• Meikkipeili, jossa säädettävä LED-valo
  • Kylmän valkoista valoa
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle

KAILA Meikkipeili Hollywood 14 Valkoinen 60x80 cm

  • Meikkipeili, jossa säädettävä LED-valo
  • Kylmän valkoista valoa
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle
259.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
13 cm
Väri 
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
2800
Materiaali 
Metalli
Peilin pinta-ala
60x80 cm
Koko
60x80 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Watt
28
Ulkomitat 
63x80 cm
Paino 
10500 g

Tässä Hollywood-muotoillussa meikkipeilissä on klassinen suorakulmainen muoto ja 14 LED-lamppua, jotka kehystävät tyylikkäästi suurta 80x60 cm:n kokoista peilipintaa. Peilin voi asettaa huonekalun päälle: esimerkiksi käytännölliseksi peiliksi meikkipöydälle tai koristeelliseksi sisustusyksityiskohdaksi sivupöydälle. Jos haluat mieluummin ripustaa peilin seinälle takapuolella olevien seinäkiinnikkeiden avulla, voit irrottaa jalustan pois. Peili liitetään pistorasiaan.

Sytytät valaistuksen painamalla peilipinnassa olevaa nappia ja jos pidät nappia pohjassa muutaman sekunnin ajan, voit himmentää valaistusta haluamasi mukaan. Näin voit helposti valita haluatko hillityn taustavalaistuksen vai vahvemman valon, joka auttaa sinua meikatessa.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056995

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.