Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Kierrealbumit / kuva-albumit

Tarvitsetko kierrealbumin? Siin tapauksessa kannattaa katsoa valikoimaamme alla. Meilt lytyy kierrealbumit eri tyyleiss ja vreiss, ja niiden joukosta lydt varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon. Valintasi voi olla jokin pelkistetyist malleista tai sen sijaan ylellisemmn tyylinen kierrealbumi mik on oma suosikkisi? Sin ptt.

Kierrealbumi tuo tullessaan tilaa luovuudelle, sill voit yhdistell albumiin sek valokuvataskuja ett vlilehti - toisin sanoen voit asettaa kuvasi albumiin miten ikin haluat. Ehkp haluat yhdist albumiin sek valokuvia ett muita muistoja? Konserttilippuja? Lentolippuja? Kierrealbumin avulla voit toteuttaa albumillesi vapaasti haluamasi kokoonpanon.

13 Tuotetta

Rengaskansiot - Kun haluat päättää itse

Etsitkö valokuva-albumia, joka antaa sinulle vapauden päättää, miten haluat lisätä kuvia? Silloin rengaskansio on täydellinen valinta sinulle. Rengaskansiossa voit joko asettaa valokuvia taskuihin tai albumilehdille tai miksi ei molempia? Tässä on tilaisuutesi luoda oma ainutlaatuinen albumi, jonka voit rakentaa aivan kuin haluat.

Tämä albumi sopii täydellisesti, kun sinulla on esimerkiksi kuvia useassa eri koossa, sillä voit hyödyntää erilaisia valokuvataskuja ja laittaa kuvat kuhunkin sopivaan. Kun tilaat albumin, tulee mukana tyhjiä valokuvataskuja. Voit lukea lisää kustakin albumista klikkaamalla sitä. Joka tapauksessa ne sopivat niille, jotka haluavat itse valita, miten asettavat kuvat.

Valikoimastamme löytyy monia erimallisia rengaskansioita, joka helpottaa mieleisesi kansion löytämistä. Ota aikasi, tutustu valikoimaan ja löydä erityinen suosikkisi albumeiden joukosta!