Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Vauvakuva-albumi- Liimaa itse

37 Tuotetta

Meiltä löydät hienon vauva-albumi-valikoiman. Voit liimata itse kuvat albumin lehdille. Meillä on kaikkea tyylipuhtaista, valkoisista ja suloisten yksityiskohtien albumeista aina ihanan värikkäisiin, sinisiin ja roosan värisiin albumeihin. Myös niiden sivumäärät ovat erilaiset - 40, 50, 60 tai 70 valkoista tai kermanväristä sivua. Haluamme, että löydät meiltä etsimäsi, oli se sitten mitä tahansa.

Albumi, johon voit itse liimata kuvasi on ihanteellinen lahja luoville isovanhemmille. Yksi arjen hauskimmista asioista on luoda omaa, pientä kuvakoostetta. Erityisesti silloin kun lapset ovat pieniä, etkä saa tarpeeksesi heidän kuvaamisestaan ja lasten elämän jokaisen pienen tapahtuman ikuistamisesta. Lasten ollessa pieniä tapahtuu valtavan paljon. He kasvavat koko ajan, oppivat ryömimään, istumaan ja kävelemään, ja saavat aivan ensimmäisen hampaansa. On kullan arvoista ikuistaa kaikki nämä uudet tapahtumat kuvaamalla ne. Tulevaisuudessa olette iloisia voidessanne katsoa taaksepäin kaikkea tapahtunutta.

Keräsimme valikoimaamme suuren määrän ihania, erityylisiä, värisiä ja kokoisia albumeita auttaaksemme sinua löytämään juuri oman makusi mukaisen. Tämä albumi on ihanteellinen sinulle, joka olet luova ja pidät askartelemisesta. Voit myös antaa sen kastelahjaksi, tai miksi ei syntymäpäivälahjaksi. Selaa ja tarkastele kuva- albumeitamme, niin tulet löytämään juuri sinun babykuvillesi täydellisesti sopivan!