Ympäristö ja kestävyys

Meillä on kaikilla yhteinen vastuu planeetastamme ja on itsestään selvää että me BGA:lla teemme kaiken minkä voimme, niin että pienennämme meidän ympäristövaikutusta. Meidän täytyy kantaa kortemme kekoon - sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Siksi olemme tehneet monta eri toimenpidettä ja tässä voit lukea lisää niistä.

Kätevä paketointi, vähemmän kuljetuksia

Kätevä, tehokas ja pakkaus sopeutettu koon mukaan minimoi turhan ilman pakkauksissa ja silloin joka kuljetukseen sopii enemmän paketteja. Enemmän paketteja joka kuljetuksessa merkitsee että tarvitsemme vähemmän kuljetuksia.

Kierrätys

Jätteiden lajittelu ja kierrätys on itsestään selvää meille; sekä varastoissa että konttoreissa ja ruokailuhuoneissa. Pieni ja helppo keino jokaiselle, ja suuri voitto ympäristölle kun kaikki autamme toisiamme.

Kestävä palvelin

Meidän palvelin on sijoitettu kestävään datakeskukseen ja toimii yksinomaan ympäristöystävällisellä sähköllä. Puhdas sähkö joka on 100% uusiutuva ja täyttää tiukat ympäristövaatimukset.

Suuri osa valmistettu Ruotsissa

p>Teemme tiivistä yhteistyötä kehysvalmistajan Galleri1:n kanssa, jonka tuotanto on Ruotsissa. Aikomuksemme on että niin suuri osa kuin mahdollista meidän kehysvalikoimastamme on valmistettu siellä.

Oma julistetuotanto

Painamme enin osan julisteistamme ja persoonallisista julisteistamme itse ja siksi valmistamme vain niin suuria määriä kuin tarvitsemme. Tarpeeton tuotanto on tarpeetonta niin monella tavalla; varsinkin ympäristölle ja oman tuotannon kautta meillä on mainio mahdollisuus vähentää meidän ympäristövaikutusta. Silloin kun emme itse ehdi, niin otamme apua paikalliselta kirjapainolta ja näin vähennämme kuljetuksia.

Energiatehokas valaistus

Meidän tiloissamme käytämme LED-valaistusta, joka vie vähemmän energiaa. Varaston valaistuksella on sen lisäksi liiketunnistimet, niin että sitä käytetään vain silloin kun joka meistä liikkuu juuri siinä paikassa varastossa. Viisas toimenpide niin että emme käytä energiaa turhaan.

Sähkö tulee 100% vesivoimasta

Vuodesta 2021 lähtien meidän sähkö tulee 100% vesivoimasta, joka tekee siitä fossiilittoman ja CO2-päästöt tulee olemaan 0.