Peilit ilman kehyksiä

(195)

Etsinnässä peili ilman kehystä? Meiltä löytyy paljon vaihtoehtoja, joista valita. Tarjolla on sekä tyylikkäät että trendikkäät peilit ilman kehystä – valitse niiden joukosta juuri sinulle ja omaan sisustustyyliisi parhaiten sopivin vaihtoehto.

Olipa etsinnässä sitten pyöreä, neliönmuotoinen tai suorakulmainen peili ilman kehystä, löydät sen valikoimastamme. Harkitse valintaasi siten, että se korostaa huoneen sisustusta parhain tavoin.

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Reunakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Reunakäsittely
  • Paino
   [g]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 195 tuotteet
  Säästösi -64%

  Peili Pink 70 cm Ø

  43 in stock online
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51054860 in admin

  Pyöreä peili ilman kehystä, vaaleanpunasävytteinen peililasi

  29.90 € 83.95 €
  Näyttää 1 - 100 / 195 tuotteet

  Kehyksetön peili

  Kodissa on monta tärkeää elementtiä ja peilit ovat ehdottomasti yksi niistä. Nykyään ei ole varmaan yhtään kotia, josta ei löytyisi peiliä, vaan se on sisustuksen yksityiskohta, joka löytyy joka kodista. Sillä ei ole merkitystä, millainen sisustustyyli kyseessä olevalla ihmisellä on, koska niitä on saatavana niin monessa eri muodossa. Monipuolisesta peilivalikoimasta löytyy varmasti peilejä jokaiseen kotiin!

  Vaikka on olemassa paljon erilaisia peilejä, on niillä kaikilla sama tarkoitus riippumatta siitä, minkä tyylinen peili on kyseessä. Peilejä on tietenkin monta eri kokoa, riippuen siitä, minne peilin haluaa sijoittaa. Kodissa on tiloja, joihin sopii suuri peili, sekä huoneita, jossa pienempi peili on parempi. Onneksi on olemassa kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja pienistä peileistä jättisuuriin versioihin! Tämä koskee luonnollisesti myös peilien kehyksiä – kehyksettömiä ja kehyksellä varustettuja!

  Eri tyylejä – eri peilejä

  Kaikilla meistä on erilainen tyyli ja maku, joten on hienoa, että juuri peilivalikoima on laaja ja monipuolinen. Oikeanlainen peili tekee huoneesta kuin huoneesta hetkessä avaramman tuntuisen ja tyylikkään ja peili on sisustuselementtinä myös käytännöllinen, täyttäen siis samalla useita eri tarkoituksia. Peilit ovat kauniita ja esteettisiä, minkä lisäksi niillä on tärkeä tehtävä kodissa, koska niitä voidaan käyttää itsensä katsomiseen.

  Kaikki kyllästyvät oman kodin sisustukseen silloin tällöin, mutta suurien huonekalujen vaihtaminen on kallista ja vaivalloista. Siksi kannattaakin panostaa kodin piensisustukseen, joka on helppo ja edullinen vaihtaa, kun siltä tuntuu. Kehyksettömät peilit tai muunlaiset peilit kuuluvat näihin pieniin sisustusyksityiskohtiin.

  Monilla meistä on peili kotona ja etenkin kehyksettömiä peilejä kiinnitetään usein seinään, jotta ne eivät kaadu ja rikkoudu. On kuitenkin olemassa kehyksettömiä lattiapeilejä tai peilejä, joiden kehys on erittäin pieni ja lähes näkymätön, minkä vuoksi ne voidaan laskea kuuluvaksi tähän kategoriaan.

  Paljon kehyksettömiä peilejä!

  On olemassa paljon peilejä ilman kehyksiä ja laajasta valikoimasta jokainen löytää varmasti oman suosikin. Kehyksettömiä peilejä löytyy monessa eri koossa ja eri muotoisina, joten riippumatta siitä, etsitkö suorakulmaista, pyöreää tai kolmion muotoista peiliä, voit olla varma, että löydät etsimäsi!

  Joitakin kodin tavaroita on helpompi hankkia kuin toisia. Esimerkiksi peilejä on helpompi löytää kuin vaikkapa suuria huonekaluja tai esimerkiksi kodin tekstiilejä, kuten verhoja ja mattoja. Pidämme peileistä erityisesti siksi, että niitä on ostettavissa useista eri paikoista ja nitä voi löytää todella hyvään hintaan!

  Meiltä löydät paljon peilejä eri kokoisina, eri tyylisinä ja erivärisinä. Lupaamme, että tulet olemaan tyytyväinen kattavaan peilien valikoimaamme. Meiltä löydät tyylikkäitä, edullisia ja laadukkaita peilejä jokaiseen kotiin!

  Tyylikästä ja yksinkertaista kotiin

  Kehyksettömien peilien idea on siinä, että niissä ei ole samaa peilitunnetta kuin perinteisissä kehyksellisissä peileissä. Peilien kehykset toimivat usein osana sisustusta ja on tärkeää valita muuhun sisustukseen sopiva peili. Kehyksettömien peilien kanssa tätä ongelmaa ei ole, vaan peili ilman kehystä sopii lähes kaikkialle!

  Kehyksettömät peilit tuovat hienoa tyyliä jokaiseen huoneeseen ja sopivat aina huoneen sisustuksen kanssa, joten sinun ei tarvitse uusia huoneen tyyliä peilin kanssa sopivaksi, vaan antaa mennä vain! Jos epäröit sitä, miltä kehyksetön peili tulee näyttämäänn valitsemassasi huoneessa, voit aina tutustua niihin netissä.

  On aina hyvä hahmottaa peili huoneessa sen sijaan, että keskittyisi vain itse peiliin. Näin saat paremman kuvan siitä, minkälainen peili huoneeseen sopii. Tutustu valikoimaan ja tarkastele, miltä haluamasi tyylinen peili näyttää huoneessa, joka muistuttaa paikkaa, johon aiot asettaa sen. Siten olet parhaiten selvillä lopputuloksesta.

  Kehys määrää tyylin

  Mitä tulee peileihin ilman kehyksiä, on valikoimasta usein helpompi löytää peili, joka sopii omaan tyylin. Peilien kanssa on monesti haastetta tyylin määräävän kehyksen kanssa, mutta kehyksettömässä peilissä tätä ongelmaa ei ole. Voit myös helposti siirtää peiliä halutessasi huoneesta toiseen ilman, että joudut miettimään, sopiiko peili myös toisen huoneen sisustukseen. Se on aina myönteinen asia!

  Kehyksettömät peilit sopivat lähes minne vain, mutta myös niiden osalta pitää kiinnittää huomiota peilin muotoon. Onneksi tämän tyyppisiä peilejä voi käyttää koko kodissa ja lähes kaikissa huoneissa. Kokeile esimerkiksi makuuhuoneeseen pehmeyttä tuovaa pyöreää peiliä. Eteiseen taas saattaisi sopia ilmettä tuova kulmikas peili. Monipuolisesta peilivalikoimasta löydät varmasti jokaiseen tilaan sopivan peilin!

  Tyylikästä ja käytännöllistä

  Tyylikäs peili on luonnollisesti paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen, etenkin kun olet löytänyt peilille täydellisen paikan kotona. Monesti on helppo löytää upea peili, mutta sille paikan löytäminen voi olla haasteellisempaa. Kannattaa kuitenkin ostaa kotiin oma suosikki, koska peilille löytyy aina paikka. Voit uudistaa tyyliä kotona uudelleen järjestämällä huonekaluja ja sisustusta, jotta saat täydellisen paikan täydelliselle peilille!

  Kokeile kehyksettömiä peilejä, kiinnitä seinälle ja nauti lopputuloksesta. Voit nimittäin olla varma, että peili tekee jokaisesta huoneesta erittäin tyylikkään!