Tietoa meistä

BGA auttaa sinua muotoilemaan kotisi

Koti on paikka, joka muotoutuu asukkaidensa mukaan. Sen luonteen määrittelevät ihmiset, jotka tuovat siihen oman henkilökohtaisen persoonallisuutensa ja ominaisuutensa. Se on seinistä kaikuvaa naurua, mutta myös niille ripustettuja tai niitä vasten sijoitettuja sisustusvalintoja. Koti on näyttämö suurelle osaa elämää. Se on elämäsi tärkeä – todennäköisesti tärkein – paikka.

BGA:lla haluamme auttaa sinua muotoilemaan kotisi. Käyttämällä sisustusta työkaluna voit luoda tyylikkään ja toimivan kodin, jossa elää ja viihtyä. Oman näköisesi kodin, joka toivottaa sinut tervetulleeksi pehmeään syliinsä, kun astut ovesta sisään. Sinä muotoilet kotisi – meiltä saat siihen tarvittavan työkalun: sisustuksen!

Skandinaavinen sisustus olohuone

Gävlestä kohti Eurooppaa ja maailmaa

Pienestä perheyrityksestä Gävlessä vuonna 1993, BGA:sta on tänään tullut menestynyt, suorastaan räjähdysmäisesti kasvava verkkokauppa, joka vakiinnuttaa asemansa yhä useammassa maassa Euroopassa. Sisustusvalikoimamme kasvaa rytinällä ja varastotilojamme laajennetaan jatkuvasti, jotta saamme tilaa kaikille löytämillemme upeille tuotteille, joita haluamme tarjota asiakkaillemme.

Skandinaavinen sisustus keskipisteenä

Ruotsalaisena yrityksenä emme ehkä ole ihan puolueettomia tässä asiassa, mutta voiko skandinaavista sisustusta ja designia muuta kuin rakastaa? Yksinkertaisuus. Hienostuneisuus. Toimivuuden ja kauniin muotoilun kohtaaminen. Tästä syystä valikoimamme edustaa suurimmaksi osaksi skandinaavista tyyliä.

Tarjonnastamme löydät vaikkapa seinälle ripustettavia sisustuselementtejä, kuten kauniitavalokuvakehyksiä, julisteita ja peilejä. Mutta meillä on toki myös tuhteja huonekaluja, kuten pöytiä ja hyllyjä. Verkkokaupastamme löydät myös lukemattomia sisustusyksityiskohtia, kuten vaikkapa kauniita valokuva-albumeita ja upeita tekstiilejä, jotka antavat kodillesi entistä yksilöllisemmän ilmeen.

Laaja – mutta huolella valikoitu – tuotevalikoima

Skandinaavisen sisustusfilosofian mukaisesti haluamme tehdä asiat hienostuneesti. Kun kyse on näinkin valtavasta tarjonnasta voisi luulla, että tuotevalintoihin ei ole uhrattu tarkkaavaisuutta, mutta asia on juuri päinvastoin. Valitsemme tavaramerkkimme ja tuotteemme huolella ja kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme toivomuksia.

skandinaavinen sisustus makuuhuone

Sisustusta jokaiseen makuun

Kun sanomme, että meillä on jotain jokaiseen tyyliin ja makuun me todella tarkoitamme sitä. Mutta valintoja eivät ohjaa ainoastaan tyyli ja maku. Se, joka on yhdentekevää yhdelle, voi olla ratkaisevaa toiselle. Siinä missä toisille materiaali on tärkein tekijä, toisille keskeisintä on tuotteen alkuperämaa.

Tämän takia pyrimme tarjoamaan tuotteita jokaiseen tyyliin, lompakkoon ja mieltymykseen. Yksinkertaisesti sisustusta jokaiselle.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas, verkkokaupassamme kävijä ja myymälämme vierailija saa luonamme kaikin puolin myönteisen elämyksen. Mitä tulee valikoimaamme, siihen, että löydät helposti etsimääsi, asiakaspalveluumme tai ihan vain inspiroitumiseen – me toteutamme toiveesi. Tervetuloa verkkokauppaamme BGA.FI!

Erikokoisia valokuvakehyksiä


Yrityksen tiedot– pääkonttori
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Ruotsi

(BGA, ALV-tunnus FI27906355 (Ruotsalainen Y-tunnus 556790-9204, BGA Group AB))

Postiosoite:
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Ruotsi