Piirustuskehys

(5)

Kehystä piirustukset ja maalaukset tyylikkäästi kotonasi! Ehkä haluat asettaa lapsen ensimmäiset piirustukset tai itse maalatun taulun esille? Löydät valikoimastamme erilaisia ?piirustuskehyksiä, ja voit valita yli viidestä erivärisestä mallista, joten löydät helposti piirustukseesi parhaiten sopivan piirustuskehyksen!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Hinta
  Näyttää 5 tuotteet
  Näyttää 5 tuotteet

  PIIRUSTUSKEHYKSET PIIRUSTUSTEN JA MAALAUSTEN KEHYSTÄMISEEN

  Kehyksiä on paljon, ja hauskinta on, että jokainen voi löytää kehyksen, joka sopii omaan tyyliin. Jokainen, jolla on kotona pieniä muksuja, saa piirustuskehyksistä täydellisen ja käytännöllisen ratkaisun lasten piirustusten ikuistamiseen kotiseinälle! Tästä kehyksestä meillä on musta A4, valkoinen A4, puunvärinen A4 samoin kuin musta A3 ja valkoinen A3. Toisin sanoen niistä on helppo löytää itselleen sopivin!

  Syy, miksi nämä kehykset sopivat niin hyvin lapsiperheille, on se, että kehykset on tehty nimenomaan lasten piirustuksille. Eikö olekin hienoa? Kokonaan tätä tarkoitusta varten tehdyn kehyksen ansiosta piirustukset pääsevät todellakin oikeuksiinsa. Ne pienet piirustukset ovat sen arvoisia, eikö totta?

  Mutta muutkin kuin lapset hyötyvät näistä piirustuskehyksistä. Ehkä olet itse maalannut oikein hienon maalauksen, jonka haluaisit kehystää ja laittaa kotona esille seinälle? Löydät valikoimastamme tyylikkäitä ja moderneja piirustuskehyksiä, jotka soveltuvat niin aikuisten maalauksille kuin lasten piirustuksillekin, joten saat kotiisi hienon taidearkiston!

  TYYLIKÄSTÄ JA TOIMIVAA SÄILYTYSTILAA!

  Nämä kehykset eivät ole vain mukavia katsella tai loistava tapa kehystää lasten piirustuksia, vaan kehykset soveltuvat myös fiksuun säilytykseen. Tiedämme, että monet teistä ovat samaa mieltä, kun sanomme, että joskus voi olla vaikea tietää, mitä kaikille lasten tekemille hienoille piirustuksille tekisi, eikö vain? Näinhän se on, ja kyse on siitä, että usein kyseessä on melkeinpä massatuotanto, eikä luonnollisestikaan yhtäkään taideteoksista haluta heittää pois.

  Piirustuskehys tarjoaa täydellisen ratkaisun! Se nimittäin toimii sillä tavalla, että kehyksen sisällä pystyy säilyttämään jopa 50 piirustusta! Tämä on fantastinen ratkaisu, josta kaikki kehyksiä kokeilleet ovat pitäneet erittäin paljon. Voimme taata, että tämä on myös sinun ja perheesi mieleen!

  Voit tämän kätevän ominaisuuden ansiosta tehdä niin, että asetat vain uusimman piirustuksen muiden päälle, niin että vanhemmat jäävät piiloon. Näin saat myös piirustuksiin aikaperspektiivin, ja jos haluat, voit vaihdella piirustuksia, niin että kaikki pääsevät näkyville.

  ERILAISIA KOKOJA JA ERILAISIA VÄREJÄ ERILAISIIN KOTEIHIN

  Kuten yllä mainitsimme, meillä on näitä loistavia kehyksiä sekä A3- että A4-kokoisina. Piirustuskehyksistä löydät eri kokoja ja värejä eli musta A4, valkoinen A4, puunvärinen A4 samoin kuin musta A3 ja valkoinen A3. Voit yhdistellä erilaisia tai sitten käyttää vain yhtä mallia kotiseinällä. Eri koot tekevät kehystämisestä helppoa!

  Ehkä sinulla on useampi lapsi, ja haluat jokaiselle muksulle oman kehyksen? Se käy aivan loistavasti! Voit ripustaa ne vierekkäin esimerkiksi keittiöön, tai sitten voit ripustaa Little Davincin, Lil Davincin ja Pikku Davincin kehykset lasten omiin huoneisiin.

  Kuinka sitten sijoitatkaan kehyksen, tai kehykset, se tulee olemaan tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu! Jotkut pitävät A4:stä, kun taas toiset arvostavat A3:a, ja sama pätee väreihin. Jotkut pitävät mustasta, toiset puunvärisestä ja kolmannen ryhmän mielestä valkoinen on tyylikkäin vaihtoehto. Sattui niin onnekkaasti, että me tarjoamme niitä kaikkia, joten nyt tarvitsee enää valita se, joka omasta mielestä on tyylikkäin!

  ERINOMAINEN SISUSTUSELEMENTTI, JOKA NOSTAA KODIN UUDELLE TASOLLE!

  Tämän on sentyyppinen kehys, että se ei ainoastaan hoida tehtäväänsä hyvin, vaan se on myös kehys, joka kohentaa kodin esteettistä ilmettä. Tyylikäs kehys, kuten Little Davinci, Lil Davinci, tai Pikku Davinci, on kodin sisustusyksityiskohta, joka erottuu seinältä niin, että on erityisen mukavaa olla huoneessa, jossa kehys on. Ei hassumpaa saada sellainen kaupan päälle samalla, kun ostaa käytännöllisen ratkaisun lasten piirustuksille, vai mitä?

  Mikä on sinun suosikkisi? Haluaisitko mustan A4:n, valkoisen A4:n, puunvärisen A4:n, mustan A3:n vai valkoisen A3:n? Vai haluaisitko yhdistelmän useita erilaisia? Tulisiko jokaiselle lapselle erilainen kehys? On paljon valinnanmahdollisuuksia, mutta yksi asia on varma eli se, että minkä tahansa valitsetkaan, saat sisustukseen yksityiskohdan, jonka ansiosta kodin esteettisyys on maksimoitu!

  EI AINOASTAAN PIIRUSTUKSILLE

  Piirustuskehyksillä on paljon käyttökohteita, eikä sinun tarvitse käyttää niitä pelkästään piirustuksiin, vaan voit myös esimerkiksi kehystää tulostamiasi kuvia tai muita kuvia. Yksi hauska asia, jonka voi tehdä, on se, että kehykseen voi laittaa kerralla 50 piirustusta, kuvaa tms. ja sitten halutessaan vaihtaa kuvia päivittäin tai säännöllisin väliajoin. Silloin siirretään päällimmäinen kuva pinon pohjalle, tai sen voi myös ottaa pois ja vaihtaa uuteen. Fiksua, eikö totta? Kehys on täydellinen niille, jotka väsyvät helposti samaan kuvaan ja haluavat vaihdella sisustusta. Piirustuskehykset tarjoavat sinulle mahdollisuuden uudistaa kotiseiniäsi jatkuvasti, joten sinun ei tarvitse tuijottaa kyllästyneenä samaa taulua päivästä päivään, ja parasta on, että tarvitset siihen vain yhden kehyksen. Useimmat valikoimamme piirustuskehykset voi sitä paitsi avata etupuolelta, joten voit sujuvasti vaihtaa kuvan uuteen ilman, että otat kehystä pois seinältä. Näppärää, tyylikästä ja käytännöllistä, vaikka itse sanommekin!