Kierrealbumit / kuva-albumit

(26)

Tarvitsetko kierrealbumin? Siinä tapauksessa kannattaa katsoa valikoimaamme alla. Meiltä löytyy kierrealbumit eri tyyleissä ja väreissä, ja niiden joukosta löydät varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon. Valintasi voi olla jokin pelkistetyistä malleista tai sen sijaan ylellisemmän tyylinen kierrealbumi – mikä on oma suosikkisi? Sinä päätät.

Kierrealbumi tuo tullessaan tilaa luovuudelle, sillä voit yhdistellä albumiin sekä valokuvataskuja että välilehtiä - toisin sanoen voit asettaa kuvasi albumiin miten ikinä haluat. Ehkäpä haluat yhdistää albumiin sekä valokuvia että muita muistoja? Konserttilippuja? Lentolippuja? Kierrealbumin avulla voit toteuttaa albumillesi vapaasti haluamasi kokoonpanon.

Albumityyppi
Albumiväri
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
Happovapaa paperi
Sidontamateriaali
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Albumityyppi
  • Albumiväri
  • Ulkomitat (Leveys x Korkeu ...
  • Happovapaa paperi
  • Sidontamateriaali
  • Hinta
  Näyttää 26 tuotteet
  Näyttää 26 tuotteet

  Rengaskansiot - Kun haluat päättää itse

  Etsitkö valokuva-albumia, joka antaa sinulle vapauden päättää, miten haluat lisätä kuvia? Silloin rengaskansio on täydellinen valinta sinulle. Rengaskansiossa voit joko asettaa valokuvia taskuihin tai albumilehdille tai miksi ei molempia? Tässä on tilaisuutesi luoda oma ainutlaatuinen albumi, jonka voit rakentaa aivan kuin haluat.

  Tämä albumi sopii täydellisesti, kun sinulla on esimerkiksi kuvia useassa eri koossa, sillä voit hyödyntää erilaisia valokuvataskuja ja laittaa kuvat kuhunkin sopivaan. Kun tilaat albumin, tulee mukana tyhjiä valokuvataskuja. Voit lukea lisää kustakin albumista klikkaamalla sitä. Joka tapauksessa ne sopivat niille, jotka haluavat itse valita, miten asettavat kuvat.

  Valikoimastamme löytyy monia erimallisia rengaskansioita, joka helpottaa mieleisesi kansion löytämistä. Ota aikasi, tutustu valikoimaan ja löydä erityinen suosikkisi albumeiden joukosta!