Meikkipeilit

(90)

Tarvitsetko peiliä, jonka avulla on helppoa tehdä kaunis meikki? Meikkipeilit ovat käytännöllisiä monin eri tavoin ja ne ovat myös tyylikäs yksityiskohta kotiisi.

Ehkä haluat koristeellisen pöytäpeilin tai peilin integroiduilla LED-valoilla? Meillä on laaja valikoima erilaisia meikkipeilejä, jotka soveltuvat juuri sinun tyyliisi ja siihen mitä etsit!

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Värilämpötila
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Paino
   [g]
  • Värilämpötila
  • Hinta
  Näyttää 90 tuotteet
  Näyttää 90 tuotteet

  VALAISTUT MEIKKIPEILIT

  Eikö olekin nautinnollista omistaa hiukan aikaa itselleen, istuutua peilin eteen ja keskittyä kunnolla meikkaamiseen? Entistä ylellisemmäksi siitä hetkestä tulee LED-valaistuksella varustetun peilin äärellä. Eksklusiivinen, valaistu meikkipeili muuttaa kotisi ylelliseksi kauneussalongiksi ja paitsi upea sisustuselementti valaistu meikkipeili on todella käytännöllinen varuste. Hyvin valaistu meikkipeili takaa huolellisen meikkausjäljen ja helpottaa aamurutiineja.

  USEITA VÄREJÄ JA MUOTOJA

  Valikoimassamme on useita erityylisiä ja -muotoisia peilejä. LED-hehkulampuilla kehystetty peili tuo kotiin elegantin ja Hollywood-tyylisen tuulahduksen. Vaihtoehtoisesti voit myös valita modernin, jalallisen peilin, jonka valaistus on integroitu huurrettuun reunaan. Meiltä löydät myös pyöreitä ja soikeita meikkipeilejä. Jos taas etsit peilejä, joista voit tarkastella meikkiäsi tai kampaustasi monesta eri kulmista voit valita 4-in-1 -peilin, jossa on myös suurentava osa. Kannettaviakin meikkipeilejä löytyy. Niiden sisäänrakennettu valaistus takaa, että voit tarkistaa meikkiäsi missä ja milloin tahansa. Eikä kannata unohtaa seinään kiinnitettäviä valaistuja peilejä! Lyhyesti sanottuna meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

  Useimmat peilit löytyvät mustana ja valkoisena versiona. Nämä puhdastyyliset perussävyt sopivat miltei mihin tahansa kotiin ja sisustustyyliin. Klassisen valkoinen meikkipeili on ajaton valinta siinä missä musta antaa päättäväisemmän ja tietysti aina elegantin vaikutelman. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarpeitasi ja toiveitasi vastaava peili.

  TYYLIKÄS JA KÄTEVÄ SISUSTUSELEMENTTI

  Tietysti peili on jokaisen kodin itsestään selvä varuste, joskin jokainen valitsee peilinsä aina henkilökohtaisin perustein, peilejä kun on niin moneen eri tarkoitukseen. Kotiin peilistä tulee kaunis yksityiskohta, joka luo tilan tuntua ja valaistuksella varustettu meikkipeili lisää epäilemättä myös valoa ympäristöön. Nimestään huolimatta voi meikkipeiliä tietenkin käyttää muuhunkin kuin meikkaamiseen. LED-valaistus helpottaa esimerkiksi kun hierot partavaahtoa kasvoille, korjailet kampaustasi tai nypit ei toivottuja karvoja kasvoista. Valaistuksensa ansiosta voit sijoittaa peilin tilaan, johon ei pääse luonnonvaloa tai vaikkapa vaatekomeroon tai ikkunattomaan eteiseen. Kauniilla valaistulla peilillä voit muuttaa pienen ja ylenkatsotun tilan ylelliseksi ja elegantiksi sopukaksi.

  LED-VALAISTUS – SOPIVA VÄRILÄMPÖTILA JA HIMMENNETTÄVÄ

  Peilien integroitu LED-valaistus muodostuu pienistä LED-diodeista. Diodeja ei voi vaihtaa mutta ne ovat pitkäikäisiä ja vastaavat peilin käyttöikää. Luvassa on siis monta hyvin valaistua meikkaustuntia. Arvioiden mukaan valonvoimakkuus laskee n. 50% alkuperäisestä vasta 50 000 käyttötunnin jälkeen. LED-valon värilämpötilaa vastaa 2 800 – 3 000 Kelvinastetta, joka on siis lämpimänvalkoinen valo. Kelvin asteikko ulottuu 1 000 – 10 000 asteeseen, jonka alin arvo merkitsee lämmintä värilämpötilaa, joka muuttuu aina kylmemmäksi mitä korkeammalle asteikolla päästään. Välillä 2 500 – 3 500 K on valon värilämpötila lämpimämpi ja hiukan keltasävyinen. Tämän värilämpötilan on todettu olevan optimaalinen kotiympäristöön, jossa olemme tottuneet hehku- ja halogeenilamppujen valoon. Valo on myös erinomainen meikkaukseen, joten luvassa on aina täydellinen lookki!

  Monet meikkipeileistämme on varustettu himmennettävällä valaistuksella, jolloin voit säätää valon voimakkuuden vallitsevan valon mukaan. Voimakkuuden säädät näppärästi painamalla näytön kosketusnappia hetken ajan. Klikkaa sinua kiinnostava peili niin löydät enemmän tietoja sen ominaisuuksista.