Lasten taulut leikkisillä aiheilla

(136)

Onko tullut aika uudistaa lastenhuonetta? Miten olisi söpö juliste? Tai ehkäpä juliste hieman ronskimmalla painatuksella? Meiltä löytyy kaikkia mahdollisia kuva-aiheita, jotta jokainen löytäisi niiden joukosta jokaiselle lapselle sopivimmat vaihtoehdot. Miten olisi kokonainen julisteista muodostettu tauluseinä lastenhuoneeseen? Se on aina loistava idea niin lastenhuoneeseen kuin kodin muihinkin huoneisiin.

Tutustu valikoimaamme yhdessä lapsen kanssa ja valitkaa julisteet, jotka vangitsevat parhaiten omat katseenne – yhdistelkää sitten julisteet vapaasti toiveidenne mukaisesti.

Väri
Suunta
Aihe
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Suunta
  • Aihe
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 136 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 136 tuotteet

  Suloisia julisteita ja kuvia lastenhuoneeseen

  Mitä tulee lastenhuoneen sisustukseen, ovat suloiset julisteet ehdottomasti paras valinta. Meiltä löydät paljon erittäin suloisia julisteita lapsille ja lastenhuoneeseen. Voimme siis luvata, että löydät laajasta valikoimasta useamman suloisen taulun lastenhuoneeseen – täydellistä! On van mahdollista löytää julisteet lastenhuoneeseen täältä, sen voimme luvata!

  Paljon erilaisia kuvia!

  Meillä on paljon erilaisia hienoja lasten tauluja, jotka kaikki sopivat erinomaisesti lastenhuoneeseen. Olemme panostaneet mahdollisimman monipuoliseen valikoimaan, josta kaikki löytävät omat suosikkinsa. Kaikilla meillä on oma tyyli ja lapset, jotka pitävät eri asioista. Jotkut lapset rakastavat balettia, kun taas toiset pitävät eläinkuvista. Riippumatta siitä mitä etsit, tulet varmasti löytämään sen meiltä!

  Kuten jo olet varmasti huomannut, on meillä erittäin paljon erilaisia lasten tauluja ja muuta, joka sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Meidän vinkkimme on, että aloitat valitsemalla ne julisteet, joista pidät. Toinen vinkki on myös yhdistellä suloisia julisteita ja hieman erilaisia, jännittäviä julisteita samaan huoneeseen. Muistathan myös, että eri värien ja tyylien yhdisteleminen on erittäin tyylikästä.

  Tee lastenhuoneeseen upea tauluseinä!

  Miksi tyytyisit vain yhteen tai kahteen julisteeseen, kun voit päästää mielikuvituksen irti ja hankkia lastenhuoneeseen paljon erilaisia kuvia! Meidän laajasta valikoimasta löydät paljon upeita julisteita, jotka kaikki sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen.

  Leikkisyys ja luovuus ovat hyviä sääntöjä, kun mietitään lastenhuoneen sisustusta ja sinne sopivia julisteita. Kyseessä on kuitenkin lastenhuone, joten mikä olisi parempi teema kuin leikkisyys, josta inspiroitua? Päästä siis oma lapsenmielisyys valloilleen, kun lähdet koristamaan lastenhuonetta!

  Erilaisten taulujen yhdisteleminen vierekkäin on paljon hauskempaa kuin tyhjän seinä tuijottaminen. Lastenhuoneessa ei tarvitse miettiä tyylien tai värien yhteensopivuutta, klassista tyyliä voi käyttää kodin muissa huoneissa. Lastenhuoneeseen ovat täydelliset suloiset julisteet, jotka houkuttelevat leikkimään, mutta jotka eivät välttämättä sovi olohuoneeseen. Nauti kuitenkin eri tyylivaihtoehdoista ja valitse kotiin omat suosikkisi. Voit olla varma, että niin sinä kuin lapset olette tyytyväisiä lopputulokseen.

  Mistä lapsesi pitää?

  Mainitsimme jo aikaisemmin, että hyvin tyylipuhdas sisustus sopii paremmin lastenhuoneen ulkopuolelle ja olemme vielä samaa mieltä! Lapset eivät usein kuvaile tyyliään “klassiseksi” tai kerro, että he haluavat mahdollisimman modernin sisustuksen. Kun lapsilta kysyy, mitä he haluavat, on vastaus usein “autot, koirat, piirretyt, supersankarit tai prinsessat”. Tämän johdosta kannattaa myös hankkia lasten suosikkeja seinille, eikö?

  Meillä on paljon erilaisia, lastenhuoneeseen sopivia kuvia! Meiltä löydät eläimiä, hienoja tekstijulisteita, suloisia julisteita, jossa on pöllöjä, autoja, prinsessoja, yksisarvisia ja paljon muuta. Laajasta valikoimastamme löydät helposti lapsille sopivia kuvia heidän huoneensa iloksi. Joten tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin uudet julisteet lastenhuoneeseen!

  Meiltä löydät tietenkin paljon muuta kuin ainoastaan lasten julisteita. Lastenhuoneessa voi käyttää myös tavallisia aikuisten julisteita ja yhdistää niitä suloisten lasten julisteiden kanssa, jolloin saat modernia tyyliä myös lastenhuoneeseen. Liian samanlainen ja yhteensopiva sisustus on välillä hieman tylsää, joten uskalla yhdistellä erilaisia tyylejä, värejä ja kokoja! Etenkin lastenhuoneessa voi olla hieman leikkisämpi, jotta se sopii lapselle täydellisesti!

  Kehyksillä vai ilman?

  Tämä on suuri kysymys, “To frame or not to frame.” Mitä me vastaamme siihen? Tämä on vaikea kysymys, jos meiltä kysytään. On olemassa niin paljon tyylikkäitä kehyksiä, joten tietenkin jos lasten tauluihin valitaan kehys ei siitä voi tulla muuta kuin superhieno. Monet julisteet ovat kuitenkin melko täydellisiä myös sellaisenaan, joten tämä on vaikea valinta.

  Riippumatta siitä, minkä kuvan valitset, voit olla varma, että juliste tulee erottumaan seinästä kauniisti! Jos valitset myös kehyksen julisteen kanssa, on lopputulos hieman siistimpi ja viimeistellympi kuin ilman kehyksiä. Voit tietenkin kiinnittää julisteita lastenhuoneeseen myös ilman kehyksiä, lupaamme, että tulet rakastamaan kuvia joka tapauksessa.

  Yksi vinkki julisteiden hankkimiseen on tilata suosikkijulisteesi kotiin ja katsoa, tarvitsevatko ne kehyksiä vai sopivatko ne myös sellaisenaan. Voit aina palata takaisin meille ja tilata helposti ja nopeasti kehykset julisteisiin, kätevää eikö vain?

  Paljon eri kokoja, joista voit valita oman suosikkisi

  Me rakastamme erikokoisten taulujen yhdistelemistä, etenkin mitä tulee lastenhuoneeseen. Vaikka taulut olisivat kuinka hienoja, voi kokonaisilme olla kuitenkin hieman tylsä, jos kaikki taulut ovat samankokoisia.

  Yksi sisustusidea on ostaa erilaisia tauluja eri koossa. Useimmiten tauluja valitessa on muutama suosikki, jotka voi tilata suuremmassa koossa ja siten valita muutamia pienempiä vaihtoehtoja myös. Valitse suosikkikuvat, jotka sopivat parhaiten suuremmassa koossa ja toiset suosikit pienemmässä, jolloin saat upean yhdistelmän, joka tuo uutta ilmettä lastenhuoneeseen. Meidän vinkkimme on hankkia tauluja monessa eri koossa, ei siis vain suurena ja pienenä.

  Kuvia, jotka välittävät viestin

  Meillä on luonnollisesti myös lasten tauluja, joissa on erilaisia suloisia viestejä, jos se on enemmän sinun sisustustyyliisi sopiva vaihtoehto. Monissa lasten julisteissa on oikein hienoja viestejä, joten tutustu valikoimaan. Viesti julisteet ovat myös hurjan suosittuja esimerkiksi lasten sänkyjen vieressä!

  Väriä tai mustavalkoista?

  Meidän julisteitamme löytyy erimallisia ja -muotoisia. Tyyli, koko, väri, muoto ja julisteen sanoma on laaja. Olemme varmoja, että inspiroidut ja löydät jännittäviä aiheita valikoimistamme, riippumatta lastenhuoneeseesi tulevasta sisustustyylistä. Löydät leikkisiä pöllökuvia miellyttävissä pastelliväreissä tai mustavalkoisena, julisteita prinssi ja prinsessa teemoilla, leikkisän kuulakehyksen, tauluja moottoriajoneuvoja rakastavalle lapselle, tai julisteita, joissa on söpöjä eläimiä. Monet aiheista sopivat myös kodin muiden huoneiden sisustamiseen. Hae inspiraatiota selailemalla läpi ihania lastenhuoneeseen sopivia julisteitamme ja taulujamme!