Vieraskirjat

(4)

Tähän alle olemme koonneet valikoimaamme kuuluvat vieraskirjat. Meiltä löytyy vieraskirjoja, jotka sopivat kaikkiin erityisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten häät, ristiäiset, valmistujaiset, 40-vuotisjuhlat tai mitä muuta tahansa, meiltä löydät tarpeisiisi sopivan vieraskirjan.

Tutustu vieraskirjavalikoimaamme alla – löydät helposti juuri omaan makuusi sopivan vaihtoehdon, sillä meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Albumityyppi
Albumiväri
Sivumäärä
Sisäsivujen väri
Albumisivun koko (LeveysxKorkeus)
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
Happovapaa paperi
Suojaavat glassiinipaperiset välilehdet
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Albumityyppi
  • Albumiväri
  • Sivumäärä
  • Sisäsivujen väri
  • Albumisivun koko (LeveysxK ...
  • Ulkomitat (Leveys x Korkeu ...
  • Happovapaa paperi
  • Suojaavat glassiinipaperis ...
  • Hinta
  Näyttää 4 tuotteet
  Näyttää 4 tuotteet

  Vieraskirja on melkein pakollinen, jos haluaa muistaa jonkin erityisen juhlan koko ikänsä. Ei ole varmasti parempaa tapaa muistaa suurta päivää kuin antaa kaikkien vieraiden kirjoittaa pieni muisto tai tervehdys yhteen ja samaan kirjaan.

  Meiltä löydät upean valikoiman hienoja vieraskirjoja muistorikkaisiin tapahtumiisi. Meidän vieraskirjojamme löytyy useissa eri väreissä, ko'oissa ja tyyleissä. Toivomme tämän helpottavan sinua löytämään täydellisen vieraskirjasi. Meillä on vieraskirjoja melkein kaikenlaisiin tapahtumiin. Kaunis valkoinen vieraskirja voi sopia esimerkiksi häihin, kun puolestaan mustaa tai värikästä vieraskirjaa voidaan käyttää erilaisissa juhlavissa tapahtumissa. Meidän vieraskirjamme ovat erittäin tyylikkäitä ja trendikkäitä ja ne antavat hienon vaikutelman vieraille.

  Tähän kategoriaan kuuluvissa vieraskirjoissa on jopa 100 tyhjää sivua, joten niissä on hyvin kirjoitustilaa. Toisin sanoen ne sopivat tilaisuuksiin, joissa on paljon vieraita. Meidän valikoimamme vieraskirjoissa on käytetty ainoastaan hapotonta paperia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain kaikista parasta. Vieraskirjan happovapaan paperin ansiosta rakkaat muistot tulevat säilymään pitkälle tulevaisuuteen.

  Voit tehdä meiltä hankkimistasi vieraskirjoista oman näköisiäsi. Valkoiset sivut on helppo koristella kauniisti liimaamalla sivuille kuvia ja muuta hauskaa. Mikäli sinä tai joku vieraistasi on hyvä piirtämään, voi tyhjistä valkoisista sivuista saada upeita hieman väriä käyttäen. Anna kirjan olla auki tilaisuuden aikana, jotta kaikki, jotka ehtivät ja haluavat, voivat kirjoittaa siihen henkilökohtaisen tervehdyksensä.

  Tutustu vieraskirjavalikoimaamme. Toivomme sinun löytävän jotakin, josta pidät!