Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Kuparinväriset kehykset

Kupariset kehykset sopivat yhtä hyvin moderniin kotiin kuin kotiin, jonka sisustus on klassisempi. Kuparikehys on tyylikäs sisustuselementti ja sopii lähes kaikkien kuvien kanssa.

41 Tuotetta

Kuparinväriset taulunkehykset

Mikäli kuparinväriset taulunkehykset ovat mieleesi, et ole suinkaan yksin! Juuri kupari on supertyylikäs väri, mitä tulee taulunkehysten valintaan ja ylipäätään sisustamiseen. Jos siis kyseessä on sinun suosikkivärisi, mikä onni! Kuten nopeasti saattaa huomata, valikoimamme on suuri. Olipa kyseessä ja etsinnässä sitten suuri taulunkehys tai keskisuuri tai pieni kuparinvärinen taulunkehys, tulet taatusti löytämään suosikkisi juuri meiltä!

Yhdistele monta taulunkehystä

Kun todellinen suosikkivärinen taulunkehys löytyy, kuten esimerkiksi kuparinvärinen, niitä voi olla hauska yhdistellä useampiakin yhteen paikkaan. Ne toimivat erityisen mainiosti esimerkiksi perinteisessä tauluseinässä, mutta myös huonekalujen päälle asetettavat kehykset näyttävät kivoilta, jos koko joukkio on varustettu samalla värillä. Yhdistellä voi toki vapaasti, kokonaan oman maun mukaan!

On myös tyylikästä yhdistellä monta eri väristä taulunkehystä yhteen, sillä kaiken ei tarvitse olla samanväristä näyttääkseen tyylikkäältä! Yhä useampi ja useampi huomaa, miten charmikasta on antaa tavaroiden ja esineiden olla vähemmän yhteensopivia sisustuksessa, ja se on siistiä myös meidän mielestämme. Meiltä löytyy taulunkehysten valikoimastamme monta eri väriä, joten totta kai mekin olemme sitä mieltä, että hyvä värien sekoitus on todella cool valinta!

Nopeasti ja fiksusti uusilla kuparinvärisillä taulunkehyksillä!

Kaikkihan tiedämme, miten hankalaa voi olla löytää juuri ne oikeat sisustusratkaisut, ja ennen kaikkea moni meistä haluaa tehdä hankinnat edullisesti, kukkaroa rasittamatta. Ja juuri taulunkehykset, olivatpa ne sitten kuparinväriset tai eivät, ovat sellainen hankinta sisustukseen, etteivät ne käy kukkaron päälle, vaikka kehyksiä ostettaisiin kerralla useampiakin. Juuri siitä syystä kodin sisustuksessa kannattaa satsata uusiin taulunkehyksiin.

Taulunkehysten avulla kodin sisustuksen muuttaminen käy myöskin kovin näppärästi, ja vielä kun yhtälöön lisää edellä mainitun kehysten edullisuuden, pieni ja kukkarolle ystävällinen uudistus on taattu niiden avulla! Täältä meiltä voi ostaa helposti useita uusia taulunkehyksiä, joihin voi sitten kehystää sekä uusia että vanhoja suosikkeja saadakseen seinille raikkaan tunnun.

Vaihda taulunkehyksiä silloin tällöin

Jotkut kuva-aiheet sopivat tiettyyn taulunkehysvalintaan täydellisesti, mutta toiset aiheet taas huonommin. Taulunkehys on erittäin olennainen osa lopputulosta, joten on hyvä panostaa hieman ylimääräistä aikaa sekä taulunkehystä että kuva-aihetta valittaessa, jotta valinta osuu oikeaan.

Kuparinvärinen taulunkehys voi tuoda esimerkiksi aikaisemmin valkoiseen taulunkehykseen asetetun aiheen näkyviin tavalla, joka tekee kuva-aiheesta huomattavasti tyylikkäämmän. Jotta tämä saadaan selville, tulee ostaa hieman uusia taulunkehyksiä ja kokeilla niitä eri kuviin. Juuri kuparinväri on erityisen hieno, sillä se sopii hyvin yhteen niin mustavalkoiseen, värikkääseen, pieneen kuin suureenkin kuvaan. Kyseessä on yksinkertaisesti valinta, jonka kanssa on mahdotonta epäonnistua sisustuksessa!