Vakiokokoja paspartuurit

(1585)

Komea paspatuuri muuttaa kuvasi upeaksi tauluksi. Paspiksemme valmistetaan happovapaista, korkealaatuisista materiaaleista. Täältä löydät satoja paspatuureja eri väreissä, sävyissä ja ko'oissa – valmiina kehystettäviksi ja seinälle ripustettaviksi!

Väri (etupuoli)
Väri (sisus/reuna)
Kuva-aukkoja
Sopiva kuvakoko
Ulkomitat aukkopahvi
Värisävyt
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri (etupuoli)
  • Väri (sisus/reuna)
  • Kuva-aukkoja
  • Sopiva kuvakoko
  • Ulkomitat aukkopahvi
  • Värisävyt
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 1585 tuotteet
  -30%
  Paspartuuri Valkoinen 3 mm (Valkoinen ydin) 50x60 cm (29x44)

  Paspartuuri Valkoinen 3 mm (Valkoinen ydin) 50x60 cm (29x44)

  24 in stock online
  Manufacturer: Konstlist Crescent
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51013009 in admin

  Sopii kuvaan 30x45 cm / Sopii kehykseen: 50x60 cm

  22.95 € 32.95 €
  Näyttää 1 - 100 / 1585 tuotteet

  Standardikokoiset paspatuurit

  Paspatuurin käyttäminen kuvassasi saa kuvan erottumaan kehyksestä erinomaisesti! Paspatuuri tuo kehystykseen elegantimman ja ylellisemmän ilmeen. Riippumatta siitä, onko kyseessä mustavalkoinen valokuva, graafinen juliste tai värikäs maalaus, paspatuuri tuo kuvaasi enemmän syvyyttä ja saa kuvan vangitsemaan katseita.

  Tältä sivulta löydät standardikokoiset paspatuurimme. Jos etsit muun kokoista paspatuuria tai haluat mahdollisesti tilata sellaisen mittatilaustyönä, napsauta tästä päästäksesi pääsivulle!

  Paspatuuri suojaa kuvaasi

  Paspatuurin esteettisen tarkoitusperän lisäksi se tarjoaa myös suuremman edun: se nimittäin suojaa kuvaasi. Tämä johtuu siitä, että paspatuuri luo etäisyyttä kuvan ja taululasin välille, estäen kuvan kiinnittymisen lasia vasten.

  Hapoton paspatuuri – itsestään selvä valinta!

  Kaikki paspatuurimme tulevat maineikkaalta Cansonilta ja ne ovat sekä PH-neutraaleja että hapottomia, minkä ansiosta kuvasi pysyvät niillä suojattuina ja kuvien haurastumiselta voidaan välttyä.

  Paspatuurin koko

  Paspatuuria valitessa on otettava huomioon kaksi tärkeää mittaa, jotta se sekä sopii kuvaasi että myös kehysvalintaan. Suurempi mitta on paspatuurin ulkomitta, mikä on sama kuin kehysmitta. Pienempi mitta puolestaan on paspatuurin sisämitta ja jotta tämä mitta sopisi kuvaasi, sen tulisi olla vähintään 1 cm kuvaasi pienempi, jotta raoilta voidaan välttyä.

  Esimerkki: Jos kuvasi on kooltaan 10x15 cm, tarvitset paspatuurin, jonka sisämitta on 9x14 cm (1 cm kuvaasi pienempi). Jotta löytäisit sitten oikean paspartuurikoon myös kehysvalintaasi sopien, tulee sinun lisäksi kiinnittää huomiota paspatuurin yhteydessä ilmoitettuun suurempaan mittaan (paspatuurin ulkomitta) – tämä mitta on sama kuin kehystesi mitta.

  Valkoinen paspatuuri – klassinen suosikkivalinta!

  Valkoiset paspatuurit ovat eittämättä suosituimpia valintoja. Valkoinen paspatuuri on klassinen, ajaton valinta, ja se tarjoaa kuvallesi ilmavan ja eksklusiivisen tunnun. Valmiiden paspatuurien valikoimastamme löydät – standardiväri valkoisen lisäksi – myös paspatuureja luonnonvalkoisen, kermanvaalean ja liidunvalkoisen sävyissä. Jokaiseen makuun löytyy siis oma sävynsä!

  Paspatuurit muissa väreissä

  Paspatuureja on tietysti saatavilla myös muissa väreissä kuin valkoisena! Musta paspatuuri on sekin erittäin tehokas kehystys kuvallesi, kuten myös harmaat ja lempeän helmenharmaat paspatuurit.

  Paspatuurit muissa muodoissa

  Klassisten suoralinjaisten paspatuurien lisäksi meiltä löytyy myös paspatuureja hieman erilaisissa muodoissa. Miltä kuulostaa vaikkapa paspatuuri pyöristetyillä kulmilla luomaan kuvaasi pehmeän, ovaalin muotoisen rajauksen? Tai vaihtoehtoisesti paspatuuri eleganteilla, aaltoilevilla linjoilla tuomaan kuvaasi erityistä eloisuutta? Valinta voi myös osua vaikkapa romanttiseen, sydämen muotoiseen paspatuuriin, joka sopii mainiosti esimerkiksi rakkaiden ihmisten kuvia rajaamaan. Meiltä löytyy paspatuurit kaikille, jokaiseen tarpeeseen sopien!