Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Vauvakuva-kuvataskullinen albumi

22 Tuotetta

Kätevät lasten valokuva-albumit kuvataskuilla

Taaperoikä on ihanaa ja lievästi sanottuna vauhdikasta aikaa. Lapsi kasvaa, oppii istumaan, ryömimään ja kävelemään, saa ensimmäiset hampaansa, sanoo ensimmäiset sanansa ja löytää joukoittain ihastuttavia tavaroita tutkiessaan ympärillään olevaa maailmaa. Voidaksesi ikuistaa kaikki tapahtuvat hauskuudet pitää kameran olla aina lähellä.

Mutta mitä kaikilla näillä kuvilla sitten tehdään? Monet jättävät kuvat valitettavasti kameraan tai tietokoneelle, ja näin ne unohtuvat helposti. Yksinkertaisin tapa kuvien katsomiseen ja kaikkien hauskojen hetkien muisteluun on kuvien kehittäminen ja niiden kerääminen kuva- albumiin. Siksi toimme markkinoille suuren, hienojen ja hauskojen vauva-, ja lapsialbumien tarjonnan. Nämä albumit ovat ihanteellisia lasten kuville. Valitse suosikkihetkesi ja lähetä tilaus juuri näitä kuvia varten. Täytä sitten albumi toisensa jälkeen kaikilla ihanilla muistoilla. Tulevaisuudessa sekä sinä, että lapsesi tulette arvostamaan tätä albumia!

Vauva-albumi-valikoimastamme löydät kaikkea yksinkertaisista, neutraalin värisistä ja tyylipuhtaista albumeista aina suloisiin, värikkäisiin ja kuviollisiin albumeihin asti. Meillä on paitsi pienille, myös suuremmille lapsille tarkoitettuja, hauskoja valokuva-albumeita, jotka on koristeltu tunnetuilla hahmoilla. Suurempiin albumeihin mahtuu jopa 200 kuvaa, mutta meillä on myös pienempiä, 30- 40 kuvan albumeita. Klikkaamalla albumia, josta pidät voit lukea siitä enemmän, ja selvittää lisäksi minkä kokoisille kuville se sopii parhaiten. Toivomme että löydät meiltä etsimäsi!