Magazine

Täällä voit inspiroitua oppaistamme, sisustusvinkeistämme ja muusta mukavasta lukemisesta.

  Opas täydellisen valkoisen sävyn valintaan

  Maailmassa, jossa yksityiskohdilla on merkitystä, olemme BGA:lla ylpeitä siitä, että olemme esittäneet meidän huolella valitun paspatuuri-kokoelman peräti seitsemässa eri valkoisen sävyssä.
  Jokainen sävy on ainutlaatuinen, luotu täydentämään ja korostamaan taideteosta jota se ympäröi. Häikäisevästä Supervalkoisesta pehmeään ja kutsuvaan Creme sävyyn, tarjoaa meidän kokoelma jotain jokaiselle taiteilijalle, keräilijälle ja sisustajalle.
  Katsotaanpa tarkemmin seitsemää eri valkoisen sävyä, jotka määrittelevät kokoelmamme. 

  Skräppäys - luovaa ajanvietettä

  Haluatko tehdä jotain luovaa ja samalla luoda ihanan yksityiskohdan kodin sisustukseen? Käy tutustumassa KAILAn uusiin Coffee Table Photo Albumeihin, jotka sopivat täydellisesti skräppäykseen!

  Luo liikettä epäsymmetrisellä peilillä

  Epäsymmetriset peilit ovat kasvava trendi yhä useammassa kodissa. Tavanomaisen tehtävänsä lisäksi epäsymmetrisen peilin tunnusomainen muoto ja tyylikäs ulkonäkö antavat kodillesi dynaamisen ja trendikkään ilmeen.

  Kehystä canvastaulu

  Kiilakehyksiin pingotettu canvastaulu on useimmiten hyvin kaunis itsestään ja monet ripustavatkin sen seinälle sellaisenaan. Mutta jos haluat, että canvastaulusi näyttää enemmän oikealta taululta voit kehystää sen, kiilakehyksineen kaikkineen.

  Suuret kehykset - suurta ihastusta herättävä tekijä!

  Jos etsinnässä on todellinen statement piece kotiisi, voimme suositella hankkimaan jollekin kodin seinistä todella suuren taulun. Lopputulos voi olla ainutlaatuinen – jatka lukemista!

  Olohuoneen sisustaminen - inspiraatiota sisustustyyliin!

  Olohuone on useimmiten kodin suurin huone, jossa vietetään yleensä eniten aikaa. Tästä syystä olohuoneen viihtyisäksi tekeminen on tärkeää, ja voi olla mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tämä voi tarkoittaa eri henkilöille ja perheille. Tästä löydät hieman inspiraatiota eri tyylisiin tyylikkäisiin olohuoneen sisustuksiin!

  Kuva-aiheiden takana: Tapaa muotoilija Tim Hansson

  ”Taiteeni on yksinkertaisesti pyrkimystä yhdistää urheilu, taide ja design omalla tavallani.”

  Kunnioita taidetta Frida Kahlo -julisteen avulla

  Frida Kahlo on itsestään selvä osa taidehistoriaa – nyt voit hankkia hänen taidettaan kotisi seinille.

  Eteisen sisustaminen - vinkkejä ja inspiraatiota!

  Eteinen on ensimmäinen paikka, johon kotona saavutaan. Tämä pätee sekä sinun että vieraidesi kohdalla. Toisin sanoen kyseessä on erittäin tärkeä tila. Tästä löydät 8 vinkkiä siihen, kuinka voit tehdä eteisestä käytännöllisen ja tilavan lisäksi myös tyylikkään ja tervetulleeksi toivottavan.

  Erilaisten valokuva-albumien erot

  Valokuva-albumi kuvataskuilla, itsekiinnittyvillä albumilehdillä vaiko kenties albumi, johon liimaat kuvat itse? Kaikissa albumityypeissä on omat etunsa ja tästä syystä valokuva-albumin valinta riippuu kokonaan siitä, kumpaa näistä pidät tärkeimpänä: helppoutta vai joustavuutta?

  Tauluseinä - kaipaatko malleja tai inspiraatiota?

  Dynaaminen. Tyylikäs. Uniikki. Tauluseinä voi olla vaikka mitä. Ennen kaikkea se luo kotiisi kodikkaan ja persoonallisen tunnelman, minkä lisäksi se myös jättää tilaa vaihtelulle. Täältä löydät sekä malleja että inspiraatiota tauluseinääsi!

  Kehykset - kollaasi

  Kollaasin tekeminen valokuvista tavallisilla kehysmalleilla on mahdollista, mutta se voi olla hieman pitkäveteistä puuhaa. Tästä syystä kollaaseihin on saatavilla valmiita taulunkehyksiä – ns. kollaasikehyksiä –, joiden avulla voit luoda ihanista valokuvamuistoista kollaasin helposti ja kätevästi.

  Laita taulut nojaamaan seinää vasten!

  Taulujen ripustaminen seinälle saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta jos ne sen sijaan asettaakin nojaamaan seinää vasten, lopputulos voi olla vähintäänkin yhtä tyylikäs. Tässä näet kuvatodisteita siitä!

  Valkoinen, valkoisempi, valkoisin paspartuuri - sävyjen vertailua

  Oletko päättänyt hankkia tauluusi valkoisen paspartuurin? Siinä tapauksessa olet tehnyt erittäin hyvän valinnan, sillä se epäilemättä loihtii tauluusi tyylikkään ja eksklusiivisen kehystyksen. Valittavissa on kuitenkin useita eri sävyjä: etsitkö voimakkaan valkoista paspartuuria vaiko kenties sellaista, jonka sävyssä on hieman lämpimämpi ja pehmeämpi tuntu? Tässä esittelemme erilaisten valkoisten paspartuuriemme väliset sävyerot!

  DIY: Valmista oma peilipöytä - 10 minuutissa!

  Oman ylellisen peilipöydän valmistamisen ei tarvitse olla sen vaikeampaa kuin laittaa peili sohvapöydälle – tämän todistaa todella luova asiakkaamme Michelle. Ja näin hän sen toteutti!

  Kapeat kehykset vai leveät kehykset - mitä eroa niillä on?

  Kehyslistan leveys vaikuttaa huomattavasti kehystyksen lopputulokseen. Näytämme kuinka erilaiselta kuva vaikuttaa, kun se on kehystetty kolmella erilevyisellä kehyksellä.

  Erilaiset taululasit - mikä niistä kannattaa valita?

  Float-lasi, heijastamaton lasi ja pleksilasi – mitä eroa niillä oikeastaan on? Ja millaisia ominaisuuksia erilaisilla laseilla on? Otamme selvää!

  Kuva epätavallisilla mitoilla - kuinka löytää siihen sopiva kehys?

  Onko kuvassasi hieman epätavallisemmat mitat ja sinulla on siitä syystä vaikeuksia löytää siihen sopiva kehys? Saatavilla on runsain määrin standardikokoisia kehyksiä, mutta epätavallisemman kokoiseen kuvaan puolestaan saattaa olla hankalaa löytää tarvitsemaansa kehystä. Onneksi tähän on olemassa ratkaisu!

  Mustavalkoiset julisteet - aina yhtä ajattomia & tyylikkäitä

  On olemassa kaikenlaisia - ja tyylisiä mustavalkoisia julisteita, kaikilla mahdollisilla eri motiiveilla. Kaikilla on kuitenkin tämä yhteistä: mustavalkoiset julisteet sopivat joka kotiin ja sulautuvat tyylikkäästi mihin värimaailmaan tahansa. Tässä tulee vähän mustavalkoista inspiraatiota!

  Motiivien takana: Tapaa muotoilija Gabriella Roberg

  ”Usein yksi ajatus on minun lähtökohtani, mutta minun kärsimättömyys ja intoni ottaa normaalisti kontrollin prosessista.”

  Mikä ero on matta - ja kiiltopintaisen valokuvapaperin välillä?

  Aiotko tulostaa tai suurentaa kuvasi? Hyvä päätös! Mutta nyt sinun täytyy tehdä seuraava päätös: minkä valokuvapaperin valitset - matta, puolimatta vai kiiltävän? Tässä selvitämme mikä valokuvapaperi sopii parhaiten juuri sinun tarkoitukseen.

  Tee kodistasi vielä kodikkaampi syksyllä 2020

  Viime kuukausien aikana kodista on tosissaan tullut elämämme keskipiste . Vietämme eniten ajastamme - sekä vapaa- että työajasta - kodin seinien sisäpuolella ja siksi haluamme vielä kodikkaamman kodin.

  Julisteet jooga-aiheella ja muilla rauhallisilla aiheilla

  Namaste. Jokainen meistä voi kaivata rauhaa elämäänsä. Rauhantäyteinen sisustus on hyvä keino rentoutua ja tuntea olonsa harmonisemmaksi omassa kodissa. Alta löydät hieman inspiraatiota julisteista ja printeistä, joita koristavat rauhalliset aiheet. Nämä julisteet voivat muistuttaa sinua välillä pysähtymään – ja ottamaan syvän henkäyksen.

  Vaimeaa ja viihtyisää - näin saat tummasta sisustuksesta onnistuneen!

  Kodin sisustaminen tummilla värisävyillä saattaa äkkiseltään kuulostaa siltä, että se rikkoisi yhtä kaikkein vallitsevinta sisustuslakiamme. Vaaleus ja raikkaus ovat olleet jo pitkään sisustukseen haluttuja elementtejä, mutta tosiasiassa oikeita keinoja noudattamalla tummasta sisustuksesta voi saada sekä viihtyisän että myös dramaattisen ja ylellisen!

  Lattiapeili - niin käytännöllinen ja elegantti!

  Jos olet ajatellut hankkia kokovartalopeilin, mutta et halua suuremmin porata kotisi seiniä, on lattiapeili erittäin hyvä vaihtoehto. Lattiapeilejä on saatavilla kaikissa mahdollisissa malleissa ja tyyleissä – niin trendikkäissä kuin perinteisissäkin. Käytännöllisyytensä lisäksi lattiapeili on myös tyylikäs sisustusdetalji, joka luo kotiisi valoa ja tilavuutta.

  Leikkisät julisteet lastenhuoneeseen

  Lastenhuonetta on vaikea sisustaa ilman huulille pyrkivää hymyä. Kyseessä on kuitenkin tilaisuus kutsua esiin lapsenmieli ja unelmoida tiensä lasten maagiseen maailmaan. Lasten taulut ja julisteet ovat helppo keino tehdä lastenhuoneen sisustuksesta yhtenäisempi, persoonallisempi, leikkisämpi ja unenomaisempi – alta löydät siihen hieman inspiraatiota!

  Inspiroidu pyöreistä peileistä!

  Pyöreät peilit ovat jo kauan aikaa sitten muuttuneet kylpyhuoneen peileistä kodin kaikkiin huoneisiin sopiviksi peileiksi. Tänä päivänä pyöreät peilit koristavatkin niin makuuhuoneita kuin olohuoneitakin, kuten myös eteisiä ja ruokailutiloja. Pyöreät peilit kieltämättä pitävät sisällään sitä jotakin, nimittäin pehmeyttä ja eleganssia. Puhumattakaan yleisesti ottaen maagisista ominaisuuksista, joita peilit — ja etenkin pyöreät peilit — sisältävät. Peilit luovat ympärilleen tilan tuntua ja valoa, minkä lisäksi ne myös peilaavat sekä meitä että persoonallisuuttamme. Jatka lukemista ja tarjoamme hieman ihastuttavaa inspiraatiota, kun kyseessä ovat pyöreät peilit!

  Tyylikkäät julisteet keittiöön

  Keittiöön sopivia julisteita on saatavilla kaikissa mahdollisissa kuva-aiheissa, tyylikkäistä ja käytännöllisistä aiheista lähtien aina nokkeliin ja humoristisiin vaihtoehtoihin! Keittiön taulut luovat huoneeseen yhtenäisemmän tunnun, minkä lisäksi ne myös voivat loihtia keittiöön persoonallisempaa tunnelmaa. Tässäpä hieman inspiraatiota!

  Kodinhoitohuoneen sisustaminen

  Etsitkö sisustusideoita kodinhoitohuoneeseen? Ehkäpä olet hiljattain tehnyt kodinhoitohuoneeseen kokonaisvaltaisen remontin ja etsit innokkaana viimeisimpiä yksityiskohtia huoneen sisustukseen, tai vaihtoehtoisesti haluat vain hieman piristää huonetta, joka kaipaa tällä hetkellä juuri sitä. Olemme tietoisia siitä, että kodinhoitohuone ei välttämättä ole se kodin kaikkein inspiroivin huone, mutta siitä voi toki tehdä enemmän inspiroivan – jatka lukemista, kerromme muutaman vinkin!

  4 yllättävää tapaa käyttää peilejä

  Asettaisiko peilin seinälle vai jonnekin muualle? Peilit ovat sekä käytännöllisiä että koristeellisia seinään ripustettuina, mutta tosiasiassa tälle suositulle sisustuselementille on olemassa monta muutakin käyttötapaa. Alla luetellaan neljä hieman yllättävääkin tapaa käyttää peilejä!

  Persoonallisia lahjoja kummivanhemmille - 6 vinkkiä

  Onko sinulla kummi joka on sinulle rakas ja kenelle haluat löytää oikein hienon lahjan? Persoonalliset lahjat ovat aina arvostettuja, koska ne näyttävät että sitä todellakin on nähnyt vaivaa tämän tärkeän henkilön takia. Tässä tulee 6 vinkkiä - persoonallisia lahjoja kummivanhemmille!

  Anna peilin peilata persoonallisuuttasi

  Kaikki kunnia tyylikkäille ja klassisille peileille – ne ovat aina hyvä idea ja varma valinta. Joskus voi kuitenkin olla paikallaan hankkia jotakin hieman erottuvampaa, kuten omaperäisesti tai leikkisästi muotoiltu peili. Peili, joka peilaa sekä sinua ja ympäristöäsi että myös persoonallisuuttasi. Tässä hieman inspiraatiota peileistä, jotka saavat haukkomaan henkeäsi – positiivisella tavalla!

  Kuva-aiheiden takana: tapaa muotoilija Sanny

  ”Luova taiteen luominen on minulle eräänlaista terapiaa”

  Peilin asentaminen betoniseinään - näin se onnistuu!

  Peilin asentaminen betoniseinään saattaa tuntua hankalalta ja mahdottomalta tehtävältä, erityisesti jos et ole tehnyt sitä aikaisemmin. Mutta ei hätää, sillä opastamme sinua siinä – vaihe vaiheelta!

  Luo harmoninen koti maanläheisillä sävyillä

  Luonnossa tunnemme olomme rauhalliseksi ja harmoniseksi. Usein stressaavasta arjesta johtuen ei olekaan mikään ihme, että juuri luonnonläheinen sisustustyyli on ollut tapetilla jo jonkin aikaa – ja että trendin suosio jatkuu edelleen.

  Loihdi valoisuutta ja tilavuutta peilien avulla

  Siltä, että peilit ovat ajan saatossa muuttuneet puhtaasti toiminnallisista hyötyesineistä kauniiksi sisustusdetaljeiksi, on tuskin kukaan päässyt välttymään. Peilien toiminnot eivät kuitenkaan lopu siihen. Strategisesti sijoitettuna peilit voivat nimittäin luoda kotiisi valoa, tilaa, syvyyttä ja muita koristeellisia vaikutuksia. Uskallamme väittää, että oikealla peilillä – pienen suunnittelun kera – voit luoda taikaa kotiisi!

  Tauluseiniä

  Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä täydellisen tauluseinän luomiseen! Meillä on valmiita paketteja, jotka on kehitetty tarjoamaan tyylikkään konseptin erilaisista tauluseinistä. Kaikki taulut sopivat erinomaisesti yhteen. Valitsemalla jonkun näistä yhdistelmistä säästät aikaa sen sijaan, että yhdistäisit tauluja ja kehyksiä itse. Näistä paketeista löydät suosituimpia tauluja ja kehyksiä. Taulut on aseteltu huoneeseen, johon ne sopivat erityisen hyvin. Ideana on tarjota tauluseiniä kaikenlaiseen sisustukseen ja persoonallisuuteen sopien.

   

  Tietoa paspatuureista

  Paspatuurien käyttö kuvia kehystettäessä on nykyään hyvin suosittua. Tämä ei ole mitenkään yllättävää, sillä paspatuureilla on monia etuja. Suurin etu on, että ne saavat kuvasi näyttämään ammattimaisilta ja eleganteilta verrattuna siihen, että asettaisit ne suoraan tavallisiin kehyksiin. Lisäksi paspatuuri estää kuviasi tarttumasta lasiin.

  Mitä ottaa huomioon kuvia tulostettaessa

  Kuvien tulostaminen paperikuviksi ei ole enää yhtä yleistä kuin ennen digikameroiden tuloa markkkinoille. Moni haluaa kuitenkin yhä kuvansa paperisina voidakseen kehystää ne tai laittaa valokuva-albumiin. Osa taas haluaa tallettaa parhaat muistonsa leikekirjoihin. Nykyajan etuna on, että vain parhaat kuvat voi valita tulostettavaksi.

  Kuinka ripustaa taulut tyylikkäästi

  On olemassa monia eri tapoja ripustaa tauluja. Varsinkaan yksittäistä taulua ei ole lainkaan vaikea ripustaa. Useampien maalausten sijoittelu samalle seinälle on kuitenkin monimutkaisempaa, sillä silloin asettelua täytyy ajatella hieman tarkemmin. Tässä tekstissä olemme nostaneet esiin yleisimpiä tapoja ripustaa maalaus seinälle yksinkertaisin menetelmin. Lue vinkkejä valokuvien ja taulujen ripustamiseen.

  Näin valitset sopivat valokuvakehykset

  Oikeaa taulunkehystä on joskus vaikea löytää. Tähän olemme keränneet yleisimpiä vinkkejämme ja neuvojamme, joiden avulla löydät oikeanlaisen kehyksen!

  Ripusta taulusi jättämättä jälkiä seinään

  Tässä kerromme enemmän siitä, kuinka ripustat taulusi seinälle kätevästi ja nopeasti vain muutamissa minuuteissa, täysin ilman työkaluja. Kyseessä on yksi suosikkituotteistamme!

  Kehystä LP-levyn kansi

  Täydellinen tapa tehdä kodistasi persoonallinen ja uniikki on kehystää LP-levyn kansi. Lopputulos on kuin oma taulu – tai miksipä ei vaikka kokonainen tauluseinä?

  Näin luot tauluseinäsi

  Olemme koonneet tänne käytännön vinkkejä siihen, kuinka luot oman tauluseinäsi helpoimmin

  Taulujen kiinnittäminen betoniseinälle

  Taulujen kiinnittäminen betoniseinälle ei ole aina helppoa. Olemme keränneet tähän parhaat vinkkimme, mitä tulee huomioida taulujen kiinnittämisessä.

  Taulujen ripustaminen kipsilevyseinälle

  Tästä löydät meidän vinkkimme taulujen kiinnittämiseksi kipsilevyseinälle.

  Vinkkejä tauluseinään

  Jos olet luomassa tauluseinää sängyn, sohvan tai muun huonekalun yläpuolelle, on hyvä idea mitata huonekalun leveys ja asettaa julisteet keskelle tämän yläpuolelle.

  Palapelien kehykset - kehystä palapelisi!

  Tuntuuko palapeliä useamman päivän tehtyäsi palojen irrottaminen ja takaisin laatikkoon laittaminen epämieluisalta ajatukselta? Sen sijaan voit kehystää palapelisi ja ripustaa sen seinälle!

  Kuinka suuri diplomi on - ja minkä kehyksen valitsen?

  Oletko saanut diplomin? Onneksi olkoon! Silloin on aihetta olla ylpeä ja tietysti se kuuluu kotisi tai konttorisi seinälle. Tietysti hienoon ja sopivaan kehykseen - mutta kuinka suuri diplomi oikein on ja minkä kehyksen valitsen?

  Valokuvakehys ja taulunkehys - eroavatko nämä kehykset toisistaan?

  Vaikka kuva-aihe on yleensä pääosassa, voi kehys tuoda kuvaan suuren koristeellisen eron. Sen lisäksi, että kehys on käytännöllinen työkalu ripustaa jotakin kaunista seinälle, se voi myös parhaimmillaan täydentää ja parantaa kuva-aihetta. Mutta miten taulunkehys, valokuvakehys ja kuvakehys oikein eroavat toisistaan?

  Luo liikettä epäsymmetrisellä peilillä

  Epäsymmetriset peilit ovat kasvava trendi yhä useammassa kodissa. Tavanomaisen tehtävänsä lisäksi epäsymmetrisen peilin tunnusomainen muoto ja tyylikäs ulkonäkö antavat kodillesi dynaamisen ja trendikkään ilmeen.

  Kehystä Diamond Painting

  Diamond painting, jota myös kutsutaan nimellä timanttimaalaus suomeksi, on tullut hyvin suosituksi. Eikä ihme - diamond painting on todella jotakin ainutlaatuista ja hauska harrastus sinulle, joka pidät askartelusta. Tee itse timanttimaalaus ja itse prosessi valmiin tuloksen takana on hauska bonus. Kun olet luonut diamond paintingin, voit kehystää sen hienoon kehykseen saadaksesi kotiisi kimaltavan taulun, josta tulee todellinen katseenvangitsija!

  Vangitse katseet suosikkikuvillasi: ota käyttöön paspatuuri!

  Onko sinusta joskus tuntunut siltä, että kuvasi eivät saa ansaitsemaansa huomiota pelkässä kehyksessä? Haluatko suosikkikuvallesi tyylikkäämmän ja ylellisemmän kehystyksen? Jos vastasit kyllä, paspatuuri on etsimäsi ratkaisu.