Julisteklipsit

(39)

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa tyylipuhdasta ruotsalaista muotoilua ja laatua edulliseen hintaan. Täältä löydät KAILA-valikoiman kauniita julistepuristimia kuviesi ja julisteesi tyylikkääseen ja minimalistiseen ripustukseen. Metalliset julistepuristimet löytyvät eri kokoisina ja värisinä. Löydä suosikkisi täältä!

Väri
Materiaali
Leveys
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Leveys
  • Hinta
  Näyttää 39 tuotteet
  Näyttää 39 tuotteet

  KAILA-julistepuristimet

  KAILA on uusi ruotsalainen design-tuotemerkki, joka tarjoaa trendikkäitä ja tyylipuhtaita yksityiskohtia sisustukseesi edulliseen hintaan. KAILAn muotoilu on moderni tulkinta ruotsalaisesta klassisesta designtyylistä, jota leimaavat minimalismi, tyylikkyys ja käytännöllisyys. On siis itsestään selvää, että nämä kätevät julistepuristimet kuuluvat heidän valikoimaansa!

  Julistepuristimet eivät ole vain siisti ja tyylikäs tapa ripustaa julisteita, se on myös erittäin käytännöllinen ja edullinen tapa. Aina ei ole tarvetta taulunkehykselle. Päinvastoin, kehys voi poistaa tietyn charmin kuvasta.

  On helppo tuntea mitkä julisteet sopivat puristimien kanssa ja mitkä sopivat taulunkehyksien kanssa. Jos et ole varma, voit nopeasti kokeilla kotona nähdäksesi mikä sopii minkä kanssa.

  Eri tyylejä ja värejä

  Vaikka julistepuristimet antavat aiheen puhua selkeää kieltä, on hauskaa löytää oikea tyyli ja väri. Jopa pienetkin yksityiskohdat sisustuksessa ovat tärkeitä, joten pidä tämä mielessä, kun valitset julistepuristimen - valikoimassamme on jotain kaikille makuille.

  Ehkä olet kiinnostunut suuremmista kullanvärisistä puristimista? Tai miksei mustanvärisistä ja pienemmistä? Vain sinä tiedät mikä sopii sinun kotiisi.

  Julistepuristimien koko

  Jotkut julistepuristimet sopivat paremmin kuin toiset, riippuen siitä minkä kokoinen juliste sinulla on. Tämä on helppo selvittää itse. Mittaa kotona koko ja valitse sen jälkeen sopivan kokoinen laajasta valikoimastamme.

  Se voi olla siistiä ja tarjota trendikkään tyylin, jos esimerkiksi käyttää suurempaa puristinta pienemmälle julisteelle. Aina ei tarvitse aloittaa julisteesta ja löytää sille oikean kokoinen puristin, vaan voit yhtä hyvin alkaa puristimesta ja löytää sille sopiva juliste.

  Yksinkertainen ja tyylikäs jousitus

  Julistepuristimet antavat sinulle sekä yksinkertaisen että tyylikkään ripustuksen yhdessä- ei ihme, että ne ovat hyvin suosittuja! Oletko kokeillut vielä? Jos et, niin sitten on aika kokeilla!

  Ne eivät ole vain hyödyllisiä ja käytännöllisiä - ne ovat myös edullisia. Meiltä löydät monta erilaatuista, joiden hinta on alle 10 euroa. Toisin sanoen voit kokeilla useita eri variantteja.

  Hyvä vihje on ostaa eri värisiä ja eri kokoisia ja kokeilla kotona. Jos ostat ainoastaan yhden värisiä, joudut ostamaan uusia, jos ne eivät sovikaan hyvin. Jos tilaat hiukan erilaisia alusta alkaen, voit sen sijaan sovittaa oikeat julistepuristimet oikean julisteen kanssa, nopeasti ja helposti.

  Ripusta kaikenlaisia muistoja

  Joskus jäämme jumiin ideoidemme kanssa, emmekä keksi mitään hauskaa tehdä sisustuksen kanssa. Vihjeemme on aina olla mahdollisimman avoin ja luova - voit keksiä monia hauskoja asioita, jotta kodistasi tulisi hieman jännittävämpi. Meidän julistepuristimien avulla voit ripustaa niin leikkeitä kuin valokuvia – ja tuloksesta tulee hieno!