Albumivalitsija

Minkä tyyppistä albumia etsit?

 

 

Mikä erottaa kyseiset albumit toisistaan?

Oikean albumin löytäminen kuvilleen ei aina ole helppoa. Meidän valikoimastamme löydät neljä eri albumi tyyppiä, riippuen siitä mikä sopii sinulle parhaiten.

Kuvataskut

Helppo albumi johon sujautat kuvasi läpinäkyviin kuvataskuihin, niin sinun ei tarvitse kiinnittää kuvia itse. Moni näistä albumeista sisältävät myös muutaman rivin jokaisen kuvan kohdalla muistiinpanoja varten. Huono puoli on, että kaikkien kuvien on oltava samankokoisia joten et voi olla yhtä luova, kun teet albumia. Valikoimassamme on albumeja, joissa on valokuvataskuja seuraaville kuvako'oille 9x13, 10x10, 10x15, 11x15, 13x18, 15x15, 15x20, Polaroid & Instax mini.

Liimaa itse

Näihin albumeihin liimaat itse kuvasi, täydellistä jos sinulla on erikokoisia kuvia ja haluat luoda omankaltaisen albumin. Kuvat kiinnität liimalla tai jollain muulla kiinnitystarvikkeella.

Itsekiinnittyvät

Nosta suojamuovi, aseta kuvasi ja laita takaisin läpinäkyvä suovamuovi, niin olet valmis, tämä ei voisi olla helpompaa! Täydellistä kun sinulla on erikokoisia kuvia tai vaikka lehtileikkeitä tai muuta jota et halua liimata kiinni. Huono puoli tässä on se, ettet voi kirjoittaa sivuille samalla tavalla kuin muissa albumeissa.

Rengaskansiot

Rengaskansiot/kierrealbumit ovat täydellisiä jos haluat vaihdella kuvakokoja, ja jopa vaihdella kuvataskujen ja itse liimattavien albumilehtien välillä. Täytät itse albumisi albumilehdillä joita voit helposti lisätä makusi mukaan.