Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Magazine

Täällä voit inspiroitua oppaistamme, sisustusvinkeistämme ja muusta mukavasta lukemisesta.

 • Julisteet jooga-aiheella ja muilla rauhallisilla aiheilla

  Namaste. Jokainen meistä voi kaivata rauhaa elämäänsä. Rauhantäyteinen sisustus on hyvä keino rentoutua ja tuntea olonsa harmonisemmaksi omassa kodissa. Alta löydät hieman inspiraatiota julisteista ja printeistä, joita koristavat rauhalliset aiheet. Nämä julisteet voivat muistuttaa sinua välillä pysähtymään – ja ottamaan syvän henkäyksen.

 • Vaimeaa ja viihtyis nin saat tummasta sisustuksesta onnistuneen!

  Kodin sisustaminen tummilla värisävyillä saattaa äkkiseltään kuulostaa siltä, että se rikkoisi yhtä kaikkein vallitsevinta sisustuslakiamme. Vaaleus ja raikkaus ovat olleet jo pitkään sisustukseen haluttuja elementtejä, mutta tosiasiassa oikeita keinoja noudattamalla tummasta sisustuksesta voi saada sekä viihtyisän että myös dramaattisen ja ylellisen!

 • Lattiapeili niin kytnnllinen ja elegantti!

  Jos olet ajatellut hankkia kokovartalopeilin, mutta et halua suuremmin porata kotisi seiniä, on lattiapeili erittäin hyvä vaihtoehto. Lattiapeilejä on saatavilla kaikissa mahdollisissa malleissa ja tyyleissä – niin trendikkäissä kuin perinteisissäkin. Käytännöllisyytensä lisäksi lattiapeili on myös tyylikäs sisustusdetalji, joka luo kotiisi valoa ja tilavuutta.

 • Leikkist julisteet lastenhuoneeseen

  Lastenhuonetta on vaikea sisustaa ilman huulille pyrkivää hymyä. Kyseessä on kuitenkin tilaisuus kutsua esiin lapsenmieli ja unelmoida tiensä lasten maagiseen maailmaan. Lasten taulut ja julisteet ovat helppo keino tehdä lastenhuoneen sisustuksesta yhtenäisempi, persoonallisempi, leikkisämpi ja unenomaisempi – alta löydät siihen hieman inspiraatiota!

 • Inspiroidu pyreist peileist!

  Pyöreät peilit ovat jo kauan aikaa sitten muuttuneet kylpyhuoneen peileistä kodin kaikkiin huoneisiin sopiviksi peileiksi. Tänä päivänä pyöreät peilit koristavatkin niin makuuhuoneita kuin olohuoneitakin, kuten myös eteisiä ja ruokailutiloja. Pyöreät peilit kieltämättä pitävät sisällään sitä jotakin, nimittäin pehmeyttä ja eleganssia. Puhumattakaan yleisesti ottaen maagisista ominaisuuksista, joita peilit — ja etenkin pyöreät peilit — sisältävät. Peilit luovat ympärilleen tilan tuntua ja valoa, minkä lisäksi ne myös peilaavat sekä meitä että persoonallisuuttamme. Jatka lukemista ja tarjoamme hieman ihastuttavaa inspiraatiota, kun kyseessä ovat pyöreät peilit!

 • Tyylikkt julisteet keittin

  Keittiöön sopivia julisteita on saatavilla kaikissa mahdollisissa kuva-aiheissa, tyylikkäistä ja käytännöllisistä aiheista lähtien aina nokkeliin ja humoristisiin vaihtoehtoihin! Keittiön taulut luovat huoneeseen yhtenäisemmän tunnun, minkä lisäksi ne myös voivat loihtia keittiöön persoonallisempaa tunnelmaa. Tässäpä hieman inspiraatiota!

 • Kodinhoitohuoneen sisustaminen

  Etsitkö sisustusideoita kodinhoitohuoneeseen? Ehkäpä olet hiljattain tehnyt kodinhoitohuoneeseen kokonaisvaltaisen remontin ja etsit innokkaana viimeisimpiä yksityiskohtia huoneen sisustukseen, tai vaihtoehtoisesti haluat vain hieman piristää huonetta, joka kaipaa tällä hetkellä juuri sitä. Olemme tietoisia siitä, että kodinhoitohuone ei välttämättä ole se kodin kaikkein inspiroivin huone, mutta siitä voi toki tehdä enemmän inspiroivan – jatka lukemista, kerromme muutaman vinkin!

 • 4 yllttv tapaa kytt peilej

  Asettaisiko peilin seinälle vai jonnekin muualle? Peilit ovat sekä käytännöllisiä että koristeellisia seinään ripustettuina, mutta tosiasiassa tälle suositulle sisustuselementille on olemassa monta muutakin käyttötapaa. Alla luetellaan neljä hieman yllättävääkin tapaa käyttää peilejä!

 • Persoonallisia lahjoja kummivanhemmille - 6 vinkki

  Onko sinulla kummi joka on sinulle rakas ja kenelle haluat löytää oikein hienon lahjan? Persoonalliset lahjat ovat aina arvostettuja, koska ne näyttävät että sitä todellakin on nähnyt vaivaa tämän tärkeän henkilön takia. Tässä tulee 6 vinkkiä - persoonallisia lahjoja kummivanhemmille!

 • Anna peilin peilata persoonallisuuttasi

  Kaikki kunnia tyylikkäille ja klassisille peileille – ne ovat aina hyvä idea ja varma valinta. Joskus voi kuitenkin olla paikallaan hankkia jotakin hieman erottuvampaa, kuten omaperäisesti tai leikkisästi muotoiltu peili. Peili, joka peilaa sekä sinua ja ympäristöäsi että myös persoonallisuuttasi. Tässä hieman inspiraatiota peileistä, jotka saavat haukkomaan henkeäsi – positiivisella tavalla!

 • Kuva-aiheiden takana: tapaa muotoilija Sanny

  ”Luova taiteen luominen on minulle eräänlaista terapiaa”

 • Peilin asentaminen betoniseinn nin se onnistuu!

  Peilin asentaminen betoniseinään saattaa tuntua hankalalta ja mahdottomalta tehtävältä, erityisesti jos et ole tehnyt sitä aikaisemmin. Mutta ei hätää, sillä opastamme sinua siinä – vaihe vaiheelta!

 • Luo harmoninen koti maanlheisill svyill

  Luonnossa tunnemme olomme rauhalliseksi ja harmoniseksi. Usein stressaavasta arjesta johtuen ei olekaan mikään ihme, että juuri luonnonläheinen sisustustyyli on ollut tapetilla jo jonkin aikaa – ja että trendin suosio jatkuu edelleen.

 • Loihdi valoisuutta ja tilavuutta peilien avulla

  Siltä, että peilit ovat ajan saatossa muuttuneet puhtaasti toiminnallisista hyötyesineistä kauniiksi sisustusdetaljeiksi, on tuskin kukaan päässyt välttymään. Peilien toiminnot eivät kuitenkaan lopu siihen. Strategisesti sijoitettuna peilit voivat nimittäin luoda kotiisi valoa, tilaa, syvyyttä ja muita koristeellisia vaikutuksia. Uskallamme väittää, että oikealla peilillä – pienen suunnittelun kera – voit luoda taikaa kotiisi!

 • Tauluseini

  Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä täydellisen tauluseinän luomiseen! Meillä on valmiita paketteja, jotka on kehitetty tarjoamaan tyylikkään konseptin erilaisista tauluseinistä. Kaikki taulut sopivat erinomaisesti yhteen. Valitsemalla jonkun näistä yhdistelmistä säästät aikaa sen sijaan, että yhdistäisit tauluja ja kehyksiä itse. Näistä paketeista löydät suosituimpia tauluja ja kehyksiä. Taulut on aseteltu huoneeseen, johon ne sopivat erityisen hyvin. Ideana on tarjota tauluseiniä kaikenlaiseen sisustukseen ja persoonallisuuteen sopien.

   

 • Tietoa paspatuureista

  Paspatuurien käyttö kuvia kehystettäessä on nykyään hyvin suosittua. Tämä ei ole mitenkään yllättävää, sillä paspatuureilla on monia etuja. Suurin etu on, että ne saavat kuvasi näyttämään ammattimaisilta ja eleganteilta verrattuna siihen, että asettaisit ne suoraan tavallisiin kehyksiin. Lisäksi paspatuuri estää kuviasi tarttumasta lasiin.

 • Mit ottaa huomioon kuvia tulostettaessa

  Kuvien tulostaminen paperikuviksi ei ole enää yhtä yleistä kuin ennen digikameroiden tuloa markkkinoille. Moni haluaa kuitenkin yhä kuvansa paperisina voidakseen kehystää ne tai laittaa valokuva-albumiin. Osa taas haluaa tallettaa parhaat muistonsa leikekirjoihin. Nykyajan etuna on, että vain parhaat kuvat voi valita tulostettavaksi.

 • Kuinka ripustaa taulut tyylikksti

  On olemassa monia eri tapoja ripustaa tauluja. Varsinkaan yksittäistä taulua ei ole lainkaan vaikea ripustaa. Useampien maalausten sijoittelu samalle seinälle on kuitenkin monimutkaisempaa, sillä silloin asettelua täytyy ajatella hieman tarkemmin. Tässä tekstissä olemme nostaneet esiin yleisimpiä tapoja ripustaa maalaus seinälle yksinkertaisin menetelmin. Lue vinkkejä valokuvien ja taulujen ripustamiseen.

 • Nin valitset sopivat valokuvakehykset

  Oikeaa taulunkehystä on joskus vaikea löytää. Tähän olemme keränneet yleisimpiä vinkkejämme ja neuvojamme, joiden avulla löydät oikeanlaisen kehyksen!

 • Ripusta taulusi jttmtt jlki seinn

  Tässä kerromme enemmän siitä, kuinka ripustat taulusi seinälle kätevästi ja nopeasti vain muutamissa minuuteissa, täysin ilman työkaluja. Kyseessä on yksi suosikkituotteistamme!

 • Kehyst LP-levyn kansi

  Täydellinen tapa tehdä kodistasi persoonallinen ja uniikki on kehystää LP-levyn kansi. Lopputulos on kuin oma taulu – tai miksipä ei vaikka kokonainen tauluseinä?

 • Nin luot tauluseinsi

  Olemme koonneet tänne käytännön vinkkejä siihen, kuinka luot oman tauluseinäsi helpoimmin

 • Taulujen kiinnittminen betoniseinlle

  Taulujen kiinnittäminen betoniseinälle ei ole aina helppoa. Olemme keränneet tähän parhaat vinkkimme, mitä tulee huomioida taulujen kiinnittämisessä.

 • Taulujen ripustaminen kipsilevyseinlle

  Tästä löydät meidän vinkkimme taulujen kiinnittämiseksi kipsilevyseinälle.

 • Vinkkej tauluseinn

  Jos olet luomassa tauluseinää sängyn, sohvan tai muun huonekalun yläpuolelle, on hyvä idea mitata huonekalun leveys ja asettaa julisteet keskelle tämän yläpuolelle.

 • Valokuvakehys ja taulunkehys eroavatko nm kehykset toisistaan?

  Vaikka kuva-aihe on yleensä pääosassa, voi kehys tuoda kuvaan suuren koristeellisen eron. Sen lisäksi, että kehys on käytännöllinen työkalu ripustaa jotakin kaunista seinälle, se voi myös parhaimmillaan täydentää ja parantaa kuva-aihetta. Mutta miten taulunkehys, valokuvakehys ja kuvakehys oikein eroavat toisistaan?