Säilytyslaatikot valokuvillesi

(11)

Onko sinulla runsain mitoin valokuvia ihasteltaviksi tulevina vuosina? Haluatko hankkia niille hienon ja käytännöllisen säilytyspaikan? Siinä tapauksessa säilytyslaatikko on hyvä valinta kuvillesi. Meiltä löytyy valokuville monia erilaisia hienoja säilytyslaatikkoja, joissa säilytät kaikenlaiset valokuvasi – valitse vain niiden joukosta itseäsi miellyttävin malli.

Meiltä löytyy säilytyslaatikot, joihin mahdutat valokuvasi aina satoihin kuviin asti, ja jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja raikkain ilmein muotoiltuja – siksi, että upeita säilytyslaatikkoja kelpaa pitää esillä hyllyllä tai vastaavassa paikassa.

Väri
Sopiva kuvakoko
Suurin kuvamäärä
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Sopiva kuvakoko
  • Suurin kuvamäärä
  • Ulkomitat (Leveys x Korkeu ...
  • Hinta
  Näyttää 11 tuotteet
  Näyttää 11 tuotteet

  Täältä löydät kaikki valokuvien säilytyslaatikot. Valokuvien säilytyslaatikko sopii hyvin sinulle, joka olet juuri kehittänyt paljon kuvia, ja haluat käydä kuvat läpi ennen albumeihin laittoa. Kuvat tulee säilyttää oikein, etteivät ne vaurioidu,ja valokuvien säilytyslaatikko on tähän erinomainen vaihtoehto. Säilytä kuvia laatikossa, kunnes olet saanut ne järjestykseen ja löytänyt sopivat valokuva-albumit. Valikoimastamme löydät valokuvillesi useita kauniita säilytyslaatikoita.