Valokuva-albumi 9x13 cm kuville

Löydät alta valikoimiimme kuuluvat valokuva-albumit 9x13 cm kokoisille kuville. Mikäli kotoasi löytyy paljon tässä koossa olevia kuvia, kokoat ne mitä parhaimmin juuri tämän kokoiseen valokuva-albumiin. Pienemmille kuville suunniteltu valokuva-albumi on hauska hankinta – asettele tämän kokoiset kuvasi hienoon albumiin sen sijaan, että jättäisit ne vain pöytälaatikkoon pienemmän kokonsa vuoksi.

Näyttää 4 tuotteet

Kuvataskullinen albumi koon 9 * 13 cm kuville

Täältä löydät laajan valikoiman taskullisia valokuva-albumeja. Tästä kategoriasta löydät valokuva-albumit, joissa on kuvataskut kuville koossa 9x13 cm. Nämä taskut soveltuvat myös pienemmille kuville. Täältä löydät sekä minialbumit että suuret valokuva-albumit. Pienessä albumissa on tilaa jopa 20 kuvalle, kun suurempiin albumeihin mahtuu 100 tai 200 kuvaa.

Valokuva-albumi, jossa on kuvataskut ovat oikea vaihtoehto niille, jotka haluavat kuva-albumin täyttämisen olevan nopeaa ja helppoa. Tämän tyyppisessä albumissa yhdistelet liiman ja valokuvakulmat, jolloin sinun tarvitsee vain lisätä kuvia tyhjiin taskuihin. Yksinkertaista ja helppoa!

Klikkaamalla albumia, joka näyttää kiinnostavalta, voit lukea lisää sen ominaisuuksia. Meillä on esimerkiksi albumeita sekä pysty- että vaakasuuntaisille kuville.