Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Mustat peilit

Musta peili sopii melkein kaikkiin ympäristöihin ja tyyleihin. Meiltä löydät kaikkea ohuista peilikehyksistä leveisiin paileihin rokokotyylissä.

40 Tuotetta

Tyylikkäät mustat peilit

Suuri musta pyöreä peili eteisessä

Peili on aina hyvä idea ja etenkin mustat peilit toimivat erittäin tyylikkäänä osana kodin sisustusta kaikkialla! Musta peili sopii kaiken kanssa, riippumatta siitä, valitsetko pyöreän peilin, suorakulmaisen, neliönmuotoisen tai oikeastaan minkä tahansa muotoisen peilin. Tyylikäs musta peili sopii piristäväksi yksityiskohdaksi jokaiseen kotiin!

Meiltä löydät seinäpeilit sekä lattiapeilit, joten hanki vaikka molemmat! Etsitpä mitä tahansa peiliä, tulet varmasti löytämään haluamasi meiltä. Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima kaikenlaisia mustia peilejä, niin klassisia ja yksinkertaisia kuin moderneja ja siistejä, sekä tietenkin vintage-henkisiä peilejä. Meillä on siis toisin sanoen peili jokaiseen kotiin!

Pienet muutokset tekevät suuren eron

Kodin päivittäminen pienillä yksityiskohdilla, kuten peileillä, on kätevä ja nopea tapa tuoda uutta ilmettä kotiin. Pienillä muutoksilla saa suuren eron aikaan ja peileillä sisustaminen on edullinen ja nopea tapa tuoda päivitystä kodin sisustukseen. Meiltä löydät peilejä ja kehyksiä, jotka tuovat kotiin uutta ilmettä. Saat toisin sanoen päivitettyä sisustuksen pienillä yksityiskohdilla!

Jos kaipaat hieman tehokkuuden tunnetta kotiin, on meillä myös mustia peilejä, joiden kehykset ovat näyttävämmät. Tyylikäs peili erottuu ”tavallista” paremmin joukosta ja tuo kotiin hetkessä uutta ilmettä, joten harkitse sitä vaihtoehtoa! Valitse näyttävä vaihtoehto ja osta myös yksinkertaisempi vaihtoehto, jos sen tuoma vaikutelma on sellainen, jota haet kotisi toiseen huoneeseen.

On olemassa paljon kehyksiä ja peilejä, niin värejä kuin malleja. Meidän monipuolisesta valikoimastamme löydät peilin jokaiseen kotiin. Riippumatta siitä, onko tyylisi moderni ja tyylipuhdas, tai haluatko kotiin näyttävää kitch- tai vintage-henkeä tai muuta, tulet varmasti löytämään juuri oikean peilin meiltä.

Ehkä olet päättänyt ostaa mustan peilin, mutta sitten löydätkin upean valikoimamme kultaisia peilejä, hopeisia peilejä tai muita peilejä, joista oikeastaan myös pidät? Sitten voit tietenkin hankkia monta erilaista peiliä ja yhdistellä niitä kotona!