Kehystarvikkeet

(516)

Toisinaan kauniin taulun ripustamiseen saatat tarvita yhtä sun toista tarviketta. Oli kyse itsekiinnittyvistä nauloista ja koukuista tai muista ripustustarvikkeista meiltä BGA:lta löydät tarvitsemasi.

Meiltä löytyy jotain jokaiseen kotiin ja mitä tulee ripustukseen olemme kehystarvikkeiden asiantuntijoita. Tervetuloa valokuvakehysten ja kehystarvikkeiden maailmaan.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 1 - 100 / 516 tuotteet
  Mittatilattu lasi

  Mittatilattu lasi

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51005668 in admin

  Alkaen 12.95 €
  Maksimimitta: 70x100 cm
  Mittatilattu Akryylilasi

  Mittatilattu Akryylilasi

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51023635 in admin

  Alkaen 12.95 €
  Maksimimitta: 100x160 cm
  Hapoton taustakappale - Mittatilattu

  Hapoton taustakappale - Mittatilattu

  Manufacturer: Egen tillverkning - Passepartouter
  Open 51008695 in admin

  Täydellinen, kun nykyinen tausta vaatii vaihtoa uuteen

  Alkaen 13.95 €
  Maksimimitta: 100x150 cm
  Näyttää 1 - 100 / 516 tuotteet

  TARVIKKEET, JOILLA KEHYKSET ON HELPPO RIPUSTAA

  Oletko löytänyt täydellisen kehyksen? Hienoa! Taulujen ripustaminen seinille tekee ihmeitä huoneen kokonaisuudelle ja on välttämättömyys sisustuksessasi. Kun olet löytänyt kuvan ja kehyksen, saatat tarvita myös joitakin tarvikkeita, jotta saat kehyksen seinälle. Täältä löydät kaikenlaisia tarvikkeita, joita voisit tarvita, kun ripustat kehyksiä seinille, kiinnität tai kehystät kuvia.

  Monien mielestä taulujen ripustaminen saattaa tuntua hankalalta, eivätkä he oikein tiedä, mistä aloittaisivat. Meidän tarvikkeillamme siitä tulee heti paljon yksinkertaisempaa. Voit valita erilaisista asennustarvikkeista helposti ne, jotka soveltuvat sinun kotisi seinille parhaiten.

  VARUSTEET TAULUJEN RIPUSTAMISEEN KIPSI- TAI BETONISEINÄLLE

  Riippumatta siitä, ripustatko taulun kipsi- vai betoniseinälle, on olemassa tarvikkeita, joilla voit minimoida seinään tulevat vahingot. Monet pitävät taulujen ripustamista betoniseinälle hankalana, koska se saattaa vaatia vähän enemmän työtä, mutta sen ei tarvitse olla niin vaikeaa. Jos sinulla on kevyempiä tauluja, voit käyttää niin sanottua taulukoukkua, joita saa erikokoisina, ja silloin tarvitset ainoastaan vasaran ja selviät ilman poraamista. Jos taulu on suurempaa mallia ja painaa vähän enemmän, tarvitset ruuvin ja kiinnitystulpan. Tämä vaatii vähän enemmän työtä, mutta voit olla sitten varma, että taulu pysyy siinä, missä sen kuuluukin olla. Jos haluat selkeämmät ohjeet siitä, kuinka ripustat taulun betoniseinään, voit lukea magazine-artikkelimme täältä.

  Kipsiseinään pätevät samat säännöt kevyempien ja painavampien taulujen suhteen. Jos sinulla on kevyempi taulu, voi riittää pelkkä niin kutsuttu X-koukku, joka kestää kuormitusta viiteen kilogrammaan asti, mutta painavammille tauluille tarvitset tässäkin tapauksessa ruuvin ja kiinnitystulpan. Jos haluat selkeämmät ohjeet siitä, kuinka ripustat taulun kipsiseinään, voit lukea magazine-artikkelimme täältä.

  VOIKO TAULUN RIPUSTAA ILMAN, ETTÄ TEKEE REIKÄÄ SEINÄÄN?

  Kuinka taulun voi ripustaa tekemättä seinään reikää? Se on ehkä kysymys, jonka monet ovat kysyneet itseltään. Voi olla, että syystä tai toisesta reikää ei joskus haluta porata, ettei seinään jää rumia jälkiä, mutta pelkästään sen takia ei tarvitse jättää hienoja tauluja pois seiniltä! Mutta onko tosiaan mahdollista ripustaa tauluja seinälle ilman, että seinään jää jälkiä? Vastaus on todellakin kyllä! On olemassa itsekiinnittyviä nauloja, jotka yksinkertaisesti kiinnitetään seinään ilman, että tarvitsee porata. Itsekiinnittyvät naulat toimivat kaikentyyppisillä seinillä ja pinnoilla, kuten esimerkiksi tapetilla ja rappauksella. Itsekiinnittyvät naulat tekevät taulujen ripustamisesta herkille pinnoille helppoa. Täydellinen kehystarvike!

  ERILAISIA LASEJA KEHYKSILLE

  Lasi tulee useimpien kehysten mukana, ja se on tärkeä tarvike, koska sillä on niin monta käyttötarkoitusta. Se pitää kuvan paikallaan tasaisena ja kauniina. Se suojaa ulkoisilta tekijöiltä, kuten esimerkiksi kosteudelta ja lialta. Joskus, jos ripustat taulun lähelle ikkunaa, voi olla hyvä ostaa lasi, jossa on UV-suoja ja joka on heijastamaton. Heijastamattoman lasin ansiosta vältyt häiritseviltä heijastuksilta ja peilauksilta, ja kuvasi säilyttävät luonnolliset värinsä ja kiiltonsa. Lasi suojaa myös UV-valolta, se estää vahingollisen UV-säteilyn läpi pääsemistä, joten kuvasi kestävät kauemmin. Lasi ei myöskään naarmuunnu niin helposti. Yksinkertaisesti täydellinen tarvike kehykseesi!

  TARVIKKEET, JOITA ET TIENNYT TARVITSEVASI

  Kehystarvikkeiden alta löydät myös erilaisia kehyspapereita, joita et ehkä edes tiennyt tarvitsevasi. Hapoton kehyspaperi suojaa kuvaasi kellastumiselta, ja sen ansiosta kuva säilyy kauniina ajan saatossa. Kehyspaperi on pH-neutraali paperiarkki, joka asetetaan kuvan ja kehyksen takaosan väliin, ja se estää taustaosan happamuutta tunkeutumasta läpi ja vahingoittamasta kuvaasi.

  Saatavilla on myös paljon muita asennustarvikkeita, jotta löydät helposti sen, mitä tarvitset. Ehkä haluat kehyksellesi tyylikkään maalaustelineen tai valokuvanarun, jotta voit ripustaa kuvasi koristeellisesti ja luovasti? Meiltä löydät kaikki erilaiset kehystarvikkeet, joita tarvitset!