Piirustuskehys

Ihana Lil Davinci löytyy vihdoin varastostamme. Meillä on jopa 5 eri mallia joista valita, kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä. Täydellistä kun haluat säilyttää lapsesi kaikki piirustukset.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Hinta
  Näyttää 10 tuotteet
  Näyttää 10 tuotteet

  My Little Davinci / Lil Davinci

  Lil Davinci PiirustuskehysOn olemassa niin paljon erilaisia kehyksiä, joten on hauska löytää kehys, joka sopii täydellisesti omaan sisustustyyliin. My Little Davinci, Lil Davinci tai Pieni Davinci, joksi sitä voidaan myös kutsua, ovat kehyksiä, jotka sopivat moneen kotiin. Tämä kehys on saatavana valkoisena A4, mustana A4, puunvärisenä A4 sekä mustana ja valkoisena A3. Toisin sanoen niistä on helppo löytää se, joka sopii sinulle kaikkein parhaiten!

  My Little Davinci -kehykset sopivat kokonsa puolesta erityisesti lapsiperheiden koteihin, koot ovat nimittäin täydellisiä lasten taideteoksille! Eikö olekin hauskaa? Upeat kehykset säilyttävät lasten maalauksia ja piirustuksia kauniisti esillä, jotta ne pääsevät oikeuksiinsa. Pienten piirustukset ovat sen arvoisia, vai mitä?

  Kauniilla kehyksellä on monta nimeä, kuten My Little Davinci, Lil Davinci ja Pieni Davinci, mikä voi aiheuttaa hieman hämmennystä, mutta kyseessä on kuitenkin yksi ja sama kehys – jolla on vain monta nimeä. Tämä selvennyksenä, jotta tiedätte!

  Tyylikästä ja käytännöllistä säilytystä!

  Nämä kehykset eivät ole vain tyylikkäitä sisustuselementtejä tai huippuhieno tapa kehystää lasten taideteoksia, vaan ne toimivat myös käytännöllisenä säilytystilana. Monet teistä ovat varmasti yhtä mieltä kanssamme, kun sanomme, että toisinaan voi olla hankala tietää, mitä lasten kaikkien hienojen piirustusten kanssa tulisi tehdä, eikö vain? Kyse on usein lähes massatuotannosta, jossa mitään mestariteoksia ei haluta tietenkään heittää hukkaan.

  My Little Davinci, Lil Davinci tai Pieni Davinci toimii täydellisenä ratkaisuna. Itse kehyksen sisälle mahtuu nimittäin jopa 50 piirustusta! Tämä on erinomainen ratkaisu, josta kaikki sitä kokeilleet ovat pitäneet erittäin paljon. Takaamme, että myös sinä ja perheesi tulette pitämään näistä!

  Käytännöllisen toiminnon ansiosta voit asettaa uusimman taideteoksen vanhan päälle, kuitenkin säilyttäen kaikki arvokkaat teokset kehyksen sisällä. Näin voitte myös yhdessä seurata pienen taiteilijan kehitystä ja katsoja piirustuksia aikaperspektiivistä käsin.

  Eri kokoja ja eri värejä eri koteihin

  Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, on näitä upeita kehyksiä saatavilla koossa A3 ja A4. Little Davinci, Lil Davinci tai Pieni Davinci on saatavana siis mustana A4, valkoisena A4 sekä puisena A4. Tämän lisäksi se on saatavana mustana ja valkoisena A3-koossa. Eri kokoja ja tyylejä voi sekoittaa tietenkin keskenään, tai sitten voit sisustaa käyttäen vain yhtä kokoa ja väriä.

  Ehkäpä sinulla on useampia lapsia ja haluat kehyksen jokaiselle lapselle? Se sopii mainiosti! Voit ripustaa ne joko vierekkäin keittiöön tai vastaavaan huoneeseen, tai ripustaa Little Davincin, Lil Davincin tai Pienen Davincin kunkin lapsen omaan huoneeseen.

  Little Davinci -kehykset toimivat tyylikkäänä ja käytännöllisenä ratkaisuna, riippumatta siitä, kuinka haluat kehykset sijoittaa. Jotkut valitsevat A4-kehyksen, kun taas toiset pitävät enemmän suuremmasta A3-koosta. Sama koskee värejä. Jotkut pitävät mustasta, toiset puunvärisestä, ja kolmannen ryhmän mielestä valkoinen on tyylikkäin vaihtoehto. Onneksi meiltä löytyy kehyksiä joka makuun, joten sinun tarvitsee vain valita oma suosikkisi!

  Erinomainen sisustuselementti, joka nostaa kodin uudelle tasolle!

  Tämä ei ole vain kehys, joka täyttää hyvin tehtävänsä, vaan myös esteettinen ja tyylikäs kehys, joka kohentaa kodin ilmettä. Elegantti kehys, kuten Little Davinci, Lil Davinci tai Pieni Davinci, on erottuva kodin yksityiskohta, jolloin on erityisen hauskaa olla siinä huoneessa, johon kehys on sijoitettu. Ei hassumpaa saada se kaupan päälle, kun ostaa käytännöllisen säilytysratkaisun lastensa piirustuksille, vai mitä?

  Mikä on sinun suosikkisi? Onko se A4 musta, A4 valkoinen vai A4 puunvärinen? Vai kenties A3 musta tai A3 valkoinen? Ehkä haluat yhdistää eri kokoja ja tyylejä? Kenties jokaiselle lapselle erilainen kehys? On olemassa niin paljon valinnanmahdollisuuksia, mutta yksi asia on varma – valitsitpa minkä tahansa näistä kehyksistä, se tuo kotiin äärimmäistä esteettistä tyylikkyyttä.

  Ei vain piirustuksille

  Little Davinci, Lil Davinci tai Pieni Davinci on paljon muutakin kuin kehys piirustuksille! Voit käyttää sitä myös esimerkiksi tulostettujen kuvien ja vastaavien kehystämiseen. Tulosta yksi suuri kuva tai aseta kehykseen monta pientä kuvaa. Hauska juttu on, että kehykseen mahtuu jopa 50 piirustusta, kuvaa tai vastaavaa, joita voit, niin halutessasi, vaihdella vaikka päivittäin. Silloin asetat vain päällimmäisen esille, tai otat päällimmäisen pois ja asetat tilalle uuden. Fiksua, eikö totta?

  Kauniit kehykset, kuten nämä, ovat oiva tapa uudistaa kotia ja kodin sisustusta jatkuvasti eikä sinun tarvitse kyllästyä katsomaan samoja kuvia koko ajan. Erittäin kätevää, vaikka itse sanommekin!