Ovaalinmuotoiset kuvakehykset

(27)

Ennen vanhaan soikeat valokuvakehykset olivat suuremmassa suosiossa kuin suorakulmaiset kehykset. Niihin olikin tapana kehystää perheenjäsenten tai edesmenneiden sukulaisten muotokuvia. Tänäkin päivänä soikea kehys pääsee erityisesti oikeuksiinsa edellisen vuosisadan vaihteen taloissa, joiden ilmeeseen kuuluvat esimerkiksi stukkokoristeet, leveät lautalattiat ja vaikuttava huonekorkeus.

Soikea valokuvakehys on taideteos jo itsessään ja näyttää kauniilta seinällä. Valikoimastamme löydät erinäköisiä soikeita kehyksiä useassa koossa ja värissä. Valitse juuri sinun kotiisi sopiva kehys!

Väri
Materiaali
Kuvakoko
Seinäkiinnitys
Tukijalka sisältyy
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Kuvakoko
  • Seinäkiinnitys
  • Tukijalka sisältyy
  • Hinta
  Näyttää 27 tuotteet
  Näyttää 27 tuotteet

  Soikeat kehykset muotokuviin

  Keräsimme tähän kaikki soikeat kuvakehyksemme. Soikeat valokuvakehykset sopivat erinomaisesti esim. muotokuviin, mutta niitä voidaan käyttää myös muun tyyppisissä kuvissa. Soikeat kehykset voit saada eri värisinä, eri materiaaleista valmistettuina, ja eri mallisina. Toivomme tämän helpottavan sinua, kun haluat kuvillesi jotakin erityistä. Tämän luokan kuvakehykset voit saada erikokoisina, mikä auttaa etsimäsi löytämistä.

  Soikeat kehykset näyttävät todella perinteisiltä ja tyylipuhtailta. Hyllyllä seisoessaan tai seinällä riippuessaan ne erottuvat todella edukseen. Monia kehyksiämme voi myös käyttää sekä vaakasuorassa, että pystyasennossa. Kehyksistä saat enemmän tietoa ainoastaan klikkaamalla haluamaasi kuvaa. Näin saat tietää enemmän niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista. Tehdäksemme asiakkaamme tyytyväisiksi olemme yrittäneet kerätä vähän kaikkea. Siksi löydät valikoimastamme kaikkea yksinkertaisista, perinteisistä kehyksistä sekä nykyaikaisiin, että antiikintyylisiin valokuvakehyksiin.

  Soikean mallinen kehys kaunistaa kuvasi nostaen esiin juuri kyseisen kuvan erityislaadun. Soikeat kehykset yhdistetään usein romantiikkaan ja eleganssiin, ja sopivat siksi erinomaisesti rakkauden täyttämään ja tyylipuhtaaseen kotiin. Ne sopivat myös lahjaksi henkilölle, josta pidät. Mikä onkaan ihanampaa kuin saada kaunis, kehystetty muisto täyttäessäsi vuosia tai juhliessasi jotain tärkeää? Katso tarkemmin kehyksiämme ja löydä juuri sinun suosikkisi!