Ihmisaiheiset julisteet

Julisteet muotokuvilla ovat sekä cool että tyylikäs valinta ja niistä löytyy jokaiselle omansa. Onko romanttisen tyylinen juliste sinun juttusi? Vaiko trendikkään cool tyyli? Tai ehkäpä jollakin sanomalla varustettu juliste? Vai jotain aivan muuta? Kurkista valikoimaamme alla. Meiltä löytyy julisteet ihmisaiheilla kaikissa mahdollisissa tyyleissä – jotta sinäkin löytäisit niiden joukosta juuri sinulle sopivan kuvan.

Lopputuloksesta saa erittäin tyylikkään, kun yhdistelee useita eri muotokuvajulisteita samalle seinälle. Voit myös hyvin yhdistellä erilaisia aiheita – sinä päätät, kuinka asettelet julisteesi esille.

Näyttää 1 - 100 / 128 tuotteet

Muotokuvia ja ihmisten kuvia

Tässä muotokuvien ja ihmisten kuvakategoriassa löydät paljon tyylikkäitä printtejä edulliseen hintaan. Emme ihmettele, jos suuri valikoima yllättää, meillä on nimittäin paljon upeita vaihtoehtoja! Miksi epäröidä, kun voit tilata monia upeita muotokuvia ja koristella niillä oman kodin seinät? Tervetuloa tutustumaan!

Meillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten klassisia muotokuvia, moderneja vaihtoehtoja ja trendikkäitä kuvia erilaisista pääroolia esittävistä ihmisistä. Monet näistä kuvista omat mustavalkoisia, mutta muutama värillinen vaihtoehto löytyy myös joukosta. Tästä valikoimasta löytyy muotokuvia jokaiseen tyyliin!

Tunteita välittäviä kuvia

Mitä tulee tämäntyyppisiin kuviin, ovat ne erinomaisia välittämään tunteja. Muotokuvat ja ihmisten kuvat herättävät paljon enemmän tunteita kuin esimerkiksi kuvat, joissa on kukkia tai papukaija. Monet myös samaistuvat kuvasta tulevaan tunteeseen, mikä on tietenkin ymmärrettävää, kun kyseessä on kuva ihmisestä.

Tästä syystä suosittelemme tietenkin valitsemaan juuri sen kuvan, joka puhuttelee sinua, joten mieti tarkkaan, minkä muotokuvan tai mitä kuvia valitset! Joskus voi olla niin että löydät siistin kuvan, joka näyttää upealta, mutta ehkä kuvasta välittyvä tunne on hieman epämukava. Vastaavasti voi löytyä upea syysaiheinen kuva, jossa mallilla on lehtiä hiuksissa, mutta jos syksy ei ole vuodenajoista se suosikki, voi tämän tyylinen kuva olla virhehankinta.

Ole siis tarkkana ja tunnustele, mitä tunteita kuva sinussa herättää ennen kuin hankit sen kotiin. Meillä on paljon erilaisia julisteita ja kuvia, joten tulet varmasti löytämään muutaman suosikin, jotka tyyliltään sopivat sinulle täydellisesti. Meillä on nimittäin jotain kaikille!

Trendikästä vai klassista?

Julisteiden osalta tulee kiinnittää huomiota tunteen lisäksi myös tyyliin, joten mieti ennen hankkimista, haluatko trendikkään tai klassisen kuvan. Meillä on paljon eri tyylisiä kuvia ja saamme uusia julisteita jatkuvasti, joten monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti jokaisen tyyliin sopivat muotokuvat. Tutustu siis valikoimaan ja mieti, mitä kotisi tarvitsee juuri tällä hetkellä!

Jotkut trendit ovat houkuttelevampia kuin toiset ja niitä seuraa mielellään myös kodin sisustuksessa. Tämä näkyy siinä, että kotiin hankitaan myös klassisia sisustustavaroita trendikkäiden tavaroiden sijaan. Monet valitsevat myös kalliita klassikkoja, kuten pukuja tai mustavalkoisia julisteita, joita yhdistetään trendikkäiden yksityiskohtien kanssa. Aivan kuten me teemme vaatteiden kanssa, voit myös tehdä sisustusyksityiskohtien osalta. Valitse omat suosikkisi niin trendikkäistä kuin klassisista julisteista!

Hankitaanko monta vai ainoastaan yksi?

Sinä päätät itse, kuinka monta julistetta hankit ja se riippuu tietenkin niiden käyttötarkoituksesta. Joskus on erittäin tyylikästä tehdä kuvaseinä, jossa on paljon upeita julisteita vierekkäin. Tähän vaikuttavat tietenkin monet tekijät, kuten seinän koko, kodin koko, minkä kokoisia julisteita valitset ja niin edelleen.

Riippuen siitä, mihin julisteita asetetaan kotona, on kuumin vinkkimme nyt asettaa monta julistetta vierekkäin. Silloin kannattaa siis valita muutamia suosikkeja ja tilata ne kotiin! Jos kuitenkin valitset monta erilaista julistetta ja asetat niitä samalle seinälle, suosittelemme asettamaan kuvat ensiksi lattialle, jotta pystyt hahmottamaan miltä lopputulos näyttää ennen kuin sinulla on seinä täynnä reikiä.

Kun olet nähnyt, kuinka kaikki sopivat yhteen, on myös helpompi valita, mihin julisteita asetetaan, mikä on tietenkin tärkeää. Välillä käy niin, että vierekkäin ajatellut julisteet näyttävät paljon paremmalta, kun niiden välillä on hieman tilaa tai esimerkiksi toinen juliste.

Minkä kokoisen valitsen?

Tämä on hyvin yksilöllistä ja usein myös makukysymys. Jotkut rakastavat suuria ja näyttäviä kuvia, kun taas toiset valitsevat pienempiä kuvia. Riippumatta siitä, minkä kokoisen kuvan olet valitsemassa, on muotokuva ja kuvat ihmisistä aina erinomainen valinta. Meillä on olemassa paljon erinomaisia vaihtoehtoja, suuressa ja pienessä koossa, jotta kaikki löytävät omat suosikkinsa!

Onko sinulla yksi tyyli tai teema, joka puhuttelee eniten? Mikset keskittyisi tähän teemaan ja ostaisi paljon samoja julisteita ja kuvia! Hanki samalla erikokoisia kuvia, niin saat jännittävää tyyliä, joka eroaa perinteisestä. Sisustuksessa kannattaa panostaa ainutlaatuisiin tavaroihin ja kokeilla erilaisia tyylejä, jotta löydät juuri sinulle sopivan tyylin!

Kehyksillä vai ilman?/h3>

Sitten tulemme tietenkin kehyksiin ja siihen ainaiseen kysymykseen, hankitaanko kuvat kehyksillä vai ilman. Vastaus riippuu tietenkin monesta eri asiasta ja omasta tyylistä, mutta myös kuvasta ja kehyksistä. Kehykset ovat monesti tyylikäs tapa viimeistellä kuva ja tekevät lopputuloksesta tyylikkään ja viimeistellyn sen sijaan, että seinällä olisi vain tavallinen juliste. Tämä on tietenkin jokaisen oma päätös riippumatta siitä, mistä pitää ja ei pidä. Kehykset ovat siis aivan makukysymys, mutta onneksi meiltä löytyy paljon hienoja vaihtoehtoja päätöstä helpottamaan.