• Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • LED-valo kehystää peiliä

KAILA Meikkipeili Vanity LED Musta 80x65 cm

  • Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • LED-valo kehystää peiliä
279.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
13 cm
Väri
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
8640
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
80x65 cm
Ripustus 
Vaaka
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
28
Ulkomitat
80x68 cm
Paino
9280 g

Tämä ylellinen meikkipeili on täydellinen lisä meikkipöydällesi. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii myös vähintään yhtä hyvin tyylikkääksi sisustusyksityiskohdaksi sivupöydälle olohuoneeseen tai eteiseen. Peili on varustettu energiaa säästävällä LED-valaistuksella, jolla on kaiken lisäksi pidempi elinikä kuin muilla verrattavilla valonlähteillä. Valaistus kehystää peilipintaa särmikkäästi ja muodostaa tyylikkään kokonaisuuden. Peili syttyy etupuolella olevasta kosketusnäppäimestä. Peilissä on kosketusnäppäimet myös valonvoimakkuuden ja valon värilämpötilan säätämiseksi. “M”-napista säädetään värilämpötilaa ja “P”-napista säädetään valonvoimakkuutta. Näin voit säätää valaistusta aina tilanteen mukaan.

Voit valita haluatko asentaa peilin seinälle vai laittaa sen seisomaan. Peilissä on nimittäin sekä seinäkiinnikkeet takapuolella että irrotettava jalusta. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056974

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.