Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Passepartout

Täältä löydät laajan valikoiman paspartuureja. Satojen vakiokoon lisäksi voit myös tilata omien mittojen mukaan.

737 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 737 tuotetta

Meiltä löydät paspatuurin kaikkiin tilanteisiin!

On paljon mielessä pidettäviä asioita päätettäessä sitä, minkä tyyppisen paspartuurin ostaa. Olemme kaikki erilaisia ja pidämme myös aivan erilaisista tyyleistä. Jos olet etsimässä juuri paspartuuria, olet joka tapauksessa tullut aivan oikeaan paikkaan, sillä meillä on paljon vaihtoehtoja, joista valita!

Olemme tarkkoja siitä, että valikoimamme on täpötäynnä, jotta kaikki löytäisivät tarvitsemansa. Riippumatta siitä, ovatko kyseessä kehykset, julisteet paspartuurit tai jotain muuta tältä alueelta. Tulet siis löytämään haluamasi täältä, minkä lisäksi tulet löytämään hieman muutakin mukavaa!

Mikäli etsit esimerkiksi valkoista paspartuuria, ehkäpä ostat myös mustan nähdäksesi, voisiko siitä tulla uusi suosikki. Tai ehkä löydät kuvan, jota voit käyttää yhdessä juuri ostamasi paspartuurin kanssa? Mitä ikinä valitsetkin, et tule pettymään valikoimaamme - sen voimme luvata!

Meillä on erittäin hyviä ja edullisia tuotteita, minkä tulet huomaamaan selatessasi valikoimaamme. Ostaessasi paspartuurin meiltä saat sekä hyvän että edullisen tuotteen yhdellä kertaa. Onko siis mahdollista saada molemmat hyödyt? Kyllä vain, ja siitä myymämme paspartuurit ovat hyvä esimerkki!

Katsele asiakkaidemme antamia arvosteluja, sillä on aina hyvä tietää, mitä mieltä muut ovat tuotteesta, ennen kuin ostat sen. Jos juuri sinua kiinnostava paspartuuri on saanut 5 tähteä,valinnasta tulee tietystiyksinkertaisempaa, joten tutustu arvosteluihin. Se kannattaa!

Kehyskartonki on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat varustaa kuvasi näillä pienillä sisäkehyksillä. Ne sopivat todella hyvin tietyn erityishetken vanginneisiin kuviin, kuten esim. hääkuviin, luokkakuviin, perhekuviin jne. Paspatuuri sopii hyvin myös lahjaksi aikomasi kuvakoosteen kaunistamiseen henkilölle, josta pidät paljon. Niin, oikeastaan voisi hyvinkin sanoa paspatuurin sopivan kaikkiin kuviin, joita haluat korostaa hieman muita enemmän. Ne kehystävät kuvasi tyylikkäästi ja hyvällä maulla.

Meiltä löydät suuren, useiden erimallisten paspatuurien valikoiman. Meillä on sekä vain yhdelle kuvalle sopivia paspartuureja, että kuvakoosteille erinomaisesti soveltuvia aukkopahveja. Lisäksi meillä on sekä suorakulmaisia, että soikeita malleja.

Paspatuurimme voit saada valkoisena, mustana, sekä monissa muissa väreissä. Useimmissa niistä on vakiona valkoinen keskus, mutta meillä on myös mustakeskuksisia paspatuureja. Keskuksella tarkoitamme sitä ohutta, leikattua reunaa, joka on lähinnä kuvaa. Valikoimastamme löydät vakiokokoisia paspatuureja koosta 10x15 cm kokoon 70x100 cm. Meiltä kaikkien pitäisi löytää etsimänsä. Jos et kuitenkaan sattuisi löytämään haluamaasi, on sinulla mahdollisuus tilata paspatuurisi mittojen mukaan.

Kaikki valikoimamme passepartout ovat PH- neutraaleja ja hapottomia, mikä tarkoittaa, etteivät ne voi vahingoittaa kuviasi millään tavoin. Tarjoamme vain parhaita tuotteita, koska kuviesi laatu kiinnostaa meitä. Katso yllä olevaa valikoimaamme, tulet huomaamaan, että löydät etsimäsi! Meillä on jotakin jokaiseen makuun.