Passepartout

(1137)

Kun kehys täydennetään elegantilla paspartuurilla, on se aina loistava idea! Paspartuurin avulla luot tehokkaan ja eksklusiivisen kehystyksen, joka tuo itse kuvan entistä paremmin huomion keskipisteeksi. Lisäksi paspartuuri suojaa kuvaasi ehkäisten suoraa kontaktia kehyslasin kanssa.

Satojen standardikokoisten, tyylikkään väristen paspartuuriemme lisäksi tarjoamme niitä myös mittatilauksena kuvillesi, joissa on erityisen epätavalliset mitat. Tervetuloa tutustumaan paspartuuriemme runsasmääräiseen valikoimaan!

Väri (etupuoli)
Väri (sisus/reuna)
Kuva-aukkoja
Sopiva kuvakoko
Ulkomitat aukkopahvi
Värisävyt
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri (etupuoli)
  • Väri (sisus/reuna)
  • Kuva-aukkoja
  • Sopiva kuvakoko
  • Ulkomitat aukkopahvi
  • Värisävyt
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 1137 tuotteet
  -38%
  Paspatuuri Canson Musta (Valkoinen keskus) 40x100 cm (29x90)

  Paspatuuri Canson Musta (Valkoinen keskus) 40x100 cm (29x90)

  27 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057709 in admin

  Sopii kuvaan 30x91 cm / Sopii kehykseen: 40x100 cm

  24.95 € 39.95 €
  Paspatuuri Antique White - Mittatilattu

  Paspatuuri Antique White - Mittatilattu

  Manufacturer: Egen tillverkning - Passepartouter
  Open 51040563 in admin

  Antiikinvalkoinen paspatuuri antaa taulullesi ylellisen tunteen

  Alkaen 14.95 €
  Maksimimitta: 81x120 cm
  Näyttää 1 - 100 / 1137 tuotteet

  Meiltä löydät paspatuurin kaikkiin tilanteisiin!

  On paljon mielessä pidettäviä asioita päätettäessä sitä, minkä tyyppisen paspartuurin ostaa. Olemme kaikki erilaisia ja pidämme myös aivan erilaisista tyyleistä. Jos olet etsimässä juuri paspartuuria, olet joka tapauksessa tullut aivan oikeaan paikkaan, sillä meillä on paljon vaihtoehtoja, joista valita!

  Olemme tarkkoja siitä, että valikoimamme on täpötäynnä, jotta kaikki löytäisivät tarvitsemansa. Riippumatta siitä, ovatko kyseessä kehykset, julisteet paspartuurit tai jotain muuta tältä alueelta. Tulet siis löytämään haluamasi täältä, minkä lisäksi tulet löytämään hieman muutakin mukavaa!

  Mikäli etsit esimerkiksi valkoista paspartuuria, ehkäpä ostat myös mustan nähdäksesi, voisiko siitä tulla uusi suosikki. Tai ehkä löydät kuvan, jota voit käyttää yhdessä juuri ostamasi paspartuurin kanssa? Mitä ikinä valitsetkin, et tule pettymään valikoimaamme - sen voimme luvata!

  Meillä on erittäin hyviä ja edullisia tuotteita, minkä tulet huomaamaan selatessasi valikoimaamme. Ostaessasi paspartuurin meiltä saat sekä hyvän että edullisen tuotteen yhdellä kertaa. Onko siis mahdollista saada molemmat hyödyt? Kyllä vain, ja siitä myymämme paspartuurit ovat hyvä esimerkki!

  Katsele asiakkaidemme antamia arvosteluja, sillä on aina hyvä tietää, mitä mieltä muut ovat tuotteesta, ennen kuin ostat sen. Jos juuri sinua kiinnostava paspartuuri on saanut 5 tähteä,valinnasta tulee tietystiyksinkertaisempaa, joten tutustu arvosteluihin. Se kannattaa!

  Kehyskartonki on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat varustaa kuvasi näillä pienillä sisäkehyksillä. Ne sopivat todella hyvin tietyn erityishetken vanginneisiin kuviin, kuten esim. hääkuviin, luokkakuviin, perhekuviin jne. Paspatuuri sopii hyvin myös lahjaksi aikomasi kuvakoosteen kaunistamiseen henkilölle, josta pidät paljon. Niin, oikeastaan voisi hyvinkin sanoa paspatuurin sopivan kaikkiin kuviin, joita haluat korostaa hieman muita enemmän. Ne kehystävät kuvasi tyylikkäästi ja hyvällä maulla.

  Meiltä löydät suuren, useiden erimallisten paspatuurien valikoiman. Meillä on sekä vain yhdelle kuvalle sopivia paspartuureja, että kuvakoosteille erinomaisesti soveltuvia aukkopahveja. Lisäksi meillä on sekä suorakulmaisia, että soikeita malleja.

  Paspatuurimme voit saada valkoisena, mustana, sekä monissa muissa väreissä. Useimmissa niistä on vakiona valkoinen keskus, mutta meillä on myös mustakeskuksisia paspatuureja. Keskuksella tarkoitamme sitä ohutta, leikattua reunaa, joka on lähinnä kuvaa. Valikoimastamme löydät vakiokokoisia paspatuureja koosta 10x15 cm kokoon 70x100 cm. Meiltä kaikkien pitäisi löytää etsimänsä. Jos et kuitenkaan sattuisi löytämään haluamaasi, on sinulla mahdollisuus tilata paspatuurisi mittojen mukaan.

  Kaikki valikoimamme passepartout ovat PH- neutraaleja ja hapottomia, mikä tarkoittaa, etteivät ne voi vahingoittaa kuviasi millään tavoin. Tarjoamme vain parhaita tuotteita, koska kuviesi laatu kiinnostaa meitä. Katso yllä olevaa valikoimaamme, tulet huomaamaan, että löydät etsimäsi! Meillä on jotakin jokaiseen makuun.

  Komeaan kehystykseen sopiva paspis löytyy myös erilevyisillä reunoilla. Jos haluat aukkopahvin erikoisleveällä reunalla vaikuttavaan kehystykseen, suosittelemme XXL-paspiksiamme.