Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Hääalbumit

Oletko aikeissa hankkia halbumin? Olet tullut oikeaan paikkaan meilt nimittin lydt halbumit suuressa valikoimassa. Onko oma valintasi kenties valkoinen albumi? Vaiko hopeanvrinen kullanvrisin yksityiskohdin? Tai jotain aivan muuta? Valitsetko kenties useamman erilaisen? Meill voit valita kokonaan oman makusi mukaiset albumit.

32 Tuotetta

Hienot albumit hienoille hääkuvillesi

Täältä löydät todella mukavia, erilaisia ja kauniita valokuva-albumeita, jotka ovat täydellisiä hääkuville. Kaikki nämä albumit ovat valoisia ja tyylikkäitä, mutta niillä kaikilla on oma tyyli. Olemme valinneet ainoastaan parhaat tuotteet meidän valikoimastamme, jotta voit tallentaa suuren päiväsi kuvia todella kauniiseen ja laadukkaaseen albumiin. Hääpäivä on yksi suurimmista ja tärkeimmistä päivistäsi ja siksi on tärkeää, että säilytät kuvia hyvin. Mahdollisuus katsoa taaksepäin ja muistaa tämä maaginen päivä viisi, kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten on aivan mahtavaa.

Valikoimistamme löydät sekä pieniä että suuria albumeita ja niissä kaikissa on 40-60 sivua, joihin voit liittää kaikki ihanat hääkuvasi. Etuna albumissa, johon voit liittää kuvia itse on, että voit luoda ainutlaatuisia kollaaseja ja kirjoittaa lyhyitä tekstejä kuvaamaan, mitä tapahtui, kun kuvat otettiin. Saat mahdollisuuden olla luova ja luoda todella henkilökohtaisen albumin.

Meidän hääalbumimme sopivat täydellisesti lahjaksi tuoreelle avioparille. Hääseremonian ja -juhlan aikana kuvataan paljon ja onkin mukavaa, että hääparilla on jo albumillinen kuvia hallussaan. Ehkä olisi hyvä olla albumillinen kuvia itse seremoniasta ja toinen juhlakuvista? Ei voida myöskään unohtaa kuherruskuukautta, josta otetaan varmasti myös paljon kuvia. Vastanaineiden aika on ihanaa, joten älä unohda laittaa sitä talteen.

Ota aikasi selataksesi valikoimaamme ja löytääksesi suosikkialbumisi!