• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle

KAILA Meikkipeili Hollywood Round 10 Ruusukulta 40x30 cm

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle
169.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
9 cm
Väri
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
800
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
40x30 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
10
Ulkomitat
40x33 cm
Paino
2460 g

Ylellinen Hollywoodin innoittama muotoilu ja monta eri asennusmahdollisuutta – tämä meikkipeili on sekä kaunis että mukautuva. Voit nimittäin valita ripustatko peilin seinälle vai laitatko sen pystyyn pöydän päälle. Peilissä on nimittäin sekä seinäkiinnikkeet takapuolella että irrotettava jalusta. Peili liitetään pistorasiaan.

Peilissä on klassisen pyöreä muoto ja 10 isoa LED-lamppua, jotka kehystävät kauniisti 40x30 cm kokoista peilipintaa. Ylellisyyden tuntua vahvistaa vielä peilin jalusta ja sen trendikäs ruusukullan sävy. Peilin sisäänrakennettu valaistus laitetaan päälle peilin etupuolella olevasta kosketusnäppäimestä. Voit myös säätää valon värilämpötilaa ja valonvoimakkuutta haluamasi mukaan. Voit säätää näitä myös kätevien kosketusnäppäimien avulla: ”M”-nappi säätää värilämpötilaa, ja ”P”-nappia käytetään säätämään valonvoimakkuutta. Peilissä on kolme värilämpötilaa, joista voit valita lämpimän, kylmän ja luonnollisen valon väliltä.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056948

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.