Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Avoin kauppa / Palautusoikeus

Voit lähettää paketin takaisin meille valinnaisen kuljetusyhtiön kautta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa palautusta meille etukäteen, lähetä vain tuote suoraan meille. Pidätämme oikeuden mahdolliseen arvonvähennykseen jos tuote ei ole hyväksyttävässä kunnossa (Tarvitsemme aikaa saadaksemme tuotteet jälleen myytävään kuntoon). Muista pakata tuotteet hyvin kuljetusvahinkojen estämiseksi. Saatuamme palauttamasi tuotteet, maksamme rahasi palautetusta tuotteesta takaisin 14 päivän kuluessa ilmoittamallesi tilille.

Palautuksen lähettäminen meille
Lähettäessäsi palautuksen meille vastaat itse palautuksen kustannuksesta, emme maksa tätä takaisin. Pakkaa pakettiin myös pakkauslista jonka sait tilauksen kanssa, johon merkitset mitkä tuotteet haluat palauttaa. Paketin voit lähettää meille valinnaisen kuljetusyhtiön kautta. Muista pakata lähetyksesi hyvin, jotta tuotteet eivät mene rikki kuljetuksessa.

Tuotteiden, jotka voidaan lähettää normaalisti Postin noutopisteeseen (paketin maksimikoko 75x105 cm), palauttaminen maksaa 6.90 €. Palautustarran voit ostaa -Klikkaamalla tästä-. Suurempien tuotteiden, jotka lähetetään kotiinkuljetuksella, palautus maksaa 39.50 €. Näiden tuotteiden kohdalla sinun täytyy ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä jos haluat tehdä palautuksen.

Palautusosoite:
BGA.FI
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle, Ruotsi

Jos et ole avannut tuotteita, saat koko summan takaisin (myös toimitusmaksun jonka maksoit tilatessasi tuotteet). Jos tuotteiden muovit ovat avattuja, tai jos tuotteet ovat käytetyssä kunnossa, meillä on oikeus arvonvähennykseen.