Tietoa meistä

BGA:LTA SAAT TÄYDELLISET VALOKUVAKEHYKSET KOTIISI

BGA:n tiimi haluaa auttaa sinua luomaan kotiisi juuri oikean tunnelman tarjoamalla kauniita valokuvakehyksiä ja muita pieniä elementtejä, joilla korostaa ainutlaatuiset kuva-aiheesi.

On olemassa muistoja, joille tulee aina löytymään paikka seinällä. Sitten tulevat ne kuvat, joita rakastat jostain muusta syystä. Persoonalliset yksityiskohdat kuten valokuvat, piirustukset ja kauniit maalaukset auttavat tekemään kodistasi ainutlaatuisen juuri sinulle. Tavoitteenamme on tarjota sinulle täydellinen kehys kaikkein rakkaimmille kuva-aiheillesi.

Skandinaavinen sisustus olohuone

GÄVLESTÄ EUROOPPAAN JA KOKO MAAILMAAN

Vuodesta 1993 BGA on pienestä perheyrityksestä Gävlessä tullut menestynyt verkkokauppa, jonka räjähdysomainen kasvu on levinnyt koko Eurooppaan. Varastoissamme tehdään jatkuvasti uutta tilaa niin uusille ja jännittäville tuotteille kuin myös varmistamaan riittävän suuren valmiuden, jolla taata nopeita ja luotettavia toimituksia!

Jos haluat lukea enemmän BGA:n historiasta alkuvuosista tähän päivään -klikkaa tästä.

TAULUKEHYKSIÄ JOKAISEEN MAKUUN

Oikean kehyksen valinnalla on suuri merkitys kuvan yleisvaikutelmaan. Kehyksellä luot yhtenäisen kokonaisuuden, joka sitoo seinällä riippuvan teoksen muuhun sisustukseen ja määrää sen lopullisen luonteen. Valikoimastamme löydät niin modernit valokuvakehykset kuin rustiikit vintage- ja retrotyyliset puukehykset. Jotain jokaiseen makuun!

Merkittävä osa kehyksistämme, julisteistamme ja peileistämme on suunniteltu skandinaaviseen makuun ja ruotsalaisena yrityksenä emme tietystikään voi olla täysin puolueettomia asian suhteen - kukapa ei rakastaisi pohjoismaista tyyliä ja suunnittelua? Pelkistettyjä muotoja. Ajatonta tyyliä. Toimivuuden ja kauneuden kohtaamista.

Valokuvakehysten asiantuntijoina meillä on tietysti myös oma kehysverstas, jossa valmistamme kaikki mittatilaustyönä tehtävät taulunkehykset ja paspatuurit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tällä takaamme sen, että asiakkaanamme löydät aina etsimääsi.

Laajan valokuvakehysvalikoiman lisäksi tarjoamme myös erisävyisiä paspoja, kauniita julisteita, klassisia ja perinteisiä peilejä sekä persoonallisia valokuva-albumeita. Tuotevalikoimamme avulla voit luoda juuri toivomasi tunnelman kotisi jokaiseen huoneeseen.

skandinaavinen sisustus makuuhuone

LAAJA – MUTTA TARKOIN VALIKOITU – TARJONTA

Tuotteiden ensiluokkaisuus on meille tärkeää. Siksi, laajasta valikoimastamme huolimatta, jokainen tuotemerkki ja yksittäinen tuote on valittu suurella huolella ja tarkkuudella aina asiakkaiden toiveita seuraten.

Väitteemme, jonka mukaan meillä on jotain jokaiseen tyyliin ja makuun pitää todellakin paikkansa vaikkakin tyyli ja maku eivät aina ole ostopäätöksen ainoat ratkaisevat tekijät. Se mikä on tärkeää toiselle saattaa toiselle olla täysin toisarvoista. Siinä missä toiselle materiaali on tärkein valintaperuste, toiselle se saattaa olla tuotteen valmistusmaa.

Sen tähden pyrimme tarjoamaan taulunkehyksiä – ja muitakin seinälle ripustettavia sisustuselementtejä – jokaiseen tyyliin, lompakkoon ja makuun.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki verkkokauppamme asiakkaat saavat kokonaisvaltaisen myönteisen elämyksen. Olipa kyse tarjonnasta, tuotteen löytämisen helppoudesta, asiakaspalvelustamme – tai vaikkapa ihan vain inspiraation hakemisesta. BGA haluaa tarjota sinulle parastaan! Tervetuloa BGA.FI:hin!

Erikokoisia valokuvakehyksiä

Asiakaspalvelu – Kuinka voimme auttaa?
Autamme sinua mielellämme löytämään etsimääsi. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi arkisin klo 10:00 ja 16:00 välillä. Puhelinnumeromme on 075 325 11 78. Klo 09:30 ja 24:00 välillä tavoitat meitä chatissa.

Yrityksen tiedot– pääkonttori
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Ruotsi

(BGA, ALV-tunnus FI27906355 (Ruotsalainen Y-tunnus 556790-9204, BGA Group AB))

Postiosoite:
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Ruotsi