Tietoa meistä

BGA on perheyritys, jonka juuret sijaitsevat Gävlessä, Pohjois-Ruotsissa, jossa toimintakin käynnistyi vuonna 1993. Yhtiö koostuu ketjun yhdeksästä myymälästä ympäri Ruotsia. Keskitymme liikkuvaan kuvaan ja valokuvaukseen. Kauppa, jossa olet nyt, perustettiin syksyllä 2016 ja toimimme verkossa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa sekä Tanskassa. Meillä on yli 40 000 asiakasta, jotka ovat olleet uskomattoman tyytyväisiä. Mitä asiakkaamme meistä ajattelevat, voit lukea täältä.

Me BGA:lla rakastamme kaikkea kehyksiin ja valokuva-albumeihin liittyvää. Tavoitteenamme on tarjota uskomattoman laaja tuotevalikoima, josta asiakkaamme löytävät etsimänsä oli kyseessä sitten mittatilatut siniset kehykset tai tavallinen, standardikokoinen kuvekehys.

Valikoimamme kattaa yli 10 000 valokuva-albumeihin ja kuvakehyksiin keskittyvää tuotetta. Lisäksi meillä on oma kehystämö, jossa valmistamme paspatuurit ja kehykset asiakkaan antamien mittojen mukaan. Tämä tarkoittaa, että voimme luvata tuotteidemme sopivan jokaisen omaan makuun ja tyyliin.

Bganordic.fi:sta on tullut bga.fi
Heijastaakseen paremmin tuotevalikoimaamme, olemme vaihtaneet nimemme BGA Nordicista BGA.FI:hin vuonna 2019. Nimenvaihdon syy on että meillä on paljon laajempi valikoima kuin aloittaessamme ja nimi ei oikein sopinut nykyiseen suuntaan. Meillä on kuitenkin edelleen sama hieno valikoima, ja keskitymme edelleen tekemään sinusta, asiakkaastamme, tyytyväisen.

Ei ainoastaan Suomessa
Suomen lisäksi nettikauppamme myy myös Ruotsin, Norjaan sekä Tanskaan. Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa sitä, että voimme panostaa enemmän aikaa sisäänostaaksemme runsaasti hienoja tuotteita sekä ylläpitääksemme kattavampaa valikoimaa.

Oma keskusvarasto = nopeat toimitukset
Pääkonttorissamme Gävlen keskustassa sijaitsee myös 2500m2 varastomme. Tilava varastomme kattaa yli 300 000 tuotetta tarkoittaen, että voimme hoitaa tilauksesi nopeasti.

Yrityksen tiedot– pääkonttori
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Ruotsi

(BGA, ALV-tunnus FI27906355 (ruotsalainen Y-tunnus 556790-9204, BGA Group AB))

Postiosoite:
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Ruotsi

Kuvia keskusvarastoltamme