Lautasliinat

Tyylikkäillä lautasliinoilla viet kattauksesi uudelle tasolle. Erityisesti jos valitset kankaisia lautasliinoja, jotka henkivät ylellisyyttä samalla kun ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto paperisille servieteille. Huolimatta enemmän tai vähemmän mutkikkaasta viikkauksesta lautasliina on aina kattauksen virkistävä yksityiskohta! Täältä löydät kauniita mm. puuvillasta ja ramista (kiinanruoho) valmistettuja kankaisia lautasliinoja ja voit valita eri kuoseista ja väreistä.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Lautasliinoilla tyylikäs kattaus

  Kauniisti ja huolella katettu pöytä ei ehkä ole arkinen ilmiö ja tavallisesti suositaan rennompaa tyyliä, oli kyse perheateriasta tai illallisesta ystävien kanssa. Silti huoliteltu kattaus, johon kuuluvat pöytäliina, kynttilät, leikkokukat ja lautasliinat voi olla tervetullutta vaihtelua ei ainoastaan arjen piristämiseen vaan myös vieraiden hemmotteluun. Jos et kuulu valkoisten pellavalautasliinojen ystäviin meiltä löydät myös kuviollisia ja värikkäitä vaihtoehtoja, sillä meillä on lautasliinat jokaiseen makuun!

  Ylellistä ja loistokasta

  Lautasliinat ovat pieni yksityiskohta, jolla voit hyvin yksinkertaisin keinoin luoda kattaukseen haluamasi tyylin. Lisäksi ne tekevät kattauksesta paitsi kauniimman myös ylellisen. Viehättävästi katettu pöytä voi tehdä arjen ateriasta miltei loistokkaan käden käänteessä ja muuttaa lattean ruokailun juhlaksi. Viikkaa kauniit lautasliinat maanantai-illan aterialle ja saat lautasella odottavan makaronilaatikon tuntumaan enemmänkin sisäfileelle perunagratiinilla!

  Lautasliina trendinluojana

  Kodin somistus pienillä detaljeilla on edullista ja sillä on suuri vaikutus kokonaisilmeeseen. Korealla kattauksella voit saada keittiön loistamaan ja jos kaipaat väriä ja kuvioita voit ottaa avuksi hauskan pöytäliinan, sopivat lautasliinat, tyylikkäät tabletit ja kauniin maljakon täynnä kukkia. Anna mielikuvituksen lentää ja pistä töpinäksi! Juuri nyt retro on trendikästä ja koti saa näyttää eläväiseltä, mikä tarkoittaa sitä, että rennon huolettomasti pöydälle sijoitetut lautasliinat kuuluvat asiaan. Lautasliinoja ei tarvitse edes silittää, ellet välttämättä halua sitä. Ei muuta kuin stailaamaan omannäköisesi kattaus!

  Kestävää ja siistiä

  Kankaiset lautasliinat antavat todella hienon vaikutelman. Kun siihen vielä lisätään se, että ne ovat kestävä ja ympäristöystävällinen valinta paperilautasliinoihin verrattuna, kankaisten lautasliinojen valinta tuntuu erityisen ajankohtaiselta. Upeaa kun toimivuus ja esteettisyys yhdistyvät ympäristöystävällisiin valintoihin! Hankkimalla kankaisia lautasliinoja, joita voit pestä aina uudestaan, voit olla ylpeä ihastuttavista, ympäristöystävällisistä kattauksistasi, joita vieraasi tulevat arvostamaan. Parhaimmillaan he ottavat sinusta esimerkkiä ja yhtäkkiä sinusta tuleekin kattausten trendsetteri!

  Värikästä ja kuviollista vaiko hillittyä ja pelkistettyä?

  Kuka tykkää räväkän värikkäästä ja kuka hillityn harmonisesta makuja on joka lähtöön. Mitä tulee kattauksiin ja juhliin parasta on se, että silloin voi vaan antaa mennä. Vaikka sinulla olisikin pohjoismaisen hillitty koti mikään ei estä sinua panostamasta häikäisevän värikkääseen juhlakattaukseen. Tai päinvastoin. Jos kotisi on yhtä värien juhlaa minimalistinen kattaus saattaa herättää huomiota. Uskalla kokeilla! Takaamme, että sinulla ei tule olemaan tylsää!

  Täydennä kokonaisuutta lautasliinarenkailla

  Todellinen piste i:n päälle kun katat kankaisilla lautasliinoilla on lautasliinarengas. Inspiraatiota siihen miten lautasliinarenkaita voi käyttää ja mihin lautasliinoja voi sijoittaa löytyy varmaan runsaasti, joskin sinulla itselläsi saattaa jo olla mainioita ideoita toteutettavaksi. Älä epäröi! Valitse valikoimastamme sopivat lautasliinarenkaat ja sommittele lumoava kattaus, joka tulee hurmaamaan jopa sinut itsesikin!

  Kaunista ja käytännöllistä

  Kaikki eivät ehkä käytä lautasliinoja päivittäin, mutta ne ovat paitsi kaunis, todella käytännöllinen varuste, ja tulisivat kuulua myös arkeen eikä vain juhlaan. Ne suojaavat vaatteitasi, mikäli ruokapala sattuu putoamaan haarukasta syliin, pitävät lasin siistimpänä aterian läpi, kun pyyhit suuta ennen juomista ja niihin voit pyyhkiä sormesi, mikäli alkupalana on sormiruokaa. Ota lautasliinat päivittäiseen käyttöön ja tulet pian huomaamaan, ettet enää selviä ateriasta ilman.