Keltaiset kehykset

(27)

Päästä hieman valoa kotiin valitsemalla keltaiset kehykset seuraavan kerran, kun olet kehystämässä kuvia! Keltainen on pirteä ja katseita keräävä väri, joka sopii erityisen hyvin sinisen kanssa, koska keltainen tunnetusti korostaa sinisen sävyjä.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Värisävyt
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Värisävyt
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 27 tuotteet

  Kehys Cornwall Keltainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061153 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm
  Näyttää 27 tuotteet

  Keltaiset kehykset

  Keltainen ei ole suinkaan pöllömpi väri! Itse asiassa keltainen on juuri nyt trendiväri, joten keltaisten taulunkehysten ostaminen on tällä hetkellä erityisen kannattavaa. Tämä pätee, olipa aikeissasi sitten hankkia keltainen kehys tai vaihtoehtoisesti keltainen valokuvakehys. Voimme taata, että tämän värinen taulunkehys tulee vetämään katseita osakseen juuri oikealla tavalla!

  Uskalla sisällyttää keltainen kodin sisustukseen

  Jos olet sitä mieltä, että keltainen väri on hieman liikaa, mieti vielä kerran. Uskaltaudu mukavuusalueesi ulkopuolelle hankkimalla keltainen taulunkehys, etkä tule katumaan valintaasi! Yhä useampi meistä on aikaisempaa uskaliaampi kodin sisustukseen liittyvissä ratkaisuissa, etenkin kun kyseessä ovat pienemmät yksityiskohdat, kuten vaikkapa taulunkehykset. Toivomme, että suuntaus tulee säilymään samansuuntaisena.

  Keltainen on todella tyylikäs väri esimerkiksi yhdessä mustavalkoisen kanssa. Jos sinulla on siis mustavalkoinen valokuva, keltainen kehys kehystää sen upeasti, tuoden aiheen esille kokonaan uudella tavalla. Lisäksi keltainen on ehdottomasti väri, joka sopii hyvin valinnaksi juuri taulunkehysten ollessa kyseessä.

  Huomion keskipisteenä taulunkehys vai kuva-aihe?

  Haluatko, että huoneesi katseenvangitsijana toimii taulunkehys, vaiko kenties kuva-aihe? Tätä on hyvä miettiä, sillä jos tätä asiaa ei suunnitella etukäteen kunnolla, valinnassa voi helposti astua harhaan. Kun on ensiksi päättänyt, haluaako taulunkehyksen vaiko kuva-aiheen toimivan kokonaisuuden pääosassa, sopivan kehystyksen valitseminen ja suunnittelu käy helposti.

  On aina hauskaa toteuttaa pieni projekti asettamalla lattialle tai pöydälle joko keltaisia kehyksiä tai keltaisia valokuvakehyksiä sekä erilaisia aiheita ja valita sitten sijoittelu niille. Mikäli pidät meidän tavoin eri värien sekoittamisesta keskenään, voit huoletta yhdistellä keltaiset taulunkehykset muun värisiin kehyksiin. Näin aikaansaat seinällesi mahtavan värikylvyn!

  Eri kokoiset keltaiset taulunkehykset

  Keltaisia taulunkehyksiä ostettaessa on mukavaa yhdistellä eri kokoja toisiinsa. Tämä pätee, olipa aikeissa sitten luoda tauluseinä tai asettaa taulunkehykset pystyyn hyllyille ja tasoille eri puolille kotia. Jos valitsee seinille ainoastaan samankokoisia kehyksiä, kokonaisvaikutelma voi olla hieman tylsähkö. Etsi siis sopivat kuva-aiheet sekä suuriin että pieniin taulunkehyksiin.

  Keltaiset taulunkehykset ovat uskomattoman upeita koostaan riippumatta. Jos siis aikeissasi on hankkia sekä suuri keltainen kehys että pieni keltainen kehys, kannattaa ehdottomasti ostaa molemmat niistä! Sama pätee myös valokuvakehysten ollessa kyseessä. Miksei siis ostoskoriisi päätyisi sekä suuri keltainen valokuvakehys että pieni keltainen valokuvakehys, kun olet vihdoinkin päässyt vauhtiin!

  Korosta kuviasi kullanvärisin taulunkehyksin

  Kullanvärinen taulunkehys on todella ihastuttava valinta kotiin kuin kotiin! Riippuen siitä, valitaanko seinälle pelkistetympi kullanvärinen taulunkehys vaiko kenties koristellumpi, leveämpi kehys, kullanvärinen taulunkehys tuo huoneeseen juuri halutunlaisen tunnelman!

  Olipa etsinnässä sitten kullanvärinen kehys, kullanvärinen valokuvakehys tai kullanvärinen taulunkehys, tämä kehysväri on aina yhtä hieno valinta. Kullan väri tuo kuva-aiheesi parhaiten esille, mikä on toki aina ensiarvoisen upea ja tervetullut seikka!

  Juuri oikea taulunkehys sekä siihen sopivan aiheen löytäminen ei ole itse asiassa kovinkaan vaikeaa. Oikeastaan se on huomattavasti helpompaa kuin mitä voisi ajatellakaan. Kuva kertoo paljon, joten siitä syystä on tärkeää löytää juuri oikea tapa esitellä sitä. Ja juuri tätä tarkoitusta varten on olemassa jokainen tyylikäs taulunkehys!

  Uskalla käyttää kullanväristä taulunkehystä!

  Etkö ole tottunut kullan väriin sisustuksessasi? Siinä tapauksessa on tullut korkea aika kokeilla sitä! Kullan väri on nimittäin uskomattoman hieno valinta ja mikäli kodin sisustuksesta halutaan saada ”tyylikkäämpi”, sen voi todella tehdä tyylillä kullanväristä taulunkehystä apuna käyttäen.

  Jotta sisustus olisi dynaaminen, eivätkä kaikki siihen kuuluvat osaset olisi yhtä ja samaa, olisi tärkeää löytää hyviä sisustusyksityiskohtia, joilla rikkoa muuten yksitoikkoista kokonaisuutta. Kullanvärinen taulunkehys on juuri se täydellinen tekijä tähän tarkoitukseen! Sen lisäksi, että kehys on tyylikäs ja näyttävä, se toimii myös erittäin upeana yksityiskohtana tekemässä kotia elävämmän näköiseksi.

  Kehystää voi vaikka mitä!

  Joskus vaivumme hieman tylsyyteen ja unohdamme tyystin ajatella asioita uusin silmin. Eikö totta? Tästä on kuitenkin helppo päästä irti. Moni tuskin tulee ajatelleeksikaan, kuinka upeaa voisi olla kehystää muutakin kuin kuvia ja valokuvia, ja niin saattaa jäädä helposti paitsi monesta hauskasta jutusta!

  Ehkäpä haluat kehystää esimerkiksi kuivattuja juhannuskukkia? Siinä tapauksessa kullanvärinen taulunkehys sopii tähän tarkoitukseen loistavasti. Kauniille kukille sopii tietysti mikä tahansa taulunkehys, mutta mikäli valitsee kullanvärisen, se tuo tullessaan enemmän ylellisyyden tuntua.

  Kehystää voidaan myös hyvin vaikkapa lapsen kuluneet farkut tai ehkäpä lapselle pieneksi jääneen t-paidan, joka oli aikanaan hänelle erityinen. On olemassa lukuisia hyviä ideoita siihen, mitä voi kehystää, joten kannattaa vain antaa mennä ja ottaa koko homma vastaan kivana pikku projektina!

  Ota koko perheesi mukaan

  Monella asian laita on niin, että sisustamiseen halutaan ottaa mukaan koko perhe. Tällaisia asioita onkin erityisen mukavaa toteuttaa yhdessä. Lapselle on hauskaa päästä osalliseksi mukavaan hetkeen, jonka aikana kaikki voivat kantaa kortensa kekoon kodin viihtyvyyden puolesta!