Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Coffee Table Photo Album

Tänne olemme koonneet kaikki kauniit ja trendikkäät Coffee Table Albumit Printworksilta joista ovat nopeasti tulleet suosikkeja täällä!

A Coffee Table Album

Coffee Table AlbumPrintworksin ”A Coffee Table Photo Album” toimii kaikin tavoin! Nämä valokuva-albumit ovat tyylikkäitä, kauniita ja kekseliäitä! Me olemme täysin ihastuneita näihin kauniisiin albumeihin ja niin tulet sinäkin olemaan!

Tämä valokuva-albumi on lähes täydellinen, siitä ei ole epäilystäkään. Näitä albumeita ei ole vain valittu “coffee table”-albumeiksi, vaan ne ovat todellakin ansainneet tittelinsä tyylikkäänä sisustuselementtinä!

Nämä valokuva-albumit ovat saatavana monena eri vaihtoehtona, mutta kaikki albumit ovat osa “A Coffee Table Photo Album” -kokoelmaa. Voit halutessasi kerätä vaikka kaikki! Tyylikkäät albumit tulevat monessa eri värissä, jolloin voi tulla ajatelleeksi, että ne eivät sovi keskenään yhteen. Siitä ei kuitenkaan ole kyse! Printworks, joka on lisäksi myös ruotsalainen designyritys, on varmistanut, että värit sopivat yhteen täydellisesti.

Voit valita värien joukosta esimerkiksi vaaleanpunaisen, harmaan tai monia muita ja kaikki eri valokuva-albumit ovat erilaisille kuville. Voit ostaa esimerkiksi albumit “Good Times”, “Friends and Things”, ”Family etc.” tai ”Blast from the Past”. Aivan, kuten näet! Nämä upeat valokuva-albumit ovat saatavana jokaiseen tilaisuuteen!

Kun katsot tänne laittamiamme kuvia, näet ulkopuolen, sisäpuolen ja esimerkkejä siitä, kuinka erilaisia albumeita voi asettaa pöydälle. Nämä albumit ovat todellakin niin tyylikkäitä ja sopivat lähes mihin vain! Kauniit albumit toimivat niin upeasti myös yhdessä, että emme halua erottaa niitä!

Tämä on todella ylellinen valokuva-albumi, johon keräät kaikki suosikkikuvasi. Parasta on, että kuvia voi jakaa albumeiden kesken ja kyseisen albumin teeman mukaisesti. Kukapa ei haluaisi albumia, johon on kerätty ystävät, toisen perheelle ja niin edelleen. Tämän paremmaksi ei valokuvien säilytys muutu!

Nämä kauniit albumit houkuttelevat toivottavasti muuttamaan valokuvat puhelimestasi fyysiseen muotoon ja tähän tyylikkääseen albumiin. Jos nämä elegantit sisustusalbumit eivät sitä tee, emme kyllä tiedä, mitä siihen vaaditaan. Nämä ovat vain liian upeita!