Tauluhyllyt

(58)

Onko sinullakin vaikeuksia löytää täydellinen paikka taululle? Hanki silloin tauluhylly, jotta voit helposti vaihtaa taulujen paikkoja, kun kaipaat uutta ilmettä.

Tauluhyllyt tai taululistat ovat saatavana valkoisena, mustana ja puunvärisenä. Valitse suuresta valikoimasta sinulle sopiva 50 cm tai 150 cm pituinen hylly.

Uskalla olla luova, kun valitset tauluja hyllyyn ja yhdistä esimerkiksi erikokoisia tauluja.

Väri
Materiaali
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Pituus
  • Hinta
  Näyttää 58 tuotteet
  -35%
  KAILA Tauluhylly Musta 70 cm

  KAILA Tauluhylly Musta 70 cm

  207 in stock online
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51044754 in admin

  Musta tauluhylly, kaunista designia ruotsalaiselta KAILA:lta

  14.90 € 22.95 €
  Näyttää 58 tuotteet

  Uudista seinää helposti tauluhyllyn avulla

  Tauluhyllyn keksijällä oli todella silmää hienoille ja yksinkertaisille asioille. Parasta näissä ahkerasti käytetyissä hyllyissä on se, ettei sinun tarvitse ottaa esille työkaluja ja ruuveja, vaan vaihtelua kaivatessasi voit nopeasti liikuttaa taulua tai koristetta. Saat uudistettua seinää helposti vaihtamalla joko motiivin tai kehyksen väriä! Vinkki: anna listan sulautua seinän väriin luodaksesi hienon ja hieman epäselvän vaikutelman.

  Vit tavellist i barnrummet

  Tähän lastenhuoneeseen olemme valinneet valkoiset taululistat valkoiselle seinälle ja antaneet kehysten sijaan itse taulujen, helmilevyjen ja viirinauhojen tuoda väriloistoa huoneeseen.

  Minkä kokoinen tauluhylly tulisi valita?

  Yleisesti ottaen lopputulos on hieno, kun muutama lyhyempi taululista on asetettu toistensa yläpuolelle, jos haluat asettaa ne kapeammalle seinälle. Jos taas haluat täyttää leveämmän seinän, voit joko käyttää yksittäisiä leveitä hyllyjä tai asettaa useita samankaltaisia hyllyjä suoraan toistensa perään saadaksesi lisäpituutta. Valitse, haluatko tason, vaiko useamman kappaleen. Voit myös tehdä kuten kuvassa ja valita yhden leveämmän listan, jonka alla on lyhyempi lista. Varmista sitten, että luot tasapainon asettamalla tyhjään tilaan jotain muuta. Kuten kuvasta näet, olemme asettaneet tyhjään tilaan tuolin ja muutaman tyynyn.

  Taululistan asentaminen

  Käytä aina oikeantyyppisiä ruuveja ja työkaluja seinääsi. Silloin voit olla varma, että hylly istuu vakaasti eikä putoa ja aiheuta vahinkoa. Onko seinä tehty kipsilevystä vai sementistä? Kuinka monesta kipsilevystä se koostuu? Kun sinulla on kaikki tarvittava, voit mitata mihin hyllyn pitäisi tulla ja käyttää apuna vatupassia. Pieni kaltevuus suorassa tauluhyllyssä tulee näkymään helposti, joten siksi vatupassi on tässä puuhassa paras ystäväsi!

  Jos olet valinnut puisen taululistan, voit piilottaa ripustuksen helposti valitsemalla litteäkantaiset ruuvit. Jos sinulla taas on ohuempi hylly metallista, ruuvit näkyvät enemmän tai vähemmän. Siksi onkin hienompaa, jos ruuvit ovat väriltään samankalaiset hyllyn kanssa. Toinen tärkeä asia metallisessa tauluhyllyssä on se, että ruuvin tulee peittää reikä hyvällä marginaalilla, sillä muuten käy helposti niin, että hylly istuu epävakaasti.

  Ei pelkästään tauluille

  Luonnollisestikin on helppoa ajatella, että tauluhylly on tarkoitettu juuri tauluille, mikä kuuluu jo sen nimestäkin. Ja toki vain se onkin tauluhyllyn alkuperäinen tarkoitus. Mutta tauluhylly sopii vallan hyvin myös moneen muuhunkin käyttöön.

  Kuvassa olemme käyttäneet helmitauluja ja viirinauhoja, jotka sopivat erinomaisen hyvin lastenhuoneeseen, jossa saakin olla hieman lapsellisen leikkisä tunnelma. Jos tauluhylly sijaitseekin omassa makuuhuoneessasi tai vaikkapa olohuoneessa, haluat varmastikin ympärillesi hieman pelkistetymmän sisustustyylin.

  Tauluhyllyä voi käyttää mielellään kirjojen asettamiseen – ehkäpä haluat asettaa sille lempikeittokirjasi tai mahdollisesti taidekirjan. Tärkeintä kirjan sijoittamisessa tauluhyllylle on, että siinä on oltava puhutteleva etukansi, jota kestää esitellä.

  Hyllylle voi myös asetella pieniä tuikkukuppeja. HUOM! Varmista siinä tapauksessa, että hylly on ripustettu vapaasti, ettei sen päällä ole toista hyllyä ja ettei ympärillä ole mitään helposti syttyviä esineitä. Tauluhylly kynttilöineen on upea ja tunnelmallinen, mutta turvallisuus toki aina ensin.

  Pienet minikukat sopivat nekin hyvin tauluhyllylle. Mikäli tiedät, että tulet helposti laiminlyömään kastelun, miksi et hankkisi aitojen sijaan muutamia pieniä tekokukkia tauluhyllysi koristeluun?