Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Tauluhyllyt

Täältä löydät tyylikkäät tauluhyllymme ja taululistamme väreissä, jotka toimivat aina. Mitä sanoisit esimerkiksi valkoisesta tauluhyllystä valkoisella seinällä, mustasta mustalla seinällä tai hopean värisestä yhdistettynä yhteensopiviin kehyksiin, kynttilänjalkoihin ja muihin hopeisiin sisustuselementteihin? Sileiden ja yksinkertaisten muunnelmien lisäksi löydät meiltä aaltomaisesti muotoiltuja tauluhyllyjä erilaisilla hienoilla teksteillä.

34 Tuotetta

Uudista seinää helposti tauluhyllyn avulla

Tauluhyllyn keksijällä oli todella silmää hienoille ja yksinkertaisille asioille. Parasta näissä ahkerasti käytetyissä hyllyissä on se, ettei sinun tarvitse ottaa esille työkaluja ja ruuveja, vaan vaihtelua kaivatessasi voit nopeasti liikuttaa taulua tai koristetta. Saat uudistettua seinää helposti vaihtamalla joko motiivin tai kehyksen väriä! Vinkki: anna listan sulautua seinän väriin luodaksesi hienon ja hieman epäselvän vaikutelman.

Vit tavellist i barnrummet

Tähän lastenhuoneeseen olemme valinneet valkoiset taululistat valkoiselle seinälle ja antaneet kehysten sijaan itse taulujen, helmilevyjen ja viirinauhojen tuoda väriloistoa huoneeseen.

Minkä kokoinen tauluhylly tulisi valita?

Yleisesti ottaen lopputulos on hieno, kun muutama lyhyempi taululista on asetettu toistensa yläpuolelle, jos haluat asettaa ne kapeammalle seinälle. Jos taas haluat täyttää leveämmän seinän, voit joko käyttää yksittäisiä leveitä hyllyjä tai asettaa useita samankaltaisia hyllyjä suoraan toistensa perään saadaksesi lisäpituutta. Valitse, haluatko tason, vaiko useamman kappaleen. Voit myös tehdä kuten kuvassa ja valita yhden leveämmän listan, jonka alla on lyhyempi lista. Varmista sitten, että luot tasapainon asettamalla tyhjään tilaan jotain muuta. Kuten kuvasta näet, olemme asettaneet tyhjään tilaan tuolin ja muutaman tyynyn.

Taululistan asentaminen

Käytä aina oikeantyyppisiä ruuveja ja työkaluja seinääsi. Silloin voit olla varma, että hylly istuu vakaasti eikä putoa ja aiheuta vahinkoa. Onko seinä tehty kipsilevystä vai sementistä? Kuinka monesta kipsilevystä se koostuu? Kun sinulla on kaikki tarvittava, voit mitata mihin hyllyn pitäisi tulla ja käyttää apuna vatupassia. Pieni kaltevuus suorassa tauluhyllyssä tulee näkymään helposti, joten siksi vatupassi on tässä puuhassa paras ystäväsi!

Jos olet valinnut puisen taululistan, voit piilottaa ripustuksen helposti valitsemalla litteäkantaiset ruuvit. Jos sinulla taas on ohuempi hylly metallista, ruuvit näkyvät enemmän tai vähemmän. Siksi onkin hienompaa, jos ruuvit ovat väriltään samankalaiset hyllyn kanssa. Toinen tärkeä asia metallisessa tauluhyllyssä on se, että ruuvin tulee peittää reikä hyvällä marginaalilla, sillä muuten käy helposti niin, että hylly istuu epävakaasti.