Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Pyöreä peili

Kuka sanoi, että kaiken pitää olla kulmikasta? Huone, joka tuntuu hieman tylsältä, saa kevyemmän ja leikkisämmän ilmeen, kun sinne lisää hauskan pyöreän peilin.

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia pyöreitä peilejä monessa eri tyylissä ja eri kokoisena. Haluatko seinälle kiinnitettävän peilin, vai onko tarkoitus, että peili seisoo pöydällä tai hyllyssä? Entä haluatko kehyksellisen peilin vai peilin ilman kehyksiä?

124 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 124 tuotetta

Pyöreät peilit

Pyöreä Peili 70 cm ØOn olemassa paljon erilaisia peilejä ja valitsemme oman suosikkimme tyylistä riippuen. Yksi peili, joka on erittäin suosittu, on pyöreä peili. Eikä mikään ihme, koska pyöreä peili on pehmeä ja kutsuva, eikä se ole koskaan huono asia!

Peilin muoto on monelle tärkeä yksityiskohta, kun taas toiset kiinnittävät huomiota muihin asioihin, kuten peilin kokoon tai kehyksen väriin. Jos kotona on paljon tilaa peilille, voit valita käytännössä millaisen vain, mutta pieneen kotiin voi olla parempi hankkia peili, jonka voi kiinnittää seinälle. Näin peili avartaa tilaa eikä itsessään vie niin paljon tilaa huoneessa.

Monet eivät haluat suurta tilaa vievää peiliä tai peiliä, joka vie lattiatilaa. Onneksi on olemassa paljon upeita vaihtoehtoja, joita voi kiinnittää seinälle. Sitten on tietenkin taas heitä, joilla on jo paljon kaikkea seinillä, mutta puolestaan paljon vapaata lattiatilaa ja jotka siksi mielellään haluavat lattiatasossa seisovan peilin. Onneksi on paljon peilejä, joista valita!

Klassiset peilit

Pyöreät peilit sopivat moneen erilaiseen kotiin. Niin vanhemmat kuin nuoremmat valitsevat pyöreän peilin kotiin, koska sen muoto ja tyyli sopivat moneen eri sisustustyyliin. Jos olet epävarma siitä, minkä peilin valitset, on pyöreä peili usein hyvä valinta.

Pyöreä peili tekee kodista heti mukavamman ja kutsuvamman. Peilit myös avartavat tilaa ja tuovat lisää valoa. On olemassa paljon erilaisia tyylejä ja malleja, joista voit valita omaan kotiin sopivan. Suuri valikoima on aina hauska asia, koska silloin on suuri todennäköisyys, että löytää juuri etsimänsä.

Mitä tulee huomioida peiliä valittaessa

Aivan kuten muiden sisustustavaroiden kanssa, on tärkeää miettiä hetki ennen peilin hankkimista. Koska peili on hyvin tavallinen sisustustuote, on peilivalikoima myös erittäin laaja, mikä saattaa tehdä valinnasta vaikeampaa. Siksi on hyvä miettiä etukäteen, että peili sopii yhteen kodin muun tyylin kanssa. Onhan aina helpompaa sovittaa peili muun kodin mukaan kuin sovittaa koti peilin mukaan!

Monet rakastavat pieniä pyöreitä peilejä, jotka näyttävät käytännössä vain kasvot. Nämä peilit ovat erittäin suosittuja, mutta sitten saattaa olla tarvetta myös kokovartalopeilille. Peilin tulee olla tyyliltään sopiva ja esteettisesti puhutteleva, mutta myös käytännöllinen.

Pyöreän peilin asettelu

Peilin asettelun kannalta mieittävänä on kolme asiaa. Peilin voi asettaa paikkaan, jossa se näyttää hyvältä tai paikkaan, jossa se on käytännöllinen. Kolmas vaihtoehto on tietenkin asettaa peili paikkaan, jossa se näyttää hyvältä ja jossa se on käytännöllinen. Tämä on tietenkin paras vaihtoehto, joskin se ei aina ole mahdollista, jolloin tulee valita toiseksi paras vaihtoehto.

Toinen asia, joka on tärkeä peilin asettelun kannalta, on valo. Jos peilin asettaa pimeään tilaan, ei sillä ole yhtä suurta käyttöä, koska peilistä on vaikea nähdä ja sen ääressä on hankalaa esimerkiksi meikata. Voi olla vaikea tietää etukäteen, missä kotona on paras paikka peilille, etenkin jos olet äskettäin muuttanut, mutta kannattaa ottaa pienempi peili käteen ja kävellä kotona, niin näet nopeasti, missä on paras valo.

Uusi pyöreä peili – uusi koti!

Joskus kodin sisustuksen viimeistelemiseksi ei tarvita muuta kuin uusi peili. Markkinoilla on laaja valikoima pyöreitä peilejä, joten voit olla varma, että löydät omaan kotiin sopivan peilin. Tutustu valikoimaan ja valitse oma pyöreä peili kotiin!

Peili on helppo unohtaa, kun mietitään kodin sisustusta ja esteettisyyttä. Peili on monelle välttämättömyys, minkä vuoksi on helppo unohtaa ostaa uusi peili. Kodin piensisustustavarat, kuten ruukut ja lamput, ovat sellaisia, joita uusitaan usein, mutta peilit pysyvät ripustettuina seinillä siihen asti, kunnes muutetaan pois. Tähän pitää tulla muutos! Seuraavan kerran, kun haluat uutta ilmettä kotiin, suosittelemme harkitsemaan peiliä. Peili ei ole vain käytännöllinen, se on myös erittäin kaunis ja näyttävä osa sisustusta!

Kun yksi peili ei riitä!

Pyöreitä peilejä voi hankkia monia, vaikka oma koti olisi pieni. Pyöreä peili nimittäin toimii kokonsa puolesta monessa eri huoneessa, kuten esimerkiksi eteisessä, kylpyhuoneessa ja makuuhuoneessa. Laajasta valikoimasta on helppo löytää monta hienoa pyöreää peiliä, joten voi olla vaikeaa valita vain yksi. Hanki siis useampi pyöreä peili, vaikkapa yksi kodin jokaiseen huoneeseen!

On tietenkin tylsää, jos joutuu unohtamaan pyöreän peilin vain sen vuoksi, että on löytänyt toisen peilin, josta myös pitää. Silloin peilejä voi ostaa kaksi! Kauniille sisustusyksityiskohdille on aina tilaa, se on varmaa!

Muista, että lapset voivat käyttää peilejä esimerkiksi leikkiessään ja pukeutuessaan, joten voi olla hyvä idea ripustaa peili lastenhuoneeseen. Se on myös fiksu yksityiskohta vauvan huoneeseen, sillä vauvat pitävät peilikuvansa katsomisesta.