Hopeanväriset peilit

(38)

Hopeanväriset peilit ovat aina tyylikäs lisä kodin sisustukseen. Meiltä löytyy monia eri vaihtoehtoja, joista valita. Minkä tyylin ja koon perässä ikinä oletkaan, löydät omasi täältä. Katso siis alle ja päätä, mikä hopeanvärinen peili vangitsee juuri sinun katseesi. Onko se muodoltaan ovaali? Vaiko sittenkin pitkänkapea? Tai ehkäpä valintasi on peili retrohenkisellä kehyksellä? Sinä päätät.

Koko
Väri
Materiaali
Peililasin väri
Reunakäsittely
Valonlähde
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Materiaali
  • Peililasin väri
  • Reunakäsittely
  • Valonlähde
  • Paino
   [g]
  • Hinta
  Näyttää 38 tuotteet
  -34%
  Peili Wismar Hopeanvärinen 40x80 cm

  Peili Wismar Hopeanvärinen 40x80 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51009239 in admin

  Upea peili hopeanvärisellä ja kauniisti koristetulla kehyksellä

  98.95 € 149.95 €
  Näyttää 38 tuotteet

  Sisusta tyylikkäästi – osta hopeinen peili

  Hopeapeili eteisessä

  Monet valitsevat usein joko kullanvärisen tai hopeanvärisen peilin, mutta jotkut pitävät molempien yhdistelmästä. Koruissa varma valinta on tietenkin valita toinen, mutta sisustuksessa toimii kullan ja hopean yhdistelmä, etenkin, kun kyseessä on hopeapeilit!

  Onko sinulla jo hopeinen peili ja haluat jatkaa sillä linjalla? Ei hätää, meiltä löydät paljon upeita vaihtoehtoja ja monta erilaista hopeanväristä peiliä! Vai onko sinulla ollut tapana käyttää jonkinlaisia muita kuin hopeisia peilejä? Silloin voi olla hyvä idea ostaa meiltä hopeinen peili, sillä se voi olla juuri se tekijä, josta kotisi voi ilahtua!

  Uskalla sekoittaa

  Hopea on tyylikäs väri, riippumatta siitä, onko kyseessä hopeapeili tai hopean väriset kehykset. On myös erittäin tyylikäs idea yhdistellä eri värisiä kehyksiä ja peilejä! Yhdistämällä klassisia sisustusyksityiskohtia ja näyttäviä, jännittäviä elementtejä luot jännittävää ja tyylikästä ilmettä kotiin.

  Onko sinulla kenties huoneita kotona, joissa kaikissa on erilainen tyyli? Täydellistä! Sitten voit yhdistää monia eri tyylejä ja yksityiskohtia, joiden avulla luot hauskan ja dynaamisen sisustustyylin kotiin! Kokeile esimerkiksi hopeapeiliä tiiliseinälle, tai aseta kaunis vintage-henkinen hopeinen peili tummaan huoneeseen, jossa on paljon mustia yksityiskohtia! Saat uutta ilmettä kotiin, kun uskallat poistua mukavuusalueelta ja kokeilla uusia ideoita!

  Meillä on hopeapeilejä jokaiseen tyyliin

  Hopeapeilejä on olemassa monia erilaisia ja eri tyylisiä, joten olemme varmoja siitä, että kaikki löytävät meiltä omaan tyyliin sopivan hopeapeilin. Meiltä voit myös ostaa monta peiliä kerralla ja luoda niistä näyttävän sisustus kokonaisuuden. Kokeile esimerkiksi peiliseinää, johon yhdistät monta erilaista hopeanväristä peiliä. Voit myös asetella niitä vapaasti ympäri kotia, jotta ne piristävät jokaista huonetta.

  Peilit eivät ole vain käytännöllinen osa sisustusta peilaamista varten, vaan ne tuovat myös paljon ilmettä ja tyyliä huoneeseen kuin huoneeseen. Peilit tuovat huoneeseen avaran ja tilavan tunteen ja tekevät esimerkiksi pienestä huoneesta suuremman tuntuisen. Peilejä voi käyttää myös moneen eri tarkoitukseen ja etenkin hopeapeilit toimivat lähes taideteoksena kodin seinillä.

  Voimme luvata, että tulette löytämään monia upeita peilejä kotiin monipuolisesta peilivalikoimastamme. Meillä on nimittäin paljon tyylikkäitä ja laadukkaita hopeisia peilejä, sekä tietenkin paljon muunlaisia peilejä!