Valkoiset peilit

(53)

Etsinnässä valkoinen peili? Ehkäpä suuri, pyöreä sellainen? Tai valitsetko sen sijaan huoneesi ilmettä nostattamaan neliönmuotoisen pienemmän peilin? Vai kaipaako kotisi ehkä valkoista, neliönmuotoista peiliä? Suuntaa katseesi alle – tänne olemme koonneet monia erilaisia malleja, joiden joukosta löydät helposti juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Reunakäsittely
Valonlähde
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Reunakäsittely
  • Valonlähde
  • Paino
   [g]
  • Hinta
  Näyttää 53 tuotteet
  Näyttää 53 tuotteet

  Elegantit valkoiset peilit

  Pyöreä valkoinen peili kylpyhuoneessa

  Valkoiset peilit ovat kaunis osa kodin sisustusta ja sopivat erinomaisesti niin valkoiseen huoneeseen kuin hieman värikkäämpään tilaan. Valkoinen on klassinen sisustusväri ja monen valinta kodin sisustukseen. Meillä on todella laaja valikoima valkoisia peilejä, jotta voisit löytää juuri sinulle sopivimman, joten ei muuta kuin tutustumaan valikoimaamme!

  Eikö sinulla ole erityisen monta peiliä kotona? Kaikilla ei tietenkään ole kotona paljon peilejä, mutta peili on erinomainen sisustusyksityiskohta, joka on myös ihanteellinen tapa luomaan kotiin avaraa ilmettä. Vinkkinämme on hankkia etukäteen useita peilejä, olipa kyseessä valkoiset peilit tai muun väriset sen mukaan, mitä suositte. Kodista tulee yksinkertaisesti hieman hauskempi ja hieman tyylikkäämpi upeilla ja tyylikkäillä peileillä!

  Anna peilin luoda tilaa

  Onko sinulla pieni asunto tai pieni huone, johon haluat suuremman tilan tuntua? Hanki peili ja anna sen tehdä huoneesta avaran ja tilavamman tuntuinen hetkessä ja lisäksi suosikkisisustustuotteet peilautuvat peilin kautta. Ei hassumpaa! Voit siis lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla, kun ostat kotiin peilin, se on varmaa!

  Parasta on se, että meillä on kaiken kokoisia valkoisia peilejä, niin suuria valkoisia peilejä kuin pienempiä malleja. Riippumatta siitä, minkä kokoista peiliä etsit, tulet varmasti löytämään etsimäsi meiltä! Yksi hauska sisustusidea on yhdistellä eri kokoisia peilejä samassa huoneessa. Siitä tulee todella tyylikäs sisustus, sillä useampi kuin yksi peili yhdessä näyttävät upeilta! Kokeile myös peiliseinän luomista, johon yhdistät monia erilaisia peilejä yhdelle seinälle!

  Aloita siis tutustumalla kunnolla valkoisten peilien valikoimaamme. Monesti peilejä valitessa voi yllättyä ja löytää juuri täydellisen peilin, vaikka ajatuksissa oli alun perin aivan toisenlainen peili. Joten lähde liikkeelle avoimin mielin ja ylläty uusista sisustusideoista!

  Meillä on tyylikkäitä, moderneja, siistejä ja näyttäviä kitch- ja vintage-henkisiä peilejä. Kaikkialla huoneessa ei tietenkään tarvitse olla samanlainen tyyli, vaan voi olla tyylikästä rikkoa tyylipuhdasta sisustusta hauskalla valkoisella peilillä. Kokeile itse!