• Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu kauitin
  • 2- ja 3-kertainen suurennus

KAILA Meikkipeili LED Bluetooth-kaiuttimella Musta 18x30 cm

  • Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu kauitin
  • 2- ja 3-kertainen suurennus
55.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
11,5 cm
Väri 
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
480
Materiaali 
Komposiitti
Peilin pinta-ala
16,5x25 cm
Koko
20x30 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
4
Ulkomitat 
18x29 cm
Paino 
550 g

Tämän trendikkään meikkipeilin kanssa voit meikata samalla kun kuuntelet lempimusiikkiasi. Peilissä on sisäänrakennettu kaiutin, jonka voi yhdistää helposti älylaitteisiin Bluetooth-yhteyden avulla. Peilin takapuolella olevien nappien avulla voit säätää volyymia, vaihtaa ja pausettaa kappaleita, sekä vastata puheluihin.

Peilissä on älykäs muotoilu himmennettävällä LED-valolla, joka valaisee kylmän valkoista valoa. Valo syttyy ja sammuu peilin takapuolella olevasta napista. Jotta voisit peilata itseäsi kunnolla, voi tämän meikkipeilin asentoa kiertää ja vääntää oman maun mukaan. Mukana tulee pienempi peili, jossa on sekä 2-kertaisesti että 3-kertaisesti suurentava pinta, ja jota voi käyttää joko erikseen tai suurempaan meikkipeiliin kiinnitettynä. Peili toimii sisäänrakennetulla litiumioniakulla, joka ladataan USB-liitännän kautta. Latauskaapeli toimitetaan mukana.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056980

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.