Ladataan, ole hyvš ja odota...
Yli 79 Ä:n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 Ä) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Julisteet / Sisustustaulut

Trendikkäät julisteet & sisustustaulut seinillesi. Löydä suosikkisi ja luo täydellinen tauluseinä.

2009 Tuotetta
Nšyttšš 1 - 60 / 2009 tuotetta

Laaja valikoima julisteita

Kodin ilmeen uudistaminen onnistuu tänä päivänä hyvin pienillä tavoilla. Vuosia sitten sisustustuotteiden tarjonta näytti hyvin erilaiselta kuin tänä päivänä, jolloin elämme maailmassa, jossa lähes kaikki on mahdollista!

Nykyään voit esimerkiksi ostaa kotiin muutamat kehykset ja niihin sopivat julisteet, jotka helposti ja nopeasti muuttavat kodin ilmettä. Ja mikä parasta, et maksa itseäsi kipeäksi! Meidän laajasta valikoimasta löydät paljon erilaisia julisteita ja kuvia, joten valitset niiden joukosta vain omat suosikkisi. Meillä on onneksi niin paljon julisteita, että sinun ei tarvitse valita vain yhtä, vaan voit tietenkin tilata kotiin kaikki omat suosikkisi!

Riippumatta siitä, etsitkö pientä tai suurta, mustavalkoista tai värillistä, on meillä jokaiseen tyyliin sopivia julisteita. Voit olla varma, että valikoimamme tarjoaa julisteita kaikkiin tarpeisiin, joten selaa laajaa julistevalikoimaa ja ihastu kauniisiin kuviin. Meillä on tietenkin myös paljon uusia kuvia jatkuvasti, kun haluat uudistaa kodin ilmettä!

Julisteita kaikille!

Meille on tärkeää, että voimme tarjota julisteita kaikille ja jokaiseen tyyliin sopien. On paljon hauskempaa panostaa laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaan sen sijaan, että keskittyisimme vain yhteen tyyliin. Meiltä löydät varmasti julisteita kodin jokaiseen huoneeseen, tyylistä riippumatta.

Onko sinulla mahdollisesti romanttinen tyyli makuuhuoneessa, mutta modernia tyyliä olohuoneessa? Ei hätää, vaikka sinulla olisi täysin erilainen tyyli jokaisessa huoneessa, meillä on nimittäin täydelliset julisteet niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen! Takaamme, että meidän valikoimastamme tulet löytämään paljon hienoja vaihtoehtoja kodin jokaiseen huoneeseen, riippumatta siitä, etsitkö klassista, modernia tai jotain aivan muuta.

Etenkin nuorille voi olla vaikea löytää heille sopivia sisustusratkaisuja, koska nuoremmat ja lapset ovat usein erittäin tarkkoja omasta tyylistään ja heillä on hyvin vahva kuva siitä, minkälaista tyyliä he haluavat omaan huoneeseensa, etenkin jos kyseessä on moderni ja uusi tyyli. Meidän laajasta valikoimasta löydät onneksi paljon eri tyylisiä vaihtoehtoja ja meiltä löytyy jotain jokaiselle! Monipuolinen valikoima sisältää hieman kaikkea ja voit huoletta yhdistää erilaisia tyylejä, joten voit valita useita suosikkeja ja koristaa niillä kotia.

Julisteet ovat täydellinen lahjaidea!

Välillä voi olla vaikeaa keksiä lahjaideoita, etenkin kun kyseessä on henkilö, joka on hieman vaatelias tai joku, jolla on jo kaikkea. Julisteet ovat erinomainen lahjaidea, koska niitä on hauska ostaa ja hauska vastaanottaa!

Useimmat haluavat koristella seiniä tyylikkäillä kuvilla, joten riippumatta siitä, valitsetko suuren vai pienen kuvan, voit olla varma, että juliste on erinomainen lahjaidea. Juliste on lahjana hyvä vaihtoehto, koska lahjan saaja näkee heti, mistä on kyse ja yllättyy varmasti iloisesti.

Ei ole suurta merkitystä siitä, minkä tyyppisestä lahjasta on kyse ja annatko lahjan syntymäpäivänä, joululahjana tai vain siksi, että haluat antaa lahjan. Hieno juliste on aina hyvin pidetty lahja tilaisuudesta riippumatta!

Persoonalliset lahjat ovat aina hyvin arvostettuja ja lahjan vastaanottaminen on hauskaa, kun tietää, että lahjan antaja on käyttänyt aikaa juuri täydellisen lahjan valintaan. Mieti tätä seuraavan kerran, kun olet lahjaostoksilla ja valitsemassa lahjaa jollekin tärkeälle henkilölle!

Julisteen asettaminen

Sisustukseen panostaminen on lisääntynyt ja nykyään monet ovat hyvin kiinnostuneita muodista, sisustuksesta ja muusta. Tämä tietenkin antaa tilaa uusille ja jännittäville sisustusideoille ja tuo inspiraatiota oman kodin sisustukseen.

Meidän rakastamme nähdä ihmisten luovuutta, etenkin mitä tulee sisustusjulisteiden käyttöön kodin sisustuksessa! Sen sijaan, että asettaisit vain yhden julisteen seinälle, entä jos kokeilisit seinän peittämistä monella erilaisella kuvalla? Upea julisteseinä tuo kotiin asennetta ja toimii varmasti upeana kodin sisustuselementtinä. Me uskomme nimittäin, että monilla on kotonaan paljon tyhjää seinätilaa, jossa olisi tilaa muutamalla hienolle julisteelle!

Kaiken ei tarvitse sopia yhteen!

Meillä on yksi vinkki kodin sisustukseen ja se on se, että kaiken ei tarvitse sopia yhteen. Mieti, mitä kuvia haluat kotiin ja yhdistele niitä miten vain ilman, että mietit, sopivatko kuvat yhteen.

Sen sijaan, että keskittyisit julisteiden yhteensopivuuteen, entä jos vain seuraisit sydäntäsi ja valitsisit kotiin juuri ne kuvat, joista pidät eniten? Silloin julisteista tulee paljon hauskempia, koska tiedät, että ne ovat sinun suosikkejasi!

Eri koot helpottavat valinnan tekemistä

Meillä on julisteita monessa eri koossa, joten jokainen löytää varmasti omaan kotiin sopivan julisteen riippumatta siitä, minkä kokoista olet etsimässä. Ikävää on tietenkin, jos sinulla on suosikkiprintti ja haluat pienen kuvan, mutta kyseistä kuvaa löytyy vain suuressa koossa. Tästä syystä meillä on kaikkia julisteita eri kokoisina, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä ja löytäisivät juuri omaan kotiin sopivan kuvan!

Julisteiden ja kuvien sekoittamisen lisäksi sinun ei tarvitse miettiä myös kokojen yhdistelemistä. Lopputuloksesta tulee jännittävä ja elävä, jos siinä on useita erilaisia elementtejä, kuten eri kokoja ja eri kuvioita, sen sijaan, että kaikki sointuisivat yhteen. Kuumin vinkkimme on siksi, että uskalla ajatella luovasti ja haastaa omaa tyyliäsi, sillä se yleensä kannattaa!

Olemme merkinneet tarkat mitat kaikkiin julisteisiin, jotta voit nopeasti mitata kotona, mikä koko sopii juuri sinun seinällesi.

Hyvännäköiset julisteet ovat aina olleet, ja tulee aina olemaan mahtava yksityiskohta sisustuksessa. Riippumatta missä ajattelit laittaa sisustuksen uusiksi, julisteilla voit muuttaa, parantaa sekä nostaa tunnelmaa. Tällä osastolla olemme ylpein mielin keränneet kaikki valmiit julisteemme sekä sisustustaulumme jotta saisit enemmän väriä ja elämää huoneeseen, jonka aijot sisustaa. Huomaat pian että meillä on laaja valikoima julisteita jännillä väreillä ja mielenkiintoisilla muodoilla.

Meidän valikoimasta löytyy monta eri koko-vaihtoehtoa, jotta löytäisit jotain joka sopii juuri sinulle. Meillä on julisteita kaikkiin huoneisiin ja nurkkiin. Etsitkö julisteita lastenhuoneeseen, romanttiseen makuuhuoneeseen, moderniin keittiöön, luovaan työhuoneeseen tai tyylikkääseen olohuoneeseen? Tai tarvitsetko kenties täydellisen lahjan jollekkin rakkaalle? Jos vastaus on kyllä, olet tullut oikeeseen osoitteeseen! Meiltä löydät oikean julisteen huoneeseen joka tarvitsee pienen noston, samalla saat inspiraatiota muuntaa ja sisustaa lisää. Meidän tuotteillamme tulet taatusti löytämään sisäisen sisustajasi sekä saada vielä lisää ideoita kotisi sisustamiseen. Trendikkäiden julisteiden lisäksi meiltä löydät myös valmiita huippulaatuisia karttoja jotka koristaa seinääsi kauan. Kaiken lisäksi meiltä löytyy myös suloisia lasten julisteita. Selaile valikoimaamme, inspiroidu, unelmoi, ja nauti kotisi mahtavasta muutoksesta!

Ennen kuin päästämme sinut selailemaan uskomatonta tuotevalikoimaamme, haluaisimme ehdottaa tauluseinää! Koska rakastamme tauluja ja julisteita, suosittelemme tietysti jonkin kotisi seinän koristamista useammalla kuin yhdellä taululla. Meidän valikoimamme on niin laaja ja harkittu että me tiedämme että voit löytää tarpeeksi aineistoa innovatiivisen ja nykyaikaisen sisustuksen luomiseen kuvaseinän avulla. Meillä BGA Nordic:illa löydät graafisesti suunniteltuja, luonto- ja maisema-aiheisia tauluja ja julisteita, karttoja ja kaupunkikuvia, taideaiheita, abstraktisia kuvia, valokuva- aiheita jne. Meiltä löytyy jotakin jokaiselle. Toivotamme mukavaa selailua ja toivomme että löydät etsimäsi!