Albumikynät

(42)

Haluatko tehdä valokuva-albumistamme hieman persoonallisemman? Käytä luovaa puoltasi ja täytä valokuva-albumisi kirjoittamalla kuvatekstejä valokuvillesi – niin teet muistoistasi entistä elävämpiä. Meiltä löytyvät albumikynät ovat helppokäyttöisiä ja korkeinta laatua.

Meiltä löydät albumikynät useissa eri väreissä. Miksipä et yhdistelisi useampia värejä samaan albumiin? Vai haluatko sen sijaan käyttää vain yhtä väriä? Voit valita vapaasti – meiltä löytyy jotakin jokaiseen makuun ja tyyliin sopien.

Väri
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Hinta
  Näyttää 42 tuotteet
  -38%
  Pentel K230-MCO - Metallic Sininen Albumitussi - 1 mm

  Pentel K230-MCO - Metallic Sininen Albumitussi - 1 mm

  10 in stock online
  Manufacturer: Estancia
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51018508 in admin

  Vedenpitävä metallimuste, sopii käyttöön tummilla pinnoilla

  4.95 € 7.95 €
  Näyttää 42 tuotteet

  Haluatko osallistua ja olla luova? Tartu mahdollisuuteen ja luo valokuva-albumeihin hieman ylimääräistä henkilökohtaisuutta käyttämällä albumikyniä. Meidän albumikynillämme voit kirjoittaa muistiinpanoja ja tekstejä jokaiseen kuvaan ja koristella albumia kauniilla väreillä. Täydellinen niille, jotka ovat luovia tai aikovat antaa valokuva-albumin lahjaksi.

  Meillä on albumikyniä eri väreissä, joten voit valita juuri sen värin kuin haluat. Kynät ovat hapottomia, joten sinun ei tarvitse pelätä, että ne vahingoittavat kuvia millään tavalla. Nämä kynät nimittäin soveltuvat nimenomaan käytettäväksi valokuva-albumeissa. Ne ovat helppokäyttöisiä ja antavat mukavan lopputuloksen. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja samalla erittäin edullisia. Kurkista valikoimaamme yläpuolella ja löydä albumikynäsi meiltä jo tänään!