Lattiapeilit

(8)

Lattiapeili on aina yhtä tyylikäs ja käytännöllinen. Alta löydät lattiapeilien valikoimamme – meillä on lukuisia erilaisia peilejä, joiden joukosta löydät helposti juuri sinulle ja kotiisi sopivimman vaihtoehdon. Onko valintasi ehkä musta? Tai sitten suuri peili puukehyksellä? Valitse sellainen peili, joka vangitsee katseesi, ja anna kodillesi uusi, raikas ilme.

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Paino
   [g]
  • Hinta
  Näyttää 8 tuotteet
  -43%
  Lattiapeili House Doctor Chic Musta 45x175 cm

  Lattiapeili House Doctor Chic Musta 45x175 cm

  4 in stock online
  Manufacturer: House Doctor
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51036049 in admin

  Valmistettu mustaksi maalatusta raudasta

  398.99 € 699.00 €
  Näyttää 8 tuotteet

  Lattiapeilit

  On olemassa tiettyjä asioita, jotka löytyvät jokaisesta kodista riippumatta siitä, millainen sisustustyyli kodissa on. Peilit ovat yksi sellainen elementti, joka löytyy jokaisesta kodista, etenkin lattiapeilit. Käytännölliset lattiapeilit näyttävät hetkessä kokovartalokuvan asustasi hetkeä ennen kuin suuntaat ulos!

  Vaikka peilejä käyttäisi vain meikkaamiseen tai uusien kenkien ihailemiseen, on suuri peili aina hyvä valinta. Ja mikä parasta, sen voi siirtää huoneesta toiseen! Ehkä keittiössä on paras valo meikkaamiseen? Ota vain peili mukaan! Kaipaatko vähemmän valoa, kun olet viimeistelemässä illan asuasi? Ota peili mukaan makuuhuoneeseen! On olemassa paljon eri vaihtoehtoja lattiapeilin käyttöön, joten kannattaa kiinnittää huomiota peilin kokoon, ettet vahingossa osta sellaista, joka on liian painava siirrettäväksi!

  Käytännöllinen lattiapeili

  Lattiapeilit ovat käytännöllisiä riippumatta siitä, miltä ne näyttävät. Kun puhumme lattiapeileistä, tarkoitamme luonnollisesti lattialla seisovaa peiliä. Monet suuret peilit voivat olla hyvin painavia, joten nämä onneksi seisovat seinää vastaan itsekseen ilman, että niitä tarvitsee kiinnittää seinään. Kaikki peilit eivät tietenkään ole yhtä painavia, joten silloin on täydellistä, että peilin voi kiinnittää seinälle. Jos kuitenkin haluat olla varma, että peili pysyy paikallaan, on lattiapeili sinun valintasi.

  Lattiapeili on käytännöllinen vaihtoehto esimerkiksi, jos asuu vuokralla, alivuokralaisena tai opiskelija-asunnossa, jossa saattaa olla sääntöjä liittyen siihen, mitä seinään saa kiinnittää. Sama koskee asuntoja ja taloja, joissa on huonot seinät, jotka eivät kestä painavien tavaroiden kiinnittämistä. Käytännöllisellä ja tyylikkäällä peilillä, joka seisoo lattialla, saat ratkaisun ongelmaan. Asetat vain peilin minne haluat!

  Oikeanlaisen peilin löytäminen

  Kun ollaan ostamassa sisustustavaroita kotiin, on usein vaikea valita vain tarpeellinen. Etenkin mitä tulee peileihin, koska niitä voi helposti löytää monia! On kuitenkin varmaa, että kaikki löytävät oman peilinsä monipuolisesta valikoimasta.

  Peilin löytäminen on entistä helpompaa, jos mielessä on tietty tyyli. Vaikkapa vanha barokkityyli, tietty väri tai muut tarkat kriteerit rajaavat mahdollisuuksia, mutta mikäli riittää, että peili on esimerkiksi musta tai valkoinen, sopivan löytäminen on nopeampaa.

  Paljon vai vähän tilaa?

  Kaikki asuvat eri kokoisissa kodeissa, joten siksi on tärkeää, että peilivalikoima on mahdollisimman laaja ja monipuolinen. Joissakin kodeissa on enemmän tilaa kuin toisissa, mutta kaikki kodit tarvitsevat kauniita peilejä osaksi sisustusta. Etenkin lattiapeilit ovat yksi jokaisen kodin välttämättömyyksistä.

  Lattiapeili on erinomainen sisustusratkaisu, koska se saa pienimmänkin huoneen näyttämään avarammalta. Lattiapeili ei myöskään vie paljon tilaa, joten sen voi asettaa lähes minne vain, joten jos tilaa on paljon, voi peiliä käyttää myös vaikkapa tilanjakajana.

  Hyvä lattiapeili ei ole vain käytännöllinen, vaan se on myös tyylikäs sisustuselementti, jolla on suuri vaikutus tilan tuntuun. Oikeanlainen peili voi saada huoneen näyttämään todellista suuremmalta tai pienemmältä. Peili on erinomainen tapa huijata silmiä, joten lattiapeilin luoman illuusion avulla koko koti voi tuntua muuttuvan!

  Lattiapeileillä sisustaminen

  Kaipaatko kotiisi hieman piristystä? Sisustustyylejä on monia ja jotkut rakastavat näyttäviä sisustusyksityiskohtia. Silloin oikean peilin löytäminen voi olla hieman haasteellista. Lattiapeilit ovat usein hyvin klassisia ja tyylipuhtaita, mutta jos haluat leikitellä eri tyyleillä, saatat löytää sopivan vaihtoehdon toisen tyyppisestä peilistä.

  Perinteisiä peilejä voi koristella kuitenkin esimerkiksi tupsuilla, hauskalla boalla, kaulakoruilla ja helminauhoilla. Hankkimalla hyvin koristelemattoman peilin saat mahdollisuuden toteuttaa mielikuvitusta ja tehdä peilistä juuri sellaisen kuin haluat. Näin voit myös muuttaa peilin ulkonäköä oikeastaan milloin vain etkä kyllästy siihen niin nopeasti.

  Kun hankit erittäin klassisen lattiapeilin on sinulla mahdollisuus muokata sitä juuri omaan tyyliin sopivaksi, sen sijaan että ostaisit valmiin peilin jossa on näyttävä kehys.

  Edullista tai kallista?

  Peili on monipuolinen sisustustavara, josta löytyy paljon erilaisia tyylejä ja malleja, monessa eri ulkonäössä ja eri hintaluokassa. Riippuen siitä, kuinka paljon rahaa haluat peiliin sijoittaa sekä kuinka suuren tilan peili saa, niin on olemassa kuitenkin paljon eri vaihtoehtoja.

  Joskus eteen kuitenkin sattuu aivan täydellinen yksilö, joka on vain saatava kotiin. Silloin ei kannata odotella, koska kyseinen tuote voi olla loppuunmyyty seuraavana päivänä. Joskus ostopäätöstä kannattaa pohtia hetken, etenkin jos kyseessä on kallis tuote. Monesti kannattaa kuitenkin luottaa ensivaikutelmaan ja hankkia kotiin juuri ne asiat, jotka tekevät itsesi onnelliseksi.