Mustat peilit

(113)

Mustat peilit ovat itsestään selvä valinta halutessasi hankkia peilin, joka ei valloita koko huonetta – nämä peilit sopivat kaikkialle, joten voit sijoittaa ne mihin huoneeseen tahansa.

Onko valintasi ohuella kehyksellä varustettu peili? Tai ylellinen malli nahkaremmillä? Vaiko sittenkin kapea, pitkä peili mustassa värissä? Ellei sitten neliönmuotoinen peili? Tai musta peili massiivisella, koristeellisella kehyksellä? Löydät ne kaikki täältä meiltä – meillä on tarjolla jotakin jokaiseen makuun ja tyyliin sopien.

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Reunakäsittely
Valonlähde
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Reunakäsittely
  • Valonlähde
  • Paino
   [g]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 113 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 113 tuotteet

  Tyylikkäät mustat peilit

  Suuri musta pyöreä peili eteisessä

  Peili on aina hyvä idea ja etenkin mustat peilit toimivat erittäin tyylikkäänä osana kodin sisustusta kaikkialla! Musta peili sopii kaiken kanssa, riippumatta siitä, valitsetko pyöreän peilin, suorakulmaisen, neliönmuotoisen tai oikeastaan minkä tahansa muotoisen peilin. Tyylikäs musta peili sopii piristäväksi yksityiskohdaksi jokaiseen kotiin!

  Meiltä löydät seinäpeilit sekä lattiapeilit, joten hanki vaikka molemmat! Etsitpä mitä tahansa peiliä, tulet varmasti löytämään haluamasi meiltä. Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima kaikenlaisia mustia peilejä, niin klassisia ja yksinkertaisia kuin moderneja ja siistejä, sekä tietenkin vintage-henkisiä peilejä. Meillä on siis toisin sanoen peili jokaiseen kotiin!

  Pienet muutokset tekevät suuren eron

  Kodin päivittäminen pienillä yksityiskohdilla, kuten peileillä, on kätevä ja nopea tapa tuoda uutta ilmettä kotiin. Pienillä muutoksilla saa suuren eron aikaan ja peileillä sisustaminen on edullinen ja nopea tapa tuoda päivitystä kodin sisustukseen. Meiltä löydät peilejä ja kehyksiä, jotka tuovat kotiin uutta ilmettä. Saat toisin sanoen päivitettyä sisustuksen pienillä yksityiskohdilla!

  Jos kaipaat hieman tehokkuuden tunnetta kotiin, on meillä myös mustia peilejä, joiden kehykset ovat näyttävämmät. Tyylikäs peili erottuu ”tavallista” paremmin joukosta ja tuo kotiin hetkessä uutta ilmettä, joten harkitse sitä vaihtoehtoa! Valitse näyttävä vaihtoehto ja osta myös yksinkertaisempi vaihtoehto, jos sen tuoma vaikutelma on sellainen, jota haet kotisi toiseen huoneeseen.

  On olemassa paljon kehyksiä ja peilejä, niin värejä kuin malleja. Meidän monipuolisesta valikoimastamme löydät peilin jokaiseen kotiin. Riippumatta siitä, onko tyylisi moderni ja tyylipuhdas, tai haluatko kotiin näyttävää kitch- tai vintage-henkeä tai muuta, tulet varmasti löytämään juuri oikean peilin meiltä.

  Ehkä olet päättänyt ostaa mustan peilin, mutta sitten löydätkin upean valikoimamme kultaisia peilejä, hopeisia peilejä tai muita peilejä, joista oikeastaan myös pidät? Sitten voit tietenkin hankkia monta erilaista peiliä ja yhdistellä niitä kotona!