Magazine

Täällä voit inspiroitua oppaistamme, sisustusvinkeistämme ja muusta mukavasta lukemisesta.

  Skräppäys - luovaa ajanvietettä

  Haluatko tehdä jotain luovaa ja samalla luoda ihanan yksityiskohdan kodin sisustukseen? Käy tutustumassa KAILAn uusiin Coffee Table Photo Albumeihin, jotka sopivat täydellisesti skräppäykseen!

  Luo liikettä epäsymmetrisellä peilillä

  Epäsymmetriset peilit ovat kasvava trendi yhä useammassa kodissa. Tavanomaisen tehtävänsä lisäksi epäsymmetrisen peilin tunnusomainen muoto ja tyylikäs ulkonäkö antavat kodillesi dynaamisen ja trendikkään ilmeen.

  Kehystä canvastaulu

  Kiilakehyksiin pingotettu canvastaulu on useimmiten hyvin kaunis itsestään ja monet ripustavatkin sen seinälle sellaisenaan. Mutta jos haluat, että canvastaulusi näyttää enemmän oikealta taululta voit kehystää sen, kiilakehyksineen kaikkineen.

  Suuret kehykset – suurta ihastusta herättävä tekijä!

  Jos etsinnässä on todellinen statement piece kotiisi, voimme suositella hankkimaan jollekin kodin seinistä todella suuren taulun. Lopputulos voi olla ainutlaatuinen – jatka lukemista!

  Olohuoneen sisustaminen – inspiraatiota sisustustyyliin!

  Olohuone on useimmiten kodin suurin huone, jossa vietetään yleensä eniten aikaa. Tästä syystä olohuoneen viihtyisäksi tekeminen on tärkeää, ja voi olla mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tämä voi tarkoittaa eri henkilöille ja perheille. Tästä löydät hieman inspiraatiota eri tyylisiin tyylikkäisiin olohuoneen sisustuksiin!

  Kuva-aiheiden takana: Tapaa muotoilija Tim Hansson

  ”Taiteeni on yksinkertaisesti pyrkimystä yhdistää urheilu, taide ja design omalla tavallani.”

  Kunnioita taidetta Frida Kahlo -julisteen avulla

  Frida Kahlo on itsestään selvä osa taidehistoriaa – nyt voit hankkia hänen taidettaan kotisi seinille.

  Eteisen sisustaminen – vinkkejä ja inspiraatiota!

  Eteinen on ensimmäinen paikka, johon kotona saavutaan. Tämä pätee sekä sinun että vieraidesi kohdalla. Toisin sanoen kyseessä on erittäin tärkeä tila. Tästä löydät 8 vinkkiä siihen, kuinka voit tehdä eteisestä käytännöllisen ja tilavan lisäksi myös tyylikkään ja tervetulleeksi toivottavan.

  Erilaisten valokuva-albumien erot

  Valokuva-albumi kuvataskuilla, itsekiinnittyvillä albumilehdillä vaiko kenties albumi, johon liimaat kuvat itse? Kaikissa albumityypeissä on omat etunsa ja tästä syystä valokuva-albumin valinta riippuu kokonaan siitä, kumpaa näistä pidät tärkeimpänä: helppoutta vai joustavuutta?

  Tauluseinä – kaipaatko malleja tai inspiraatiota?

  Dynaaminen. Tyylikäs. Uniikki. Tauluseinä voi olla vaikka mitä. Ennen kaikkea se luo kotiisi kodikkaan ja persoonallisen tunnelman, minkä lisäksi se myös jättää tilaa vaihtelulle. Täältä löydät sekä malleja että inspiraatiota tauluseinääsi!

  Kehykset – kollaasi

  Kollaasin tekeminen valokuvista tavallisilla kehysmalleilla on mahdollista, mutta se voi olla hieman pitkäveteistä puuhaa. Tästä syystä kollaaseihin on saatavilla valmiita taulunkehyksiä – ns. kollaasikehyksiä –, joiden avulla voit luoda ihanista valokuvamuistoista kollaasin helposti ja kätevästi.

  Laita taulut nojaamaan seinää vasten!

  Taulujen ripustaminen seinälle saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta jos ne sen sijaan asettaakin nojaamaan seinää vasten, lopputulos voi olla vähintäänkin yhtä tyylikäs. Tässä näet kuvatodisteita siitä!

  Valkoinen, valkoisempi, valkoisin paspartuuri – sävyjen vertailua

  Oletko päättänyt hankkia tauluusi valkoisen paspartuurin? Siinä tapauksessa olet tehnyt erittäin hyvän valinnan, sillä se epäilemättä loihtii tauluusi tyylikkään ja eksklusiivisen kehystyksen. Valittavissa on kuitenkin useita eri sävyjä: etsitkö voimakkaan valkoista paspartuuria vaiko kenties sellaista, jonka sävyssä on hieman lämpimämpi ja pehmeämpi tuntu? Tässä esittelemme erilaisten valkoisten paspartuuriemme väliset sävyerot!

  DIY: Valmista oma peilipöytä – 10 minuutissa!

  Oman ylellisen peilipöydän valmistamisen ei tarvitse olla sen vaikeampaa kuin laittaa peili sohvapöydälle – tämän todistaa todella luova asiakkaamme Michelle. Ja näin hän sen toteutti!

  Kapeat kehykset vai leveät kehykset – mitä eroa niillä on?

  Kehyslistan leveys vaikuttaa huomattavasti kehystyksen lopputulokseen. Näytämme kuinka erilaiselta kuva vaikuttaa, kun se on kehystetty kolmella erilevyisellä kehyksellä.

  Erilaiset taululasit – mikä niistä kannattaa valita?

  Float-lasi, heijastamaton lasi ja pleksilasi – mitä eroa niillä oikeastaan on? Ja millaisia ominaisuuksia erilaisilla laseilla on? Otamme selvää!

  Kuva epätavallisilla mitoilla – kuinka löytää siihen sopiva kehys?

  Onko kuvassasi hieman epätavallisemmat mitat ja sinulla on siitä syystä vaikeuksia löytää siihen sopiva kehys? Saatavilla on runsain määrin standardikokoisia kehyksiä, mutta epätavallisemman kokoiseen kuvaan puolestaan saattaa olla hankalaa löytää tarvitsemaansa kehystä. Onneksi tähän on olemassa ratkaisu!

  Mustavalkoiset julisteet - aina yhtä ajattomia & tyylikkäitä

  On olemassa kaikenlaisia - ja tyylisiä mustavalkoisia julisteita, kaikilla mahdollisilla eri motiiveilla. Kaikilla on kuitenkin tämä yhteistä: mustavalkoiset julisteet sopivat joka kotiin ja sulautuvat tyylikkäästi mihin värimaailmaan tahansa. Tässä tulee vähän mustavalkoista inspiraatiota!

  Motiivien takana: Tapaa muotoilija Gabriella Roberg

  ”Usein yksi ajatus on minun lähtökohtani, mutta minun kärsimättömyys ja intoni ottaa normaalisti kontrollin prosessista.”

  Mikä ero on matta - ja kiiltopintaisen valokuvapaperin välillä?

  Aiotko tulostaa tai suurentaa kuvasi? Hyvä päätös! Mutta nyt sinun täytyy tehdä seuraava päätös: minkä valokuvapaperin valitset - matta, puolimatta vai kiiltävän? Tässä selvitämme mikä valokuvapaperi sopii parhaiten juuri sinun tarkoitukseen.

  Tee kodistasi vielä kodikkaampi syksyllä 2020

  Viime kuukausien aikana kodista on tosissaan tullut elämämme keskipiste . Vietämme eniten ajastamme - sekä vapaa- että työajasta - kodin seinien sisäpuolella ja siksi haluamme vielä kodikkaamman kodin.

  Julisteet jooga-aiheella ja muilla rauhallisilla aiheilla

  Namaste. Jokainen meistä voi kaivata rauhaa elämäänsä. Rauhantäyteinen sisustus on hyvä keino rentoutua ja tuntea olonsa harmonisemmaksi omassa kodissa. Alta löydät hieman inspiraatiota julisteista ja printeistä, joita koristavat rauhalliset aiheet. Nämä julisteet voivat muistuttaa sinua välillä pysähtymään – ja ottamaan syvän henkäyksen.

  Vaimeaa ja viihtyisää – näin saat tummasta sisustuksesta onnistuneen!

  Kodin sisustaminen tummilla värisävyillä saattaa äkkiseltään kuulostaa siltä, että se rikkoisi yhtä kaikkein vallitsevinta sisustuslakiamme. Vaaleus ja raikkaus ovat olleet jo pitkään sisustukseen haluttuja elementtejä, mutta tosiasiassa oikeita keinoja noudattamalla tummasta sisustuksesta voi saada sekä viihtyisän että myös dramaattisen ja ylellisen!

  Lattiapeili – niin käytännöllinen ja elegantti!

  Jos olet ajatellut hankkia kokovartalopeilin, mutta et halua suuremmin porata kotisi seiniä, on lattiapeili erittäin hyvä vaihtoehto. Lattiapeilejä on saatavilla kaikissa mahdollisissa malleissa ja tyyleissä – niin trendikkäissä kuin perinteisissäkin. Käytännöllisyytensä lisäksi lattiapeili on myös tyylikäs sisustusdetalji, joka luo kotiisi valoa ja tilavuutta.

  Leikkisät julisteet lastenhuoneeseen

  Lastenhuonetta on vaikea sisustaa ilman huulille pyrkivää hymyä. Kyseessä on kuitenkin tilaisuus kutsua esiin lapsenmieli ja unelmoida tiensä lasten maagiseen maailmaan. Lasten taulut ja julisteet ovat helppo keino tehdä lastenhuoneen sisustuksesta yhtenäisempi, persoonallisempi, leikkisämpi ja unenomaisempi – alta löydät siihen hieman inspiraatiota!

  Inspiroidu pyöreistä peileistä!

  Pyöreät peilit ovat jo kauan aikaa sitten muuttuneet kylpyhuoneen peileistä kodin kaikkiin huoneisiin sopiviksi peileiksi. Tänä päivänä pyöreät peilit koristavatkin niin makuuhuoneita kuin olohuoneitakin, kuten myös eteisiä ja ruokailutiloja. Pyöreät peilit kieltämättä pitävät sisällään sitä jotakin, nimittäin pehmeyttä ja eleganssia. Puhumattakaan yleisesti ottaen maagisista ominaisuuksista, joita peilit — ja etenkin pyöreät peilit — sisältävät. Peilit luovat ympärilleen tilan tuntua ja valoa, minkä lisäksi ne myös peilaavat sekä meitä että persoonallisuuttamme. Jatka lukemista ja tarjoamme hieman ihastuttavaa inspiraatiota, kun kyseessä ovat pyöreät peilit!

  Tyylikkäät julisteet keittiöön

  Keittiöön sopivia julisteita on saatavilla kaikissa mahdollisissa kuva-aiheissa, tyylikkäistä ja käytännöllisistä aiheista lähtien aina nokkeliin ja humoristisiin vaihtoehtoihin! Keittiön taulut luovat huoneeseen yhtenäisemmän tunnun, minkä lisäksi ne myös voivat loihtia keittiöön persoonallisempaa tunnelmaa. Tässäpä hieman inspiraatiota!

  Kodinhoitohuoneen sisustaminen

  Etsitkö sisustusideoita kodinhoitohuoneeseen? Ehkäpä olet hiljattain tehnyt kodinhoitohuoneeseen kokonaisvaltaisen remontin ja etsit innokkaana viimeisimpiä yksityiskohtia huoneen sisustukseen, tai vaihtoehtoisesti haluat vain hieman piristää huonetta, joka kaipaa tällä hetkellä juuri sitä. Olemme tietoisia siitä, että kodinhoitohuone ei välttämättä ole se kodin kaikkein inspiroivin huone, mutta siitä voi toki tehdä enemmän inspiroivan – jatka lukemista, kerromme muutaman vinkin!

  4 yllättävää tapaa käyttää peilejä

  Asettaisiko peilin seinälle vai jonnekin muualle? Peilit ovat sekä käytännöllisiä että koristeellisia seinään ripustettuina, mutta tosiasiassa tälle suositulle sisustuselementille on olemassa monta muutakin käyttötapaa. Alla luetellaan neljä hieman yllättävääkin tapaa käyttää peilejä!

  Persoonallisia lahjoja kummivanhemmille - 6 vinkkiä

  Onko sinulla kummi joka on sinulle rakas ja kenelle haluat löytää oikein hienon lahjan? Persoonalliset lahjat ovat aina arvostettuja, koska ne näyttävät että sitä todellakin on nähnyt vaivaa tämän tärkeän henkilön takia. Tässä tulee 6 vinkkiä - persoonallisia lahjoja kummivanhemmille!

  Anna peilin peilata persoonallisuuttasi

  Kaikki kunnia tyylikkäille ja klassisille peileille – ne ovat aina hyvä idea ja varma valinta. Joskus voi kuitenkin olla paikallaan hankkia jotakin hieman erottuvampaa, kuten omaperäisesti tai leikkisästi muotoiltu peili. Peili, joka peilaa sekä sinua ja ympäristöäsi että myös persoonallisuuttasi. Tässä hieman inspiraatiota peileistä, jotka saavat haukkomaan henkeäsi – positiivisella tavalla!

  Kuva-aiheiden takana: tapaa muotoilija Sanny

  ”Luova taiteen luominen on minulle eräänlaista terapiaa”

  Peilin asentaminen betoniseinään – näin se onnistuu!

  Peilin asentaminen betoniseinään saattaa tuntua hankalalta ja mahdottomalta tehtävältä, erityisesti jos et ole tehnyt sitä aikaisemmin. Mutta ei hätää, sillä opastamme sinua siinä – vaihe vaiheelta!

  Luo harmoninen koti maanläheisillä sävyillä

  Luonnossa tunnemme olomme rauhalliseksi ja harmoniseksi. Usein stressaavasta arjesta johtuen ei olekaan mikään ihme, että juuri luonnonläheinen sisustustyyli on ollut tapetilla jo jonkin aikaa – ja että trendin suosio jatkuu edelleen.

  Loihdi valoisuutta ja tilavuutta peilien avulla

  Siltä, että peilit ovat ajan saatossa muuttuneet puhtaasti toiminnallisista hyötyesineistä kauniiksi sisustusdetaljeiksi, on tuskin kukaan päässyt välttymään. Peilien toiminnot eivät kuitenkaan lopu siihen. Strategisesti sijoitettuna peilit voivat nimittäin luoda kotiisi valoa, tilaa, syvyyttä ja muita koristeellisia vaikutuksia. Uskallamme väittää, että oikealla peilillä – pienen suunnittelun kera – voit luoda taikaa kotiisi!

  Tauluseiniä

  Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä täydellisen tauluseinän luomiseen! Meillä on valmiita paketteja, jotka on kehitetty tarjoamaan tyylikkään konseptin erilaisista tauluseinistä. Kaikki taulut sopivat erinomaisesti yhteen. Valitsemalla jonkun näistä yhdistelmistä säästät aikaa sen sijaan, että yhdistäisit tauluja ja kehyksiä itse. Näistä paketeista löydät suosituimpia tauluja ja kehyksiä. Taulut on aseteltu huoneeseen, johon ne sopivat erityisen hyvin. Ideana on tarjota tauluseiniä kaikenlaiseen sisustukseen ja persoonallisuuteen sopien.

   

  Tietoa paspatuureista

  Paspatuurien käyttö kuvia kehystettäessä on nykyään hyvin suosittua. Tämä ei ole mitenkään yllättävää, sillä paspatuureilla on monia etuja. Suurin etu on, että ne saavat kuvasi näyttämään ammattimaisilta ja eleganteilta verrattuna siihen, että asettaisit ne suoraan tavallisiin kehyksiin. Lisäksi paspatuuri estää kuviasi tarttumasta lasiin.

  Mitä ottaa huomioon kuvia tulostettaessa

  Kuvien tulostaminen paperikuviksi ei ole enää yhtä yleistä kuin ennen digikameroiden tuloa markkkinoille. Moni haluaa kuitenkin yhä kuvansa paperisina voidakseen kehystää ne tai laittaa valokuva-albumiin. Osa taas haluaa tallettaa parhaat muistonsa leikekirjoihin. Nykyajan etuna on, että vain parhaat kuvat voi valita tulostettavaksi.

  Kuinka ripustaa taulut tyylikkäästi

  On olemassa monia eri tapoja ripustaa tauluja. Varsinkaan yksittäistä taulua ei ole lainkaan vaikea ripustaa. Useampien maalausten sijoittelu samalle seinälle on kuitenkin monimutkaisempaa, sillä silloin asettelua täytyy ajatella hieman tarkemmin. Tässä tekstissä olemme nostaneet esiin yleisimpiä tapoja ripustaa maalaus seinälle yksinkertaisin menetelmin. Lue vinkkejä valokuvien ja taulujen ripustamiseen.

  Näin valitset sopivat valokuvakehykset

  Oikeaa taulunkehystä on joskus vaikea löytää. Tähän olemme keränneet yleisimpiä vinkkejämme ja neuvojamme, joiden avulla löydät oikeanlaisen kehyksen!

  Ripusta taulusi jättämättä jälkiä seinään

  Tässä kerromme enemmän siitä, kuinka ripustat taulusi seinälle kätevästi ja nopeasti vain muutamissa minuuteissa, täysin ilman työkaluja. Kyseessä on yksi suosikkituotteistamme!

  Kehystä LP-levyn kansi

  Täydellinen tapa tehdä kodistasi persoonallinen ja uniikki on kehystää LP-levyn kansi. Lopputulos on kuin oma taulu – tai miksipä ei vaikka kokonainen tauluseinä?

  Näin luot tauluseinäsi

  Olemme koonneet tänne käytännön vinkkejä siihen, kuinka luot oman tauluseinäsi helpoimmin

  Taulujen kiinnittäminen betoniseinälle

  Taulujen kiinnittäminen betoniseinälle ei ole aina helppoa. Olemme keränneet tähän parhaat vinkkimme, mitä tulee huomioida taulujen kiinnittämisessä.

  Taulujen ripustaminen kipsilevyseinälle

  Tästä löydät meidän vinkkimme taulujen kiinnittämiseksi kipsilevyseinälle.

  Vinkkejä tauluseinään

  Jos olet luomassa tauluseinää sängyn, sohvan tai muun huonekalun yläpuolelle, on hyvä idea mitata huonekalun leveys ja asettaa julisteet keskelle tämän yläpuolelle.

  Palapelien kehykset – kehystä palapelisi!

  Tuntuuko palapeliä useamman päivän tehtyäsi palojen irrottaminen ja takaisin laatikkoon laittaminen epämieluisalta ajatukselta? Sen sijaan voit kehystää palapelisi ja ripustaa sen seinälle!

  Kuinka suuri diplomi on - ja minkä kehyksen valitsen?

  Oletko saanut diplomin? Onneksi olkoon! Silloin on aihetta olla ylpeä ja tietysti se kuuluu kotisi tai konttorisi seinälle. Tietysti hienoon ja sopivaan kehykseen - mutta kuinka suuri diplomi oikein on ja minkä kehyksen valitsen?

  Valokuvakehys ja taulunkehys – eroavatko nämä kehykset toisistaan?

  Vaikka kuva-aihe on yleensä pääosassa, voi kehys tuoda kuvaan suuren koristeellisen eron. Sen lisäksi, että kehys on käytännöllinen työkalu ripustaa jotakin kaunista seinälle, se voi myös parhaimmillaan täydentää ja parantaa kuva-aihetta. Mutta miten taulunkehys, valokuvakehys ja kuvakehys oikein eroavat toisistaan?

  Luo liikettä epäsymmetrisellä peilillä

  Epäsymmetriset peilit ovat kasvava trendi yhä useammassa kodissa. Tavanomaisen tehtävänsä lisäksi epäsymmetrisen peilin tunnusomainen muoto ja tyylikäs ulkonäkö antavat kodillesi dynaamisen ja trendikkään ilmeen.

  Aamutakki – Rakastettu vaate

  Aamutakki tai kylpytakki on arvostettu vaatekappale niin aikuisten kuin lasten keskuudessa. Mikä ei ole niinkään kummallista, koska kukapa ei haluaisi kietoutua pehmeään froteeseen tai lämmittävään veluuriin? Se on aivan erityistä arjen luksusta, jota on vaikea päihittää.

  Anna makuuhuoneelle kasvojenkohotus hienolla päväpeitolla

  Kun astumme makuuhuoneeseen, katseemme kohdistuu usein ensimmäisenä sänkyyn. Se vie usein melko suuren tilan ja on siksi luonnollisesti silmäänpistävä yksityiskohta. Siksi on tärkeää pedata sänky kauniisti, jotta saa luotua tunnelman koko huoneeseen. Päiväpeitto on kuin piste i:n päällä petauksessa ja se, mikä todella tekee sängystä täydellisen. Sängyn sijaaminen päiväpeitolla saa koko huoneen näyttämään siistimmältä, ja samalla huone koetaan viihtyisämpänä ja ihanampana.

  Kehystä Diamond Painting

  Diamond painting, jota myös kutsutaan nimellä timanttimaalaus suomeksi, on tullut hyvin suosituksi. Eikä ihme - diamond painting on todella jotakin ainutlaatuista ja hauska harrastus sinulle, joka pidät askartelusta. Tee itse timanttimaalaus ja itse prosessi valmiin tuloksen takana on hauska bonus. Kun olet luonut diamond paintingin, voit kehystää sen hienoon kehykseen saadaksesi kotiisi kimaltavan taulun, josta tulee todellinen katseenvangitsija!

  Keittiöpyyhkeet, esiliinat ja pannulaput - Välttämättömyys keittiössä!

  Monelle keittiö on kodin sydän. Täällä on mukavaa kokoontua ystävien ja perheen kanssa olemaan yhdessä. Keittiössä tarjoillaan päivän ateriat ja vietämme täällä aikaa myös muina ajankohtina. Joillekin keittiöstä on muodostunut ensisijainen paikka yhdessäoloon olohuoneen sijasta, ja koska keittiö on niin keskeinen paikka kodissa, on tärkeää myös sisustaa se kauniisti. Keittiöön menemisen pitäisi tuntua kutsuvalta ja mukavalta. Jokin, mikä on sekä käytännöllistä että samalla hyvin tärkeää keittiön kokonaisuudelle, ovat nokkelat keittiötekstiilit. Sisusta keittiösi hienoilla keittiöpyyhkeillä, pannulapuilla ja esiliinoilla ja anna niiden riippua esillä koristeellisina yksityiskohtina, jotka ovat aina käsillä!

  Luo viihtyisä ja kodikas koti verhoilla

  Näin lähestyessämme syksyä, alamme viettää enemmän aikaa sisätiloissa. Aika viihtyisille illoille sytytettyjen kynttilöiden kanssa on aivan kulman takana, ja on tärkeää, että kotimme tuntuu kodikkaalta ja viihtyisältä. Saat helposti kauniisti sisustetun kodin ripustamalla verhoja. Verhot ovat hieno sisustusyksityiskohta, joka antaa sekä paljon syvyyttä huoneeseen ja saa sen tuntumaan hyvin viihtyisältä.

  Miten eri lakanat erottuvat toisistaan?

  Juuri mikään ei voita sitä tunnetta, kun voi ryömiä pehmeään ja mukavaan sänkyyn pitkän päivän jälkeen. Kulutamme sängyssä monta tuntia joka yö, ja siksi on tärkeää valita hyvälaatuiset vuodevaatteet . Lakana on erityisen tärkeä valita huolella. Sen täytyy tuntua mukavalta ihoa vasten ja kestää myös kulutusta.

  Nauti loppukesästä lämmittävien huopien ja istuintyynyjen avulla

  Nyt alkaa keskikesä lähestyä loppuaan, ja monien arki on ehkä jälleen alkamassa, mutta meillä on edelleen monia ihanan lämpimiä päiviä ja kivoja iltoja nautittavana! Loppukesän aikaan voi toki kylmä alkaa hiipiä sisään ja lämpötila laskea nopeammin iltaisin, ja silloin on lämmittävät huovat ja pehmeät istuintyynyt erinomaisia! Huovat ja istuintyynyt ovat erinomaisia sekä kodin ulkotiloissa että myös helppo pakata mukaan kodikkaisiin kesäiltoihin ulos.

  Näppärät tekstiilit kaikkiin kodin huoneisiin

  Tekstiilit ovat hieno tapa uudistaa kotiasi helposti, ja ne todella luovat kodin tunnelman. Tekstiilit luovat harmonian ja mukavuuden tunnetta ja ne piristävät sisustusta helpolla tavalla.

   

  Petaa hienosti makuuhuoneessa - 5 vinkkiä inspiraatioksi

  Makuuhuoneen pitää tuntua viihtyisältä ja rentouttavalta, ja vuodevaatteilla on suuri merkitys, sillä sänky on makuuhuoneen keskipiste. Siinä missä jotkut pitävät rypistyvistä pellavalakanoista, jotka luovat täydellisen huolimattoman petauksen ja maanläheisen tunnelman, toisia taas vetää puoleensa elegantti tyyli samettisilla päiväpeitolla ja satiinilakanoilla, jotka tuovat mieleen hotellihuoneen.

  Pimennysverhot - ylelliset verhot hyvillä toiminnoilla

  Ylelliset ja raskaat verhot saavat minkä huoneen tahansa tuntumaan kotoisammalta ja muuttavat koko kodin tunnelmaa. Pimennysverhot ovat yleensä suosittu valinta, ja ne tuovat ilmeisen pimennysvaikutuksensa lisäksi jotain ainutlaatuista huoneisiin, joihin ne on sijoitettu. On sitä paitsi erittäin ylellistä, että voi helposti pitää huoneen halutessaan pimeänä.

  Piristä kotiasi hienoilla tyynynpäällisillä

  Tyynynpäällisillä sisustamisen täytyy olla helpoin tapa piristää huonetta. Tyynynpäällinen on hauska yksityiskohta sisustuksessa, joka antaa mahdollisuuden vaihtelulle ja joka auttaa tekemään kodista paremmin sisustetun. Uudet, hienot tyynynpäälliset auttavat myös luomaan uudistetun tunteen kotiisi, ja se on hauskaa, sillä on niin helppoa vaihdella erilaisten päällisten kesken.

  Ripusta verhot – toimi näin

  Verhot ovat todella kauniit kodissa – niin kauniit, että ne ovat melkein välttämättömät. Huone ilman verhoja koetaan hyvin tyhjäksi, ja verhot ripustamalla saat helposti luotua kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Verhoissa on paljon valinnanvaraa, ja on myös erilaisia tapoja ripustaa verhot. Tässä kerromme muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä, kun ripustat verhoja kotona!

  Seinäkoristeet - Trendikäs ja hieno kankainen seinätaide!

  Uusi vuodenaika tarkoittaa aina uusia trendejä, joista inspiroitua, ja jokin, mikä vaikuttaa tänä syksynä todella trendikkäältä on seinäkoriste seinällä! Seinäkoriste on eräänlaista seinätaidetta, joka on valmistettu kankaasta. Usein seinäkoriste on brodeerattu tai kudottu, ja voit valita eri värien ja aiheiden välillä. Jos ripustat kankaisen taideteoksen kotiisi, se tuo lisää lämpöä kotiisi ja saa sen tuntumaan kodikkaalta, mikä tuntuu erityisen mukavalta vuoden viimeisten kuukausien aikana.

  Sisusta lastenhuone hienoilla tekstiileillä

  Huoneen laittaminen hienoksi lasta varten voi tuntua tärkeältä. Täällä vietetään monta tuntia leikkien, hassutellen, lukien, nukuttaen ja paljon muuta, joten haluamme mielellään luoda lastenhuoneesta sekä leikkisän että samalla turvallisen ympäristön. Lastentekstiilit tekevät huoneesta hyvin kodikkaan ja viihtyisän. Sisusta fiksuilla tekstiileillä, kuten pussilakanasetillä, katoksilla ja pinnasängyn suojilla pinnasängyssä luodaksesi turvallisen ja viihtyisän nukkumisympäristön!

  Sisusta upeilla matoilla

  Matot ovat sisustusyksityiskohta, jonka otamme helposti itsestäänselvyytenä ja unohdamme, mutta ilman mattoa huone on todella paljas ja tyhjä. ​ Matto auttaa antamaan huoneelle lämpöä ja samalla se on hyvin koristeellinen. Lattia on tärkeä pohja sisustukselle, vaikka et ehkä niin luulisi. Jos lattia on tyhjä, tai jos siinä on epäsopiva matto, silloin myös kaiken muun huoneessa olevan taso laskee. On siksi hyvin tärkeää valita hieno matto, joka sopii hyvin yhteen huoneen muun sisustuksen kanssa.

  Sisätossut ovat aivan ehdottomat syksyllä

  Tohvelit ovat kuin pehmeä halaus jalalle, ja ne ovat aivan ehdottomat syksyllä. Hemmottele jalkojasi parilla lämpimiä tohveleita. Pörröiset tohvelit lämmittävät jalkojasi ja suojaavat niitä kylmältä lattialta samalla, kun ne lisäävät mukavuutta.

  Valitse oikea peitto ja tyyny

  Muillakin asioilla on suuri merkitys paremmin nukkumiseen kuin vain sängyllä. Kun olet luomassa hyvää petausta, on tärkeää aloittaa oikein, ja silloin on hyvä valita hyvälaatuiset peitot ja tyynyt hyvän yöunen takaamiseksi. Peittoja ja tyynejä on eri materiaaleista, joten voit valita sellaiset, jotka tuntuvat sinusta parhailta.