Avoin kauppa / Palautusoikeus

90 päivän avokauppa
Kun tilaat tuotteita meiltä toivomme, että valintasi tuntuu oikealta ja luotettavalta. Turvataksemme tämän meillä on yksinkertaiset palautuskäsittelyt ja tarjoamme ostoksellesi peräti 90 päivän avokaupan.

Voit lähettää paketin takaisin meille valinnaisen kuljetusyhtiön kautta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa palautusta meille etukäteen, lähetä vain tuote suoraan meille. Pidätämme oikeuden mahdolliseen arvonvähennykseen jos tuote ei ole hyväksyttävässä kunnossa (Tarvitsemme aikaa saadaksemme tuotteet jälleen myytävään kuntoon). Tuote on palautettava alkuperäispakkauksessaan. Muista pakata tuotteet hyvin kuljetusvahinkojen estämiseksi. Saatuamme palauttamasi tuotteet, maksamme rahasi palautetusta tuotteesta takaisin 14 päivän kuluessa ilmoittamallesi tilille.

Palautuksen lähettäminen meille
Lähettäessäsi palautuksen meille vastaat itse palautuksen kustannuksesta, emme maksa tätä takaisin. Pakkaa pakettiin myös pakkauslista jonka sait tilauksen kanssa, johon merkitset mitkä tuotteet haluat palauttaa. Paketin voit lähettää meille valinnaisen kuljetusyhtiön kautta. Muista pakata lähetyksesi hyvin, jotta tuotteet eivät mene rikki kuljetuksessa.

Tuotteiden, jotka voidaan lähettää normaalisti Postin noutopisteeseen (paketin maksimikoko 75x105 cm), palauttaminen maksaa 5.90 €. Palautustarran voit ostaa -Klikkaamalla tästä-. Suurempien tuotteiden, jotka lähetetään kotiinkuljetuksella, palautus maksaa 49.50 €. Näiden tuotteiden kohdalla sinun täytyy ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä jos haluat tehdä palautuksen.

Jos et ole avannut tuotteita, saat koko summan takaisin (myös toimitusmaksun jonka maksoit tilatessasi tuotteet). Jos tuotteiden muovit ovat avattuja, tai jos tuotteet ovat käytetyssä kunnossa, meillä on oikeus arvonvähennykseen.

Huomioithan ystävällisesti, että avokauppa / palautusoikeus ei koske mittatilattuja tai juuri sinulle yksilöllisesti luotuja tuotteita, kuten esimerkiksi mittatilattuja kehyksiä tai kuvasuurennoksia.