Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Välilehdet / Valokuvataskut

Tästä alta löydät kaikenlaiset välilehdet ja valokuvataskut. Valitse niiden joukosta juuri sinulle parhaiten sopivin vaihtoehto – tuotteitamme voi käyttää luovasti. Valitse vain oikea koko ja väri ja käynnistä projektisi luomalla kaunis muisto itsellesi ja läheisillesi.

33 Tuotetta

Albumsivut ja valotaskut rengaskansioille

Täältä löydät kaikki albumien välilehdet ja valokuvataskut. Kaikki tuotteet soveltuvat rengaskansioiden vakiomittoihin, ellei toisin mainita. Onko sinulla suunnitelmissa luoda ainutlaatuinen perhealbumi tai haluatko antaa henkilökohtaisen albumin lahjaksi jollekulle, josta pidät? Täältä löydät useita erilaisia valokuva-taskuja ja albumin lehtiä toteuttaaksesi suunnitelmasi. Meillä on valokuvataskuja, jotka sopivat kuville useissa eri formaateissa sekä albumin lehtiä eri väreissä. Kaikki voivat löytää, mitä haluavat. Tuoteryhmän tuotteet ovat ihanteellisia rengaskansioiden standardimittoihin, ellei toisin mainita.

Albumin lehdet ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat hieman ylimääräistä tilaa muistiinpanoille ja lyhyille kuvateksteille. Meillä on sekä tavallisia albumin lehtiä että liimattavia albumin lehtiä. Kuvataskut sopivat niille, jotka haluavat täyttää albumin helposti. Ei ole väliä, mitä kokoa valokuvat ovat, sinä pystyt löytämään sopivan valokuvataskun meiltä. Valikoimastamme löydät myös dia- ja negatiivitaskuja. Tutustu valikoimaamme ja huomaat, että löydät sen, mitä kaipaat!