Opas täydellisen valkoisen sävyn valintaan

Maailmassa, jossa yksityiskohdilla on merkitystä, olemme BGA:lla ylpeitä siitä, että olemme esittäneet meidän huolella valitun paspatuuri-kokoelman peräti seitsemässa eri valkoisen sävyssä.
Jokainen sävy on ainutlaatuinen, luotu täydentämään ja korostamaan taideteosta jota se ympäröi. Häikäisevästä Supervalkoisesta pehmeään ja kutsuvaan Creme sävyyn, tarjoaa meidän kokoelma jotain jokaiselle taiteilijalle, keräilijälle ja sisustajalle.
Katsotaanpa tarkemmin seitsemää eri valkoisen sävyä, jotka määrittelevät kokoelmamme. 

Supervalkoinen: Puhtautta ja Selkeyttä
Mallistomme kärjestä löydät Supervalkoisen, puhtaimman ja kirkkaimman tarjoamamme valkoisen sävyn. Tämä sävy on sinulle, joka etsit maksimaalista kirkautta ja haluat, että taideteoksesi poppaavat seinilläsi. Supervalkoinen on ihanteellinen sävy moderniin tilaan joihin halutaan terävä kontrasti.

Standardi valkoinen: Yleinen suosikki
Standardi valkoinen on paspatuuri-kokoelmamme selkäranka. Tasapainoinen ja neutraali valkoinen joka sopii melkein kaikkeen. Se on täydellinen niille, jotka haluavat klassisen kehyksen ilman riskejä. Tämä sävy ei koskaan poistu muodista.

Puhtaan valkoinen: Ripaus lämpöä
Puhtaan valkoinen eroaa Supervalkoisesta tuomalla ripauksen lämpöä, mikä tekee siitä ihanteellisen pehmeitä sävyjä tai luonnollisia aiheita sisältäviin töihin. Tämä sävy on tehty korostamaan taideteoksen yksityiskohtia häiritsemättä katsojaa.

Canson valkoinen: Mestariteos valkoisena
Canson valkoinen on kunnianosoitus valkoisen sävyn täydellisyyden takana olevalle käsityölle. Tämä sävy heijastaa valoa ainutlaatuisella pehmeydellä, joka tuo eloa taideteoksen jokaiseen yksityiskohtaan. Olipa kysessä valokuvataide tai abstrakti maalaus, Canson valkoinen luo taustan, joka on kärsivällinen ja tarkka.

Off-white: Diskreettiä Eleganssia
Off-white antaa vivahteen väria ja pehmeämmän vaikutelman vahvempiin valkoisiin sävyihin verrattuna. Tämä sävy sopii täydellisesti vintage- tai retrokehyksiin, ja se luo elegantin ja ajattoman tunnelman.

Antique White: Nostalginen sävy
Antique White vie meidät ajassa taaksepäin nostalgisella viehätysvoimallaan. Siinä on hieman vanhentunut sävy, joka sopii täydellisesti historiallisiin asiakirjoihin, valokuviin tai taideteoksiin, jotka kaipaavat perinteisemmän kehystyksen.

Creme: Lämpöä ja Pehmeyttä
Creme on värikylläisin meidän valkoisista sävyistämme ja se tarjoaa lämpimän, pehmeän taustan, joka on ihanteellinen taideteoksille, joissa on lämpimiä värejä tai kultaiset kehykset. Tämä sävy täydentää täydellisesti klassisesti sisustettua huonetta.

Meidän paspatuuri-valkoima valkoisen eri sävyissä on valmistettu suurella huolella ja tarkkuudella jotta voimme tarjota jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Etsitpä sitten jotain, joka valaisee huoneesi selkeydellä tai hillitympää eleganssia, löydät meiltä täydellisen vaihtoehdon. Me BGA:lla ymmärämme yksityiskohtien tärkeyden ja pyrimme antamaan sinun taideteokselle sen ansaitseman kehystyksen. 

 

Klikkaa tästä päästäksesi suosikkisävyysi:

Supervalkoinen   Standardi valkoinen   Puhtaan valkoinen   Canson Valkoinen   Antique White   Creme