Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Heijastamaton lasi

Mikäli haluat, että taulunkehystäsi täydentää todella hyvä lasi, kannattaa satsata heijastamattomaan lasiin. Täältä alta pääset valitsemaan haluamasi lasin ja haluamasi taulunkehysmallin voit ostaa erikseen. Lasi sopii kaikkiin taulunkehysmalleihin ja poistaa kokonaiset 99 % kaikista heijastuksista sekä 70 % haitallisesta UV-säteilystä.

Mikäli haluat satsata tämän tyyppiseen lasiin, kyseessä on erittäin hyvä ja kestävä investointi. Kaiken lisäksi lasi suojaa kuviasi parhaalla mahdollisella tavalla. Katso alta löytyvää valikoimaamme ja valitse sieltä haluamasi koko – meiltä löytyy niin pieniä kuin isojakin kokoja.

101 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 101 tuotetta

UltraVue® UV70

Ultra Vue® UV70:lla Tru Vuelta saat lasin, joka on melkein täysin näkymätön, sillä heijastusaste on vain 1%. Lisäksi lasi on naarmuuntumaton ja suojaa haitalliselta UV-valolta ja poistaa 70% UV-säteistä. Täydellinen, kun et halua kuvallesi häiritseviä valoja lampuilta tai ikkunoilta.