• Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
  • 2x- ja 3x suurentava ominaisuus

KAILA Meikkipeili LED Bluetooth-kaiuttimella Ruusukulta 18x30 cm

  • Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
  • 2x- ja 3x suurentava ominaisuus
55.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
11,5 cm
Väri 
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
480
Materiaali 
Komposiitti
Peilin pinta-ala
16,5x25 cm
Koko
20x30 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
4
Ulkomitat 
18x29 cm
Paino 
550 g

Tämä on meikkipeili, jossa on sisäänrakennettu valaistus ja Bluetooth-kaiutin – täydellinen sinulle, joka tykkäät meikata samalla kun kuuntelet hyvää musiikkia. Yhdistät älypuhelimesi Bluetoothiin ja voit sen jälkeen kuunnella parhaimpia soittolistojasi kaiuttimen kautta. Peilin takapuolella on napit, joista voit muuttaa volyymiä, vaihtaa kappaletta, pausettaa musiikin tai vastata puheluihin.

Peili on kaiken lisäksi todella joustava – peilipintaa voi kääntää ja valaistusta himmentää mielesi mukaan. Himmentääksesi valoa pidä peilin kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan. Peili toimii sisäänrakennetulla akulla, joka ladataan mukana tulevalla latauskaapelilla.

Tässä peilissä on trendikäs ruusukullansävyinen muotoilu. Pääpeilin lisäksi mukana tulee myös pienempi 2- ja 3-kertaisesti suurentava peili. Suurentavan peilin voi kiinnittää isompaan peiliin tai käyttää erikseen.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056981

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.