Kulta & hopea – posterit luksusseinille

(15)

 

Ovatko kulta ja hopea lempivärejäsi sisustuksessa? Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa paikassa. Meiltä löytyy lukuisia kauniita kullan- ja hopeanvärisiä julisteita – niiden joukosta löydät helposti omat suosikkisi.

Meiltä löytyy julisteita tekstillä, tyylikkäillä painatuksilla sekä koristeellisemmilla aiheilla. Täältä löydät julisteet kaikkiin sisustustyyleihin. Tutustu valikoimaamme alla ja valitse sieltä se kullanvärinen tai hopeanvärinen juliste, joka kiinnostaa sinua eniten.

Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 15 tuotteet
  Näyttää 15 tuotteet

  Kultajulisteet ja tyylikkäät hopeiset printit

  Trendit tulevat ja menevät, kuten me kaikki tiedämme, mutta kulta ja hopea on trendi, joka palaa jatkuvasti. Viime aikoina olemme nähneet paljon kultaa ja hopeaa, etenkin kulta- ja hopeajulisteissa, asusteissa ja meikissä. Me rakastamme kiiltäviä metallivärejä, mikä varmasti näkyy laajasta valikoimastamme. Tutustu ja ihastu!

  Trendien lisäksi paljon muuta!

  Vaikka jokin olisi trendikästä, ei se tarkoita, että siihen pitäisi mennä aivan satasella! Meidän mielestämme kulta- ja hopeatauluja kannattaa ostaa siksi, että ne säilyvät tyylikkäinä pitkään, vaikka trendit vaihtuisivat ajan myötä. Näin saadaan upea ja omalaatuinen sisustustyyli, eikö vain? Kokeilemalla uusia trendejä ja pitämällä vaikka ikuisesti ne, joista pidetään kaikkein eniten!

  Toinen asia, jota ei tulisi pelätä, on vanhan ja uuden yhdistäminen, etenkin mitä tulee sisustukseen ja seinien koristeluun. Sama koskee erilaisia tyylejä. Meillä on paljon eri tyylisiä julisteita, jotka meidän mielestämme sopivat kaikki erinomaisesti yhteen, tyylistä riippumatta! Tarvitaan vain oikea huone ja oikea yhdistelmä.

  Osta kultaisia tauluja ja julisteita meiltä ja yhdistele niitä kotona olevaan sisustukseen. Tulet huomaamaan, että nämä sopivat erinomaisesti lähes kaiken kanssa!

  Edullista kodin sisustusta

  On olemassa paljon eri tapoja päivittää kodin sisustusta, kuten käyttämällä julisteita ja muita pieniä sisustusyksityiskohtia. Usein pienet yksityiskohdat tekevät suurimman eron ja tuovat kotiin täysin uutta ilmettä, kaiken lisäksi vielä helposti ja edullisesti!

  Kuten näet, on meillä laaja valikoima kulta- ja hopeajulisteita, joista voit valita oman suosikkisi. On aina hauskaa, kun löytää muutaman asian samasta liikkeestä ja me olemme juuri sellainen liike, joka tarjoaa paljon erilaisia sisustusratkaisuja jokaiseen kotiin. Lupaamme, että meiltä löydät kaiken tarvittavan!

  Osta kotiin muutama kulta- ja hopeataulu, jotka tulevat varmasti näyttämään upealta samalla seinällä! Kulta- ja hopeajulisteita voi tietenkin pitää eri huoneissa tai samassa huoneessa, mutta eri seinillä. Kuten sanottu, nämä upeat metalliset julisteet sopivat lähes mihin vain! Riippumatta siitä mihin asetat ne, tulet varmasti olemaan tyytyväinen lopputulokseen.

  Erilaisia tyylejä kulta- ja hopeajulisteilla

  Kulta- ja hopeatauluilla on hyvin erilaiset tyylit, vaikka ne sopivat erinomaisesti yhteen. Riippuen siitä, minkälaista tyyliä haet, saatat valita ainoastaan kultaisen tai hopeisen taulun. Molemmat ovat erinomaisia vaihtoehtoja, mutta tuovat väristä riippuen kotiin erilaista tyyliä.

  Vaikka kaikilla on hyvin erilainen tyyli omassa kodissa, ovat kulta ja hopea erinomaisia silloin, kun kotiin halutaan modernia tyyliä ja raikasta tunnetta. Meidän julisteemme ja printtimme ovat hauskoja ja tyylikkäitä samanaikaisesti, juuri sitä mitä haluamme!

  Jos valitset tavallisesti hopean, voi olla hauska kokeilla kultaa ja päinvastoin, uskalla kokeilla uutta! Toinen vinkki, jonka haluamme antaa, on kokeilla kultaisia julisteita hopeisilla kehyksillä, tai hopeisia julisteita kultaisilla kehyksillä!

  Uskalla kokeilla uutta

  Oletko sinäkin, kuten moni meistä, sellainen joka mielellään valitsee sisustuksessa varmat kortit sen sijaan, että kokeilisi uutta? Ei mikään ihme, et nimittäin ole yksin! Mitä jos kokeilisit jotain uutta varman ja turvallisen sijaan? Uskalla pois mukavuusalueelta aloittamalla pienistä yksityiskohdista, kuten julisteista, tauluista ja kehyksistä. Meiltä löytyy kaiken lisäksi kaikki nämä, joten tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin omat suosikit!

  Kun olet löytänyt omat suosikit valikoimastamme ja tilannut kotiin omat julisteet ja taulut, tarvitsee sinun vain odottaa, että ne saapuvat postissa. Anna uusille sisustusyksityiskohdille hieman enemmän tilaa kotona ja katso, miltä lopputulos näyttää. Ehkä uskallat vielä suurimpiin muutoksiin kodin sisustuksessa. Tämä fiksuna vinkkinä meiltä sinulle!

  Koristele kaikki huoneet upeilla kuvilla!

  Joskus unohdamme tiettyjä tiloja omassa kodissamme, esimerkiksi seinät eivät saa ansaitsemaansa huomiota, vaikka niissä olisi paljon mahdollisuuksia. Jotkut huoneet ovat sellaisia, joihin panostamme enemmän kuin toisiin, jotka taas unohtuvat kaiken muun keskellä. Tätä emme tietenkään halua!

  Sen sijaan, että keskityt vain olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai muuhun, mieti, kuinka hauskaa on sisustaa hienoilla tauluilla ja julisteilla esimerkiksi kylpyhuoneessa (johon tauluja voi kiinnittää ilman kaakeliin poraamista), eteiseen tai portaikkoon! Myös kellariin voi luoda oman taidekokoelman ja asettaa paljon kauniita kuvia omaksi iloksi!

  Täydennä tyylikkäällä kehyksellä

  On tietenkin täysin sinun asiasi, haluatko täydentää julistettasi vaatimattomalla kehyksellä vai mennä loppuun saakka ja luoda oman hopea- tai kultataulun. Pääasia on, että kehykset ja aihe sopivat yhteen. Siksi on viisasta valita joko musta tai hopeinen kehys hopeanväriselle aiheelle ja musta tai kultainen kehys kullanväriselle. Kannattaa aina yhdistää aihe kehykseen, ennen kuin alkaa miettiä mihin sisustukseen taulu sopisi. Tämä johtaa siihen, että taulun sijoitukselle löytyy kotoa vähintään yksi hyvä paikka, kun taas julisteen ja kehyksen tulee aina sopia yhteen.

  Meillä on hopeisia ja kultaisia valokuvaprinttejä sekä mattana että kiiltävämpänä. Minkä aiot valita? Riippuu siitä, millaisen elämyksen haluat saada taulustasi. Mattatuloste levittää yksinkertaisuutta ja sopii hienosti yhteen muiden mattapintaisten kulta- tai hopeaesineiden kanssa. Valokuvaprintti vangitsee jalometallin kiillon luonnollisella tavalla, kun taas kiiltävämpi kertoo täydellisestä ylellisyydestä. Kiiltävät printit ovat hopea- tai kultafolioituja, mikä tarkoittaa, että printin pinnassa on ohut metallikalvo ja se on "kosketeltava", toisin kuin mattapintaiset ja valokuvapainotuotteet.