Ripusta taulusi jättämättä jälkiä seinään

Tässä kerromme enemmän siitä, kuinka ripustat taulusi seinälle kätevästi ja nopeasti vain muutamissa minuuteissa, täysin ilman työkaluja. Kyseessä on yksi suosikkituotteistamme!

Valokuvakehysten helppo ja kätevä ripustaminen ilman seiniin muodostuvia reikiä Pidätkö sisustamisesta ja haluat ylläpitää kodissasi hienon ilmeen? Oletko myös meidän tavoin sitä mieltä, että kokonaisuus muodostuu yksityiskohdista? Siinä tapauksessa olet varmasti myös huomannut, kuinka suuri merkitys erilaisten taulujen ripustamisella on huoneen ilmeen kannalta!

Taulujesi kuva-aiheet voivat luoda tunnelman koko huoneeseen, joten mieti rauhassa, mitä haluat ripustaa seinillesi.

Valittuasi seinillesi pääsevät taulut on vuorossa seuraava vaihe: löytää niille täydellinen sijainti! Tämä ei olekaan kaikkein helpoin tehtävä, vai mitä? Lisästressiä saattaa aiheuttaa se, kun aletaan miettiä, missä taulu pääsisi parhaiten oikeuksiinsa. Helposti tulee ajatelleeksi, että taulun sijainnista tulee päättää lopullisesti. Tämä johtuu siitä, että ruuvin seinään ruuvaamisen katsotaan sinetöivän päätöksen, olipa lopputulokseen tyytyväinen tai ei. Sillä kukapa nyt haluaisi katsella seinää, jossa on kauttaaltaan vanhoja ruuvinreikiä!

Lisäksi monet meistä pitävät vasaralla naulaamista epämukavana puuhana. Vinoon asettuvat naulat, massiivisia seiniä läpäisemättömät porat tai aiottua suuremmiksi muodostuneet reiät – nämä ovat monelle tuttuja tilanteita.

Ei työkaluille ja ei seinien rei´ille

Onneksi on olemassa muukin tapa ripustaa taulut seinään, eikä ole lainkaan välttämätöntä naulata tai porata reikiä tai jättää seiniin rumia jälkiä.

Valikoimastamme löydät fiksut itsekiinnittyvät naulat Tesalta, joka on yksi maailman johtavista itsekiinnittyvien tuote- ja järjestelmäratkaisujen valmistajista.

Näiden fiksujen naulojen ansiosta vältyt vahingoittamasta seinää. Tästä hankinnasta tulet takuulla olemaan iloinen siinä vaiheessa, kun päätätkin vaihtaa taulusi paikkaa.

Yksi itsekiinnittyvä naula pystyy kantamaan painoa 2 kiloon asti ja sopii taulunkehyskokoihin 50x70 cm asti. Voit kiinnittää naulan lähestulkoon millaiseen pintaan tahansa, olipa kyseessä sitten tapetti, kipsilevy tai jopa kaakeli. Ainoat materiaalit, jotka eivät sovellu kovin hyvin näiden naulojen asettamiseen, ovat vinyylitapetti ja tarttumattomat pinnat, kuten silikoni tai PTFE. Kaikilla muilla pinnoilla ne toimivat erinomaisesti.

Toinen etu on, että voit koska tahansa muuttaa ja säätää naulan korkeutta ilman, että sitä tarvitsee irrottaa seinästä.

Mukana tulevat ohjeet

Naulat kiinnitetään niin kutsutun Powerstrips®-teknologian avulla. Asennus on helppo ja ennen kaikkea luotettava. Voit luottaa siihen, että taulusi pysyvät paikallaan ja naulat kestävät taulun painon.

Ostaessasi itsekiinnittyvät naulat meiltä, saat niiden mukana myös asennusohjeet. Ohjeita noudattamalla varmistut siitä, että nauloissa on maksimaalinen kestävyys. Voit myös katsoa asennuksen vaihe vaiheelta tässä lyhyestä asennusvideosta.

Jos mieli muuttuu

Helppo poistaa mielen muuttuessaHyvä. Nyt olet siis ymmärtänyt, miten fiksua on käyttää taulujen asennukseen ratkaisua, jonka avulla vältyt naulaamiselta ja poraamiselta. Kaikki hyvin sen suhteen siis. Mutta itsekiinnittyvässä naulassa on olemassa muitakin etuja – tämä ratkaisu nimittäin poistaa paikanvalinnan lopullisuuden. Tällä tarkoitamme sitä, että entäpä jos muutatkin mielesi, etkä enää olekaan tyytyväinen taulun sijaintiin, tai haluat muuten vain vaihtaa sen paikkaa?

Kuten edellä mainitsimme, itsekiinnittyvien naulojen asennus perustuu Powerstrips®-teknologiaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ainoa mikä kiinnittyy seinään, ovat itsekiinnittyvät liuskat – eivätkä itse naulat. Halutessasi poistaa naulan seinältä, irrotat vain helposti itsekiinnittyvän liuskan ilman, että se jättää seinään ainuttakaan tahmaista jälkeä. Naulan irrottamisen jälkeen voit myös käyttää sen uudelleen, käyttäen apuna uutta itsekiinnittyvää liuskaa.

Joustavien polymeeriketjujenansiosta nauloilla on vahva kiinnittyvyyskyky, jonka ansiosta ne kiinnittyvät seinään tiiviisti. Naulat on varustettu liuskalla, jonka seinästä irrotettuasi polymeeriketjut vapautuvat ja muuttavat muotoaan siten, ettei liuska enää kiinnity alustaan. Tästä syystä voit irrottaa liuskan hyvin helposti, ilman että se jättää jälkeensä näkyviä jälkiä. Täältä näet, kuinka helposti naulan irrottaminen seinästä onnistuu.