Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Tauluvalaisimet

Sinulla on kuva, sinulla on kehys ja taulu näyttää upealta. Anna sille vielä ansaittua huomiota panostamalla tauluvalaistukseen!

Hyvä nyrkkisääntö tauluvalaistusta valitessa on valita valaistus, joka sopii kehykseen – esimerkiksi valkoinen valo, jos kehys on valkoinen. Valitse loisteputkien ja LED-lamppujen joukosta suosikkisi, riippuen siitä, minkälaisen valaistuksen haluat.

54 Tuotetta

Tauluvalaisimet LED-valoilla tai loisteputkella

Täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä tauluvalaisimia jokaiseen makuun ja kaikenkokoisille tauluille.

Meidän valikoimasta löydät klassisen tauluvalaisimen sekä tauluvalaisimen LED-lampuilla. Minkälaisen tauluvalaisimen valitset on tietysti oma valintasi. LED-valoilla saa taulusi tyylikkään kirkkaan valon. Tavallisen loisteputken avulla saat loisteen joka muistuttaa klassista seinälamppua. Hyvä nyrkkisääntö koskien huoneen valaistusta on 5 eri valonlähdettä keskikokoisessa huoneessa. Jos yksi näistä viidestä on tauluvalaisin, saat samalla suosikkitaulusi paremmin esille – kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Valaistettu taulu sopii mainiosti sohvan-, kirjoituspöydän-, tai vaikka sängyn äärelle. Sen sijaan TV-n yläpuolelle valaistettu taulu ei sovi, sillä valaistus voi helposti häiritä silmää kun haluat keskittyä elokuvan tai sarjan katsomiseen.

Riippumatta siitä, jos olet saanut periä kauniin taulun, tai jos olet löytänyt trendikkään julisteen, siitä tulee vielä hienompi tauluvalaisimella. Tärkeintä on kuitenkin että valitset valaisimen joka sopii kehyksen mittoihin. Joka meidän valikoimaan kuuluvan tuotteen alta löydät suuntaviivat minkä kehyksen kanssa valaisin sopii. Jos kuitenkin olet epävarma, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, ja autamme sinua valitsemaan oikean tauluvalaisimen.

Saadaksesi hyvännäköisen kokonaisuuden suosittelemme että valitset tauluvalaisimen joka sopii taulun väreihin. Jos sinulla on värikäs taulu valkoisella kehyksellä, ja valitset siihen mustan valaisimen, siitä voi helposti tulla sekainen vaikutus. Valitse sen sijaan valkoinen tauluvalaisin valkoiseen kehykseen jne. Jos valitset oikean valaisimen kehykseesi, voit olla varma että korostat tauluasi oikealla tavalla, vaikka taulu olisikin värikäs.

Etkö ole varma mikä tauluvalaisin sopisi parhaiten juuri sinun tauluusi? Älä epäröi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Olemme erittäin tarkkoja siitä, että sinä asiakkaana saisit parasta mahdollista palvelua ja että olisit tyytyväinen ostokseesi!