Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Digitaaliset kuvakehykset

Alta löydät valikoimamme digitaaliset kuvakehykset. Meiltä löytyy monia eri malleja, jotta niiden joukosta olisi helppo löytää oikea. Pääset valitsemaan omasi eri värien, mallien, listatyyppien ja kokojen väliltä.

Katso valikoimaamme ja valitse sieltä ne digitaaliset kuvakehykset, jotka sopivat mielestäsi parhaiten juuri sinulle ja sinun kotiisi.

Digitaalinen kehys

Rakastatko valokuvaamista? Et ole ainoa. Oletko koskaan ajatellut, että kehykset eivät ole tarpeeksi näyttävät, tuodakseen esiin kaikki kauniit kuvasi? Seinät ehkä täyttyisivät liikaa, vaikka sinulla olisi tarpeeksi monta kuvaa kehyksissä. Ole huoleti. Asiaan on olemassa ratkaisu, nimittäin digitaalinen valokuvakehys. Digitaaliseen kehykseen voit todella kätevällä tavalla laittaa näkyville kaikki suosikkikuvasi. Kuvia ei tarvitse tulostaa eikä katsomiseen tarvita tietokonetta. Sinun tarvitsee ainoastaan liittää digitaaliseen valokuvakehykseen USB-muistitikku tai muistikortti, joka tulee näyttämään kuvat. Hauskinta digitaalisessa valokuvakehyksessä on se, että voit kuvien näyttämisen lisäksi näyttää usein myös videoklippejä. Digitaalisessa valokuvakehyksessä on helppo vaihtaa kuvia uusiin kuviin.

Digitaaliset valokuvakehykset sopivat erinomaisesti moderniin kotiin. Kehykset eivät vie paljon tilaa, ja ne ovat todella tyylikkäitä. Käyttämällä digitaalisia valokuvakehyksiä, sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi kehystämiseen ja kehysten ripustamiseen, joten säästät myös paljon aikaa. Moni antaa tälle arvoa. Halutessaan voi tietenkin yhdistää digitaalisia valokuvakehyksiä ja tavallisia valokuvakehyksiä. Suosikkikuvien tulostaminen, ja seinille ripustaminen, on kuitenkin monien mielestä mieluisampaa. Digitaalista valokuvakehystä voi käyttää ihanien matkakuvien, tai viimeksi otettujen valokuvien näyttämiseen.

Digitaalisia valokuvakehyksiä on saatavana monta eri tyyppistä. Kehyksien värit ja koot voivat vaihdella. BGA Valokuvausliike verkkokaupastamme löydät muutaman todella hienon vaihtoehdon. Osan voi asentaa seinälle, toiset taas sopivat lipaston tai hyllyn päälle. Osaan digitaalisia valokuvakehyksiä sisältyy kaukosäädin, jonka avulla on helppo ohjata kuvia diaesityksinä. Saadaksesi lisätietoa digitaalisista valokuvakehyksistä, tulee sinun klikata tästä.

Selaa yllä meidän digitaalisten valokuvakehysten tuotevalikoimaa. Toivomme, että löydät meiltä etsimäsi!