alkusysäyksenä koko huoneen sisustuksen suunnitteluun. Toisin sanoen, kaikki on mahdollista!

  Minne pöytäpeili sopii?

  Jos kotoa löytyy kaunis pöytä, kaappi tai vastaava huonekalu, jonka päällä on tilaa pöytäpeilille, tulee lopputulos olemaan kerrassaan hieno. Nimittäin kaksi toisiaan täydentävää yksityiskohtaa sisustuksessa luovat hyvät edellytykset tyylikkään kodin luomiselle. Näin ollen upea pöytäpeili ja kaunis laskualusta muodostavat poikkeuksellisen hienon kokonaisuuden!

  Pöytäpeili on peili, joka sopii kaikkialle kotiin – tästä syystä pöytäpeilin voikin hankkia kaunistamaan aivan jokaista kotia. Sinun ei siis suinkaan tarvitse miettiä, sopisiko sellainen myös omaan kotiisi. Sen sijaan voit katsoa läpi valikoimamme sisältämät pöytäpeilit ja valita niiden joukosta juuri sen, jonka arvelet tuovan kotiisi sen viimeisen silauksen.

  Kannattaako satsata klassiseen vai trendikkääseen peiliin?

  Tämä on kysymys, johon mietitään monesti vastausta. Kun joillakin on tarkka tietämys siitä, millaisen he haluavat sisustuksensa olevan, ovat toiset puolestaan epävarmempia asian suhteen. Jos satut kuulumaan epävarmempien joukkoon, kehotamme sinua valitsemaan yksityiskohdat sisustukseen rohkeasti, sillä jokaisen kodin tulee toki olla persoonallinen. Ollakseen kaunis kodin ei siis tarvitse suinkaan näyttää sisustuslehtien sivuilta löytyviltä kodeilta!

  Koska pöytäpeiliemme valikoimaan kuuluu runsaasti kaikkiin eri tyyleihin ja makuihin sopivia vaihtoehtoja, löydät meiltä helposti juuri omaan kotiisi sopivan peilin. Uskalla tehdä hieman rohkeampi valinta, ja tulet saamaan peilistäsi paljon iloa ajan saatossa. Persoonallinen koti on aina hauskempi koti – pidäthän tämän mielessäsi peiliostoksilla!